Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κολλέγιο Ιστορία

Όλα ξεκίνησαν περισσότερες από επτά δεκαετίες στην περιοχή Κάμπο Γκράντε με το Κολλέγιο Afonso Celso, εκπαιδευτικό έργο δεσμευτεί για τα ιδανικά, τις ανάγκες και την κουλτούρα του Ρίο Δυτική Ζώνη. Η πρώτη ενότητα της διδασκαλίας του πανεπιστημίου, που ιδρύθηκε το 1969, ήταν η Σχολή Οικονομικών, Διοικητικής Λογιστικής και Sreder Moacyr Bastos.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, μαθαίνουμε ότι η εικόνα ενός πανεπιστημίου είναι η εικόνα του καθενός από τους μαθητές τους - την εκπαίδευσή τους, τις γνώσεις τους, την κοσμοθεωρία τους, την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν εμπόδια. Και, πάνω από όλα, η ευαισθητοποίηση των πολιτών στα κοινά. Ο μαθητής είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας, ο καθρέφτης μας. Έτσι, ποτέ δεν θα επιτρέψει σε έναν καθαρά το όραμα της αγοράς της εκπαίδευσης συμπίπτει με τις ηθικές αξίες.

Παράδοση και νεωτερικότητα, την ποιότητα της ακαδημαϊκής αριστείας και πρωτοποριακό πνεύμα, την ικανότητα και την αξιοπιστία, την τεχνολογική πρόοδο και τις καλύτερες υποδομές στη Δυτική Ζώνη του Ρίο ντε Τζανέιρο / RJ. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ορίζουν το University Center Sreder Moacyr Bastos, η οποία αποτελεί όχι μόνο καλοί επαγγελματίες είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την αγορά εργασίας, αλλά πάνω απ 'όλα καλό των πολιτών.

Η αποστολή μας ήταν πάντα να συμβάλει στην κατασκευή και τη διάδοση της γνώσης, που επιτρέπουν στον πολίτη να τον μετασχηματισμό των κοινωνικών και επαγγελματικών μέσων ενημέρωσης. Και η επιθυμία για την επίτευξη αυτού του στόχου, από τη στιγμή που θα αρχίσουμε να ενσωματώσουν την Εκπαιδευτική ομάδα UNIESP έγινε ακόμη πιο ισχυρή μέσα στον καθένα μας.

Αποστολή

Η αποστολή μας ήταν πάντα να συμβάλει στην κατασκευή και τη διάδοση της γνώσης, που επιτρέπουν στον πολίτη να τον μετασχηματισμό των κοινωνικών και επαγγελματικών μέσων ενημέρωσης. Και η επιθυμία για την επίτευξη αυτού του στόχου, από τη στιγμή που θα αρχίσουμε να ενσωματώσουν την Εκπαιδευτικός Όμιλος UNIESP έγινε ακόμη πιο ισχυρή μέσα στον καθένα μας.

Υποδομή

Η έδρα Πανεπιστημιούπολη Κέντρο Sreder Moacyr Bastos βρίσκεται στο κέντρο της γειτονιάς Campo Grande, δυτικά του δήμου του Ρίο ντε Τζανέιρο. Έχοντας δύο εισόδους, η Πανεπιστημιούπολη είναι εύκολο να εντοπίσετε και να επιτρέπει την πρόσβαση των ανθρώπων από διάφορα μέρη της πόλης, αλλά και από άλλους δήμους.

Η κύρια είσοδος στην Πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε Rua Trinity Μηχανικός, # 229 και είναι η καλύτερη πρόσβαση σε τμήματα Α, Β, Γ και Δ του εκπαιδευτικού συγκροτήματος. Η δεύτερη είσοδος, που βρίσκεται στην διεύθυνση Rua Costa Amaral, Νο 360, είναι η καλύτερη πρόσβαση σε εκείνα που προορίζονται να εμποδίσει Ε (Κτίριο Evandro Lins e Silva).

Η Πανεπιστημιούπολη Έδρα περιλαμβάνει, εκτός από τις αίθουσες διδασκαλίας, στους ακόλουθους τομείς :. Θέατρο Sreder Moacyr Bastos? . Αίθουσα κινηματογράφου Καθ .. Εσθήρ Figueiredo Ferraz? . Multi-άθλημα γυμναστήριο? . Εργαστήρια της ανατομίας και των χημικών και βιολογικών επιστημών? . Κέντρο Τύπου Υπουργού Φρανσίσκο Dornelles, που αποτελείται από αίθουσα πολυμέσων, ραδιόφωνο εργαστήριο δημοσιογραφίας, εργαστήριο εφημερίδα γράφει, εργαστήριο διαφημιστική εταιρεία και διαφήμιση και την τηλεοπτική δημοσιογραφία εργαστήριο? . Βασικές νομικές πρακτικές, που σχηματίζεται από δύο εργαστήρια, πιλοτικά γραφείο, αίθουσα του δικαστηρίου, ο δικαστής δωμάτιο, και που προορίζονται ειδικά για το χώρο δικαστικό σώμα? . UniMSB γκαλερί τέχνης?.

. CIEE θέσει Sreder Moacyr Bastos? . Οργάνωση Santander τραπεζικές υπηρεσίες? . Βιβλιοθήκη? . Χώρος στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες, των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων, με είσοδο από την οδό Manai, # 116.

Η έδρα Πανεπιστημιούπολη Κέντρο Srede Moacyr Bastos, περιλαμβάνει περαιτέρω τις διοικητικές τους τομείς, τους συντονιστές των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και την επέκταση και πρεσβυτέριο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Παρουσίαση και Επαγγελματικό Προφίλ Το μάθημα έχει ως στόχο να μπορέσει ο φοιτητής να εργάζεται σε διάφορους τομείς, όπως το εξωτερικό εμπόριο, την οικονομική, την εφοδια ... [+]

Διοίκηση BA

Παρουσίαση και Επαγγελματικό Προφίλ

Το μάθημα έχει ως στόχο να μπορέσει ο φοιτητής να εργάζεται σε διάφορους τομείς, όπως το εξωτερικό εμπόριο, την οικονομική, την εφοδιαστική, την εμπορία, την παραγωγή, μεταξύ άλλων.

Γενικός στόχος

Μορφή επαγγελματίες υψηλού επιπέδου σε θέση εργασίας στο διοικητικό τομέα, παρατηρώντας ηθικές αρχές, οι οποίες είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν με το κοινωνικό περιβάλλον, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ιδρύματος, είτε σε επιχείρηση ή δημόσιο χώρο, και να συμβάλει στην προώθηση των μετασχηματισμών που λαμβάνουν χώρα στην κοινωνία.... [-]

Βραζιλία Rio de Janeiro
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Είναι ο κλάδος της μηχανικής που σχεδιάζει, διαχειρίζεται και εκτελεί έργα όπως σπίτια, κτίρια, γέφυρες, κοιλαδογέφυρες, δρόμοι, φράγματα, κανάλια, λιμάνια, κ.λπ. Τα σχέδ ... [+]

Πτυχίο Πολιτικών Μηχανικών

Παρουσίαση και Επαγγελματικό Προφίλ

Είναι ο κλάδος της μηχανικής που σχεδιάζει, διαχειρίζεται και εκτελεί έργα όπως σπίτια, κτίρια, γέφυρες, κοιλαδογέφυρες, δρόμοι, φράγματα, κανάλια, λιμάνια, κ.λπ. Τα σχέδια πολιτικού μηχανικού, διαχειρίζεται και παρακολουθεί όλα τα στάδια της κατασκευής ή ανακαίνισης. Η απόδοσή του περιλαμβάνει την ανάλυση των χαρακτηριστικών του εδάφους, τη μελέτη του ηλιακού φωτός και αερισμού του χώρου και του ορισμού των τύπων θεμελίωσης. Με βάση αυτά τα δεδομένα, αναπτύσσεται το έργο, προσδιορίζοντας τα δίκτυα των ηλεκτρικών, υδραυλικών και αποχέτευσης του κτιρίου και τον καθορισμό του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί. Στο εργοτάξιο, με αποτέλεσμα οι ομάδες εργασίας, την εποπτεία των προθεσμιών, το κόστος, την ποιότητα και τα πρότυπα ασφαλείας. Μέχρι τον για να διασφαλίσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του κτιρίου.... [-]

Βραζιλία Rio de Janeiro
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Uniesp 100