Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο χρόνος που μπορείτε να πάρετε στο κολέγιο θα είναι μέρος της ιστορίας της: πολλοί φίλοι? εμπειρίες? νέα μονοπάτια και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας που θα κατασκευαστούν.

Newton έχει την τιμή να συμμετάσχει σε αυτή τη φάση της ζωής του και πάντα θα πρέπει να πανηγυρίζουν για την προσωπική και επαγγελματική τους επιτυχία.

Επισκεφθείτε τις μονάδες μας, να προωθήσουν την ανταλλαγή μεταξύ της πανεπιστημιούπολης, να ανταλλάξουν ιδέες, τη μελέτη, να διασκεδάσετε, να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. σχολή, το προσωπικό και η δομή μας είναι εδώ για να εξασφαλίσει ότι αυτή τη φορά είναι η πιο κερδοφόρα δυνατό.

Το μέλλον σου: αυτό είναι ό, τι νομίζει ο Newton άλλο. Έτσι, όταν επιλέγετε να οικοδομήσουμε την ιστορία σας μαζί μας, γνωρίζουμε ότι ο στόχος σας είναι ικανοποίηση από την εργασία. Για να φτάσετε στην κορυφή των δυνατοτήτων τους, να ενωθούν παράδοση και νεωτερικότητα στην καλύτερη δομή. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά προπτυχιακών, τεχνολογικών και εξ αποστάσεως, και μεταπτυχιακό επίπεδο. Το ακαδημαϊκό επίπεδο είναι υψηλής ποιότητας, με το 80% της σχολής αποτελείται από τους δασκάλους και τους γιατρούς, σύγχρονα εργαστήρια, κέντρα και κέντρα πρακτικών σε διάφορους τομείς της γνώσης και της επιστημονικής έρευνας και επέκτασης. Εκτός από την αναγνωρισμένη ποιότητα της διδασκαλίας και έμφαση στην πρακτική, Newton επενδύοντας συνεχώς σε σχέση με την αγορά, για την ίδρυση σημαντικές συνεργασίες για να παρέχει στους φοιτητές του με τις καλύτερες προοπτικές και ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Με ευρύ περιεχόμενο, δυναμική και εστίαση στις πλέον σύγχρονες πρακτικές διαχείρισης, το μάθημα αναπτύσσει την κριτική σκέψη, ηθικά και κοινωνικά υπεύθυνη. ... [+]

Με ευρύ περιεχόμενο, δυναμική και εστίαση στις πλέον σύγχρονες πρακτικές διαχείρισης, το μάθημα αναπτύσσει την κριτική σκέψη, ηθικά και κοινωνικά υπεύθυνη. Επιπλέον, παρέχει στους φοιτητές με εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες στον κόσμο των επιχειρήσεων, που εργάζονται επιχειρηματικότητας και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την καινοτόμο δράση τους.

Ο διαχειριστής αποφοίτησε από Newton είναι σε θέση να διαχειριστεί όλες τις διαδικασίες μιας επιχείρησης σε διάφορους τομείς του δημόσιου, του ιδιωτικού και του τρίτου τομέα. Ο διευθυντής της εταιρείας συνίσταται στην λήψη αποφάσεων και τη διαχείριση των πόρων για την επίτευξη των στόχων σε διάφορα επίπεδα της εταιρείας. Μπορεί να είναι γενική, στην περίπτωση της στρατηγικής διαχείρισης, ή συγκεκριμένα, στην περίπτωση της εμπορικής διαχείρισης, ανθρώπινου δυναμικού, οικονομική ή την εμπορία.... [-]

Βραζιλία Belo Horizonte
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ισχύει τεχνογνωσία και μεθόδους σε συστήματα που περιλαμβάνουν ηλεκτρικής ενέργειας. ... [+]

Ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ισχύει τεχνογνωσία και μεθόδους σε συστήματα που περιλαμβάνουν ηλεκτρικής ενέργειας. Ο χώρος λειτουργίας καλύπτει την ανάλυση, την εκτέλεση του έργου και την επίβλεψη των εργασιών σχετικά με όλες τις πτυχές των συστημάτων και του εξοπλισμού στους τομείς της ηλεκτρολογίας, της ηλεκτρονικής, των τηλεπικοινωνιών και αυτοματισμού.

Η πορεία των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Νεύτωνα Πάιβα τρόπο επιχειρηματίες μηχανικούς με ηγετικές ικανότητες και την επίλυση προβλημάτων, έτοιμη να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις. Αναπτύσσει επίσης στο μέλλον επαγγελματίες τις απαραίτητες δεξιότητες για να προσαρμοστούν στις τεχνολογικές εξελίξεις και να εργαστούν σε διεπιστημονικές ομάδες, με τους κανόνες δεοντολογίας, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις, να κατευθύνουν τις συνεισφορές τους για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής οι άνθρωποι. Στηριζόμενη στην σχολή, που αποτελείται από τους πλοιάρχους και τους γιατρούς με μεγάλη εμπειρία στην αγορά εργασίας, ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να συνδυάσουν τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εμπειρία, που αντιμετωπίζουν πραγματικές καταστάσεις της καθημερινή χρήση.... [-]

Βραζιλία Belo Horizonte
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά