Howest College - University College West

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εστίαση στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στο Howest

Ξεκινήστε την καριέρα σας στο Cyber Security. Τα προγράμματά μας στο Applied Computer Science - Cyber Security στο Howest University, Bruges, Belgium σας προσφέρουν την ιδανική εκπαίδευση.

Το Howest σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων θεμάτων στο Cyber Security. Θέλατε ποτέ να καταλάβετε πώς λειτουργεί ένας χάκερ και να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις του μέσω αντίστροφης μηχανικής κακόβουλου λογισμικού ; Σας ενδιαφέρει να γίνετε ηθικοί χάκερ και να βοηθήσετε τους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς να βρουν τα αδύναμα σημεία τους μέσω δοκιμών διείσδυσης (σύστημα, ιστός και δίκτυο) ; Θέλετε να βοηθήσετε στην καταπολέμηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο και να βρείτε τους κακούς, διενεργώντας ιατροδικαστική ανάλυση ; Ή είναι ο στόχος της ζωής σας να ενισχύσετε την ασφάλεια στον κλάδο μαθαίνοντας για την ασφάλεια των συστημάτων βιομηχανικού ελέγχου (OT) ; Ή θέλετε να κατανοήσετε την κρυπτογραφία και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προστασία ή επίθεση (ransomware); Το απόρρητο των δεδομένων και ο GDPR σας παρέχουν τις βασικές γνώσεις για το πώς να γίνετε υπεύθυνος προστασίας δεδομένων (DPO) . Θα αποκτήσετε εξειδικευμένη εμπειρία στη Διαχείριση Ασφάλειας Πληροφοριών και στη μοντελοποίηση απειλών και στις πληροφορίες . Όλα αυτά και πολλά άλλα προσφέρονται σε αυτό το πρόγραμμα.

Ως πρωτοπόρος στην προσφορά εκπαίδευσης για πρωτοποριακές νέες τεχνολογίες, ο Howest ήταν ένας από τους πρώτους που ανταποκρίθηκε στην έλλειψη επαγγελματικών, κυβερνητικών ασφάλειας προσανατολισμένων στην πρακτική, προσφέροντας αυτό το πτυχίο. Περιλαμβάνονται καινοτόμα θέματα όπως το Cyber Warfare και η ασφάλεια σε 5G, Blockchain και AI .

Προσφέρουμε τρία κομμάτια για Cyber Security.

Στο πτυχίο, θα μάθετε τα βασικά του υλικού και των επιτραπέζιων λειτουργικών συστημάτων, των δικτύων και της ανάπτυξης λογισμικού, συμπεριλαμβανομένης της Ασφαλούς Ανάπτυξης και πολλά άλλα. Αυτό συνεπάγεται ότι δεν απαιτούμε προηγούμενη γνώση ή εμπειρία με την πληροφορική (ασφάλεια), αν και η συνάφεια για εργασία με υπολογιστές είναι, φυσικά, ένα όφελος.

Ερευνα

Ο Howest έχει οικοδομήσει μια σταθερή φήμη στην επιστημονική έρευνα, τις υπηρεσίες και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση προσανατολισμένη στην πρακτική, εστιάζοντας πάντα στον επαγγελματικό τομέα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αυτό μεταφράζεται σε εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή έργα στην εφαρμοσμένη έρευνα, πάντα κατόπιν αιτήματος και για ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς.

Μια λέξη από τον Πρύτανη μας

"Για να τολμήσουμε με τόλμη, όπου κανείς δεν έχει πάει πριν!"

Captain Kirk, The Enterprise, Star Trek, ένα όνειρο ενός αγοριού που έχω ακολουθήσει καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.

Βλέποντας παρελθόν εμπόδια και δημιουργία ευκαιριών. Δίνοντας ευκαιρίες. Ανάπτυξη ταλέντων. Εμπνέοντας τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, ανεβάζοντας το φραγμό, τολμώντας τους ανθρώπους να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά.

Προβλέψτε το μέλλον, αυτό είναι που προβλέπουμε με την κοινότητά μας Howest. Λέμε τον εαυτό μας άτυπο, έρχεται με ένα πλεονέκτημα. Είμαστε ανοιχτοί σε άτομα που τραβούν έξω από τα όρια, τα οποία σκέφτονται έξω από το κουτί, ενθαρρύνουμε την επιχειρηματική ευαισθητοποίηση και παρέχουμε περιθώρια επιχειρηματικότητας.

Εξυπηρέτηση, ενδυνάμωση, φροντίδα: Αυτές είναι οι αξίες μας, οι φάροι που μας καθοδηγούν, που έχουν διεισδύσει στα ίδια τα τριχοειδή της κοινότητάς μας. Είναι μέρος του DNA Howest.

Ο μαθητής και το πρόγραμμα σπουδών του είναι κεντρικά στο όραμά μας για την εκπαίδευση. Η κοινωνία και ο ευρύς τομέας εργασίας είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι μας. Η δημιουργία κοινωνικής προστιθέμενης αξίας είναι ο σκοπός μας.

Λοντ Ντε Γκέιτερ
Πρύτανης

138530_image2.jpg
Shutterstock / Novikov Aleksey

Μπριζ, η τέλεια πόλη για μαθητές

Γνωρίζατε ότι το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι μια εξέχουσα περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO; Μοιράζεστε την πόλη με τουρίστες από όλο τον κόσμο και αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί τέλεια.

Η Μπριζ "η δίκαιη πόλη" προσφέρει μια μεγάλη πληθώρα χόμπι. Χαλαρώστε σε μια βεράντα, ασκηθείτε στους χώρους πρασίνου, δείτε τα κανάλια ή απολαύστε ένα από τα πολλά εστιατόρια ή μπαρ με τους συναδέλφους σας μαθητές. Μια εμπνευσμένη πόλη για μαθητές!

Τι σημαίνει το Howest;

  • Το Howest, το Hogeschool West-Vlaanderen, είναι ένα άτυπο, δημιουργικό, καινοτόμο και επιχειρηματικό πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών και τεχνών.
  • Εξερευνώντας τα ταλέντα και το πάθος κάθε μαθητή, ο Howest καθοδηγεί τους μαθητές του να γίνουν ικανοί, ιδιαίτερα απασχολούμενοι, προσανατολισμένοι στην ομάδα επαγγελματίες, που μπορούν να προβλέψουν τις εξελίξεις στην παγκόσμια κοινωνία μας.
  • Ο Howest λειτουργεί σε στενή συνεργασία με και για το περιφερειακό και διεθνές πεδίο εργασίας . Κατά συνέπεια, το Howest ενσωματώνει κορυφαία, κοινωνικά σχετική και προσανατολισμένη στην ικανότητα εκπαίδευση, έρευνα προσανατολισμένη στην αξιοποίηση και υπηρεσίες σε όλα τα προγράμματα σπουδών της.
  • Το Howest είναι ένα ανοιχτό και πλουραλιστικό πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών και τεχνών , με σεβασμό στην ποικιλομορφία . Ο Howest εμπνέει τα μέλη του προσωπικού και τους μαθητές του να ενσωματώσουν τις βασικές του αξίες στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Τοποθεσίες

Μπριζ

Address
Rijselstraat 5,
8000 Μπριζ, Φλάνδρα, Βέλγιο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη