Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Celso Lisboa γεννήθηκε στην πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο στις αρχές του 20ου αιώνα. Ο γιος των εκπαιδευτικών, άρχισε τη ζωή του αφιερώνοντας τον εαυτό του στην πολιτική ως σύμβουλος και κρατικό νομοθέτη στη δεκαετία του 1950. Εκείνη τη στιγμή, ανέπτυξε τα σχέδια της οικονομικής και κοινωνικής σημασίας και, με δική της πρωτοβουλία, ίδρυσε και διατήρησε το Κέντρο Αποκατάστασης Bela Vista και Κοινωνικής Πρόνοιας εργασίας για ανηλίκους. Τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων μέσω της ποιότητας της εκπαίδευσης ήταν ένα όνειρο, το όνειρο σας.

Το 1964, εγκατέλειψε τις πολιτικές δραστηριότητες για να βρει το Κολλέγιο Atheneu της Βραζιλίας, με στόχο την μεσαία και γυμνάσιο. Συνεχίζοντας το όνειρό του, που δημιουργήθηκε το 1971, το Πανεπιστήμιο Κοινωνία Celso Lisboa. Εδραίωση ιστορία επιτυχίας της το 1998, ο θεσμός κατακτήσει τη θέση του University Center, προσφέροντας, εκτός από μαθήματα στον τομέα της διαχείρισης, διαβαθμίσεις στην υγεία και το περιβάλλον.

Ο Celso Lisboa είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο του Κέντρου για την Υγεία και Ευεξία στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Με 45 χρόνια ύπαρξης, το Ινστιτούτο έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 20.000 φοιτητές σε προπτυχιακά μαθήματα του. Υπάρχουν 14 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα των υποδομών σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη στην καρδιά της Βόρειας Ζώνης, μπροστά από το σταθμό λεωφόρου Sampaio:

80 αίθουσες διδασκαλίας χωρίζεται σε 5 τετράγωνα 18 εργαστήρια για πρακτικά μαθήματα 4 εργαστήρια υπολογιστών 3 αμφιθέατρα multi-sport γυμναστήριο ακαδημία βιβλιοθήκη

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Η πορεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Celso Lisboa προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που επιτρέπουν την εκτέλεση εκπαιδευόμενο στους τομείς των Ανθρωπίνων Πόρων, M ... [+]

Η πορεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Celso Lisboa προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, που επιτρέπουν την εκτέλεση εκπαιδευόμενο στους τομείς των Ανθρωπίνων Πόρων, Marketing, Οικονομικών ή Επιχειρήσεων στον τομέα των υπηρεσιών ή τη βιομηχανία.

Το επάγγελμα είναι η πιο δημοφιλής στη χώρα, τονίζοντας τη σημασία του διαχειριστή του εθνικού κοινωνικο-οικονομικό σενάριο.

Επαγγελματική αγορά:... [-]

Βραζιλία Rio de Janeiro
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Celso Lisboa - O sucesso custa menos do que você imagina