Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η UNISAL είναι μια ακαδημαϊκή κοινότητα των εκπαιδευτικών, φοιτητών και διοικητικού προσωπικού, το οποίο προωθεί προσεκτικά, κρίσιμη και αποφασιστική ανάπτυξη του ανθρώπου και την πολιτιστική κληρονομιά της κοινωνίας μέσα από την έρευνα, τη διδασκαλία, την τριτοβάθμια και συνεχιζόμενη κατάρτιση και διαφόρων υπηρεσιών που προσφέρονται στις τοπικές κοινότητες.

Χριστιανική έμπνευση, η καθολική φύση και Salesian ταυτότητα UNISAL αναλάβει ένα όραμα για τον κόσμο και το ανθρώπινο ον ριζωμένη και σε αρμονία με το Ευαγγέλιο και αιτιολογημένη παιδαγωγική στις αξίες της Προληπτικής Συστήματος έζησε από Don Bosco.

Αυτό συνεπάγεται, ειδικότερα: μια δέσμευση για ενότητα και κοινωνία με την Εκκλησία? μια αποφάσισε επιλογή για τους νέους? μια ακαδημαϊκή κοινότητα, με σαφή ταυτότητα Salesian? Χριστιανός και Salesian προσανατολισμένη πολιτιστικό έργο και τις εκπαιδευτικές και ποιμαντική προσέγγιση.

Η ενσωμάτωση της γνώσης, το διάλογο μεταξύ πίστης και λογικής, η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας, της κατάρτισης ηθική, το πνεύμα της ελευθερίας στην αγάπη, τον αμοιβαίο σεβασμό και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χαρακτηρίζουν και να ζωντανέψει το UNISAL ως κέντρο της γνώσης που δίνει γεύση για τη μελέτη και την έρευνα και προωθεί την απόκτηση της αληθινής σοφίας της ζωής.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Το μάθημα UNISAL Διοίκηση έχει ως κεντρικό άξονα την επιχειρηματικότητα και επιχειρηματικών δεξιοτήτων. ... [+]

Το μάθημα UNISAL Διοίκηση έχει ως κεντρικό άξονα την επιχειρηματικότητα και επιχειρηματικών δεξιοτήτων.

Αντιμέτωποι με μια τεράστια αγορά τοπική υπηρεσία, η πορεία Unisal Διοίκησης επικεντρώνεται σε αυτή τη δραστηριότητα ως μελέτες πεδίου και έρευνα, αναλύοντας τη δυναμική, τις τάσεις και τις προοπτικές των επιχειρήσεων.

Ένας από τους βασικούς στόχους του μαθήματος είναι να αναπτύξουν τις δεξιότητες για τη διαχείριση των επαγγελματικών δεξιοτήτων που συνδέονται με τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, ειδικότερα, επιχειρηματικών ικανοτήτων, την ηγεσία και τη λήψη αποφάσεων.... [-]

Βραζιλία São Paulo
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Η μεγάλη ανάγκη σε επαγγελματίες τεχνικούς της χώρας (π.χ.. Engineers), οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί και να ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογίες. ... [+]

Η μεγάλη ανάγκη σε επαγγελματίες τεχνικούς της χώρας (σ. π.χ. μηχανικοί), οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί και να ενημερώνονται για τις νέες τεχνολογίες. Είναι αναμφισβήτητο, επίσης, ότι αυτή η κατάσταση είναι πιθανό να επιδεινωθεί κατά τη ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες στη μηχανική περιοχή. Για να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση, πολλή προσπάθεια καθίσταται αναγκαία προκειμένου να καταστεί δυνατή η διαμόρφωση ενός αυξανόμενου αριθμού των επαγγελματιών που διαθέτουν τα προσόντα που απαιτούνται από την αγορά εργασίας Μηχανολόγου Μηχανικού, και το Πανεπιστήμιο της Βραζιλίας καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή και η διάδοση της γνώσης στους προαναφερθέντες τομείς. Αυτή η περιφερειακή δραστηριότητα χαρακτήρα UNISAL επιτρέπει στους σπουδαστές δεν κινούνται πάρα πολύ σε σχέση με τις πατρίδες τους, τη μείωση του κόστους που θα σε άλλες συνθήκες. Επιπλέον, ο παράγοντας αυτός επιτρέπει τα μαθήματα προσφορά UNISAL που προέρχονται από συνάντηση με τα χαρακτηριστικά της περιοχής όπου βρίσκεται, ιδίως το πολωμένο περιοχή από UNISAL - Λωρραίνη, η οποία καλύπτει τους δήμους της περιοχής Paraíba κοιλάδα που βρίσκεται πάνω στον άξονα Ρίο ντε Τζανέιρο - Σάο Πάολο. Εταιρείες στην γενική ανάγκη για ρύθμιση σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας της συνεχούς τεχνολογικής καινοτομίας και, επομένως, εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες με άρτια τεχνική και επιστημονική βάση, είναι σε θέση να βρει λύσεις στην αγορά, προσθέτοντας πάντα την αξία και τις γνώσεις για την κοινωνία. Το μεγάλο βιομηχανικό πάρκο στην κοιλάδα Paraíba, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για μηχανικούς ενεργώντας Μηχανική περιοχή. Με τη συνεχή επέκταση του βιομηχανικού πάρκου, η πορεία των Μηχανολόγων Μηχανικών θα προετοιμάζει μηχανικούς υψηλής ποιότητας, για να στηρίξει την ανάπτυξη... [-]

Βραζιλία São Paulo
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά