Το περιεχόμενο της διδασκαλίας, οι εκπαιδευτικοί και οι υποδομές έχουν επικυρωθεί και εγκριθεί από τους ειδικούς του Πανεπιστημίου Greenwich του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι απόφοιτοι φοιτητές θα λάβουν πτυχίο Bachelor που εκδίδεται από το Greenwich University, το οποίο έχει διεθνή αξιοπιστία. Με αυτά τα προσόντα, οι μαθητές μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο επίπεδο Master ή Doctor σε πολλές διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Nick Morrison / Unsplash

7 λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς του Βιετνάμ

1. Μάθετε στο Βιετνάμ - Λάβετε πτυχίο στο ΗΒ
Το εκπαιδευτικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι διάσημο για τα αυστηρά πρότυπα που υπάρχουν για να διασφαλίσει τον επαγγελματισμό, την πρακτικότητα και να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στις συνεχώς απαιτητικές και μεταβαλλόμενες ανάγκες πολλών επαγγελμάτων σήμερα. Όταν επιλέγουν να εγγραφούν στο Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς του Βιετνάμ, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από ό, τι προσφέρει το εκπαιδευτικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου. και όταν αποφοιτήσουν, θα λάβουν το πτυχίο Bachelor που εκδίδεται από το Greenwich University.

2. Το ειδικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του OJT
Το OJT (On the job training) είναι ένα ειδικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για ανώτερους φοιτητές σε διάφορες επιχειρήσεις του Βιετνάμ Greenwich University. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μαθητές εκπαίδευση διάρκειας 4 μηνών η οποία χωρίζεται σε 2 στάδια, ο στόχος του OJT είναι να δώσει στους μαθητές πρακτικές γνώσεις, είναι η ευκαιρία να βοηθήσουν τους μαθητές να βιώσουν την εργασία στα επαγγέλματα της επιλογής τους, να συσσωρεύσουν πραγματικές εργασιακές εμπειρίες που θα βοηθήσει τη μελλοντική σταδιοδρομία τους μετά την αποφοίτηση.

3. Ευκαιρίες εργασίας μετά την αποφοίτηση
Οι απόφοιτοι φοιτητές από το University of Greenwich in Vietnam θα είναι ευπρόσδεκτοι να εργαστούν στην εταιρεία FPT, με 7 θυγατρικές εταιρείες, το προσωπικό σχεδόν 30.000 ατόμων, και εκατοντάδες επιχειρήσεις και εταιρείες θυγατρικών του Βιετνάμ και του εξωτερικού.

4. Διεθνές μαθησιακό περιβάλλον
Το Πανεπιστήμιο Greenwich του Βιετνάμ προσπαθεί πάντα να παρέχει στους φοιτητές ένα ολοκληρωμένο και πλήρες εκπαιδευτικό περιβάλλον, καθώς και να δίνει στους φοιτητές τις αξίες του επαγγελματισμού. Οι μαθητές του University of Greenwich in Vietnam θα μαθαίνουν σε ένα περιβάλλον παρόμοιο με αυτό στο εξωτερικό λόγω του διεθνούς προγράμματος σπουδών, των δασκάλων και των μαθητών από πολλές χώρες στον κόσμο.

5. Η ευκαιρία να σπουδάσει στο εξωτερικό
Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο University of Greenwich in Vietnam , οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν διαφορετικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα εκτός του Βιετνάμ μέσω πολλών ανταλλαγών φοιτητών, πρακτικής άσκησης, προγραμμάτων συνεδρίων, όπως:

  • Η ευκαιρία να βιώσετε τη μελέτη των σπουδών σας στο Πανεπιστήμιο Greenwich του Ηνωμένου Βασιλείου
  • Η ευκαιρία να ζήσετε την εγγενή ζωή και τον πολιτισμό διαφορετικών χωρών

6. Η ευκαιρία να αναπτυχθείς με τις αλυσίδες των προγραμμάτων προσωπικής ανάπτυξης (PDP)
Εκτός από τις γνώσεις που μαθαίνουν στα μαθήματα, οι μαθητές θα αναπτυχθούν καλά με το πρόγραμμα κατάρτισης δεξιοτήτων ζωής και κοινωνικών δεξιοτήτων, το οποίο περιλαμβάνει μαθήματα που εστιάζουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

7. Το κόστος 1/10 συγκρίνεται με τις σπουδές στην Αγγλία
Εάν επιλέξουν το University of Greenwich in Vietnam , οι φοιτητές θα πρέπει να πληρώσουν μόνο το 1/10 της αμοιβής που θα έκαναν, εάν επέλεξαν να σπουδάσουν στην Αγγλία για το ίδιο πτυχίο που εκδόθηκε από το Πανεπιστήμιο του Γκρίνουιτς.