Karel De Grote University College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την KdG

Ο Karel de Grote-Hogeschool είναι ένα καθολικό πανεπιστημιακό κολέγιο που έχει πάνω από 11.000 εγγεγραμμένους φοιτητές και απασχολεί περίπου 1000 μέλη του προσωπικού. Αυτό μας κάνει το μεγαλύτερο πανεπιστημιακό κολέγιο στην Αμβέρσα και το δεύτερο μεγαλύτερο στη Φλάνδρα.

Αποστολή, όραμα και αξίες

Η αποστολή Karel de Grote University College (KdG) υποστηρίζει την αειφόρο ανάπτυξη: για τους σπουδαστές, το προσωπικό και την κοινωνία. Στην αμοιβαία αλληλεπίδραση, βασισμένη σε ένα φιλόξενο περιβάλλον μάθησης, διαβίωσης και εργασίας. Να παίρνετε πάντα το καλύτερο από όλους, και να προσπαθείτε για την αριστεία μαζί. Προωθείται από αξίες, εμπνευσμένες από χριστιανικές αρχές, ανοιχτές σε άλλες ιδεολογίες. Όραμα Το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Karel de Grote (KdG) δημιουργεί προκλητικά και κίνητρα για εξατομικευμένα περιβάλλοντα μάθησης. Για όποιον θέλει να εξελιχθεί σε επαγγελματία με προσωπικότητα. Εκπαιδεύουμε και καθοδηγούμε τους μαθητές μας ώστε να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να αποκτήσουν τις απαραίτητες ικανότητες για να συνεισφέρουν στην κοινωνία. Αυτοσυνείδητο, με αίσθημα ευθύνης και εκτιμημένο από την κοινωνία. Ενθαρρύνουμε το προσωπικό μας να συνεχίσει να αναπτύσσεται τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το KdG είναι μια ευέλικτη οργάνωση. Σκεφτόμαστε μπροστά και έχουμε μια αίσθηση της δυναμικής ενός ταχέως μεταβαλλόμενου παγκόσμιου πλαισίου. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις και επενδύουμε σε ισχυρές συνεργασίες με τους εταίρους μας: χάρη σε αυτές τις αλληλεπιδράσεις και τις λύσεις που γίνονται με το πανεπιστήμιο, το πανεπιστημιακό κολέγιο μας υπερέχει και καινοτομεί στην (τέχνη) εκπαίδευση, την έρευνα και τις υπηρεσίες. Αξίες Ως οργανισμός με βάση την αξία επιλέγουμε:

  • δράσεις προσανατολισμένες προς τους μαθητές
  • επίτευξη αποτελεσμάτων
  • συνεργάζεται με εμπιστοσύνη
  • δεσμευόμαστε σε έναν καλύτερο κόσμο
  • βιώσιμη καινοτομία.

Προοπτικές στην Εκπαίδευση

Το πανεπιστημιακό κολλέγιο Karel de Grote στοχεύει να δώσει στους σπουδαστές και στα μέλη του προσωπικού την ευκαιρία να ανακαλύψουν τι τα ταλέντα τους είναι και να αναπτύξουν περαιτέρω αυτά τα ταλέντα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ομαδική εργασία επιτρέπει τόσο στους φοιτητές όσο και στα μέλη του προσωπικού να αποκτήσουν ικανότητες - όπως γνώσεις, δεξιότητες, διορατικότητα και συμπεριφορές - που είναι απαραίτητες τόσο σε εργασιακό πλαίσιο όσο και στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας μας. Μία από τις πιο ζωτικές ικανότητες είναι, χωρίς αμφιβολία, η ικανότητα να καταβάλουμε προσπάθεια σε όσους, λόγω ορισμένων περιστάσεων, δεν είναι σε θέση να αναπτύξουν πλήρως τα ταλέντα τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Διεθνής Επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Βέλγιο Antwerp

Ο βαθμός Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - International Business είναι η εισαγωγή σας σε μια συναρπαστική δουλειά στον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο. [+]

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων (International Business) είναι ένα τριετές πρόγραμμα αγγλικής γλώσσας, το οποίο προετοιμάζει τους σπουδαστές σε παγκόσμιο επίπεδο για μια σταδιοδρομία στις διεθνείς επιχειρήσεις.

Προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να σπουδάσουν σε μια διεθνή τάξη, με περίπου το 40% των φοιτητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα από το εξωτερικό. Οι διδάσκοντες είναι εξίσου διαφορετικοί και με την τεχνογνωσία τους στη βιομηχανία θα μάθετε πώς να εφαρμόσετε τις θεωρητικές σας γνώσεις μέσα από πρακτικές ασκήσεις, υποθέσεις και ομάδες εργασίας.... [-]


Επικοινωνία

Διεύθυνση Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Βέλγιο
Ιστοσελίδα https://www.kdg.be/en/business-management-international-business
Τηλέφωνο +32 350 221 92