Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ένωση, η οποία έχει την έδρα της στο Δάσος (1190), Λεωφόρος Besme 97, έχει ως στόχο να οργανώσει τη διδασκαλία. Μπορεί να πάρει δράσεις που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το σκοπό του ή θα μπορούσαν να διευκολύνουν την υλοποίηση του. Μπορεί, ιδίως, να οργανώσει ενδοϋπηρεσιακή κατάρτιση, εφαρμοσμένη έρευνα και η κοινωνική υπηρεσία. Μπορεί να λειτουργήσει ως τμήμα του εταιρικού σκοπού του, με οποιοδήποτε πρόσωπο ή ίδρυμα τέχνης. 3 του καταστατικού).

Ο σύλλογος επιδιώκει μια σταθερή εκπαιδευτική πολιτική ανάπτυξης: νέα οργάνωση μαθημάτων και (συν) εκπαίδευση (δια) τα εθνικά μέσω CREA, εισαγωγή νέων δασκάλους, συν-διαβαθμίσεις, τεχνική προσέγγιση με διάφορα μαθήματα που διοργανώνονται από την κοινωνική προώθηση (PAAC) και επαναλαμβάνεται την 1η Ιουλίου 2011, η κοινωνική πρόοδο του Ινστιτούτου Οπτικής Raymond Tibaut (IORT) με τη δημιουργία της ψυχοκινητικής εκπαίδευσης το 2012-2013.

Αναζήτηση

Εφαρμοσμένη έρευνα είναι μια από τις αποστολές που ανατίθενται σε HE και του Διοικητικού Συμβουλίου μας έχει τη βούληση να αναπτύξουν τον τομέα αυτό. Η έρευνα στο HE είναι πράγματι η κύρια πηγή βελτίωση και τον εμπλουτισμό των υφιστάμενων επαγγελματικών πρακτικών.

Για να γίνει αυτό, η κατεύθυνση της UDR (Research Unit), η οποία dépendhiérarchiquement Διεύθυνση Προεδρίας, είναι σε συνεχή επαφή με όλα τα τμήματα και εξυπηρετεί στην εκτελεστική επιτροπή.

Η UDRagit κυρίως ως διαμεσολαβητής για την ανάπτυξη της εφαρμοσμένης έρευνας σχεδίων τόσο εντός όσο κατηγορίες εγκάρσια στο pluricatégorielsen έργα interne.Elle περιβάλλει και εξωτερικούς συνεργάτες.

Τα έργα που προτάθηκαν από τις κατηγορίες UDR και τμήματα, συχνά ως απάντηση σε κλήσεις σε εξωτερικούς προσφορές, αλλά και να προέρχονται από τις κατηγορίες τους και είναι δομημένες σε UDR. Έτσι, αυτό είναι μια καλή δομή υποστήριξης για να εξυπηρετήσει την κοινότητα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Διασύνδεση μεταξύ της διοίκησης και του εσωτερικού και εξωτερικού δημόσιου, ο αξιωματικός δημοσίων σχέσεων είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της εικόνας της οργάνωσης της ... [+]

Επικοινωνιακές δεξιότητες στην καρδιά των επιχειρήσεων και των μέσων ενημέρωσης

Διασύνδεση μεταξύ της διοίκησης και του εσωτερικού και εξωτερικού δημόσιου, ο αξιωματικός δημοσίων σχέσεων είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της εικόνας της οργάνωσης της με τη δημιουργία και το σχεδιασμό:

Ένα σχέδιο επικοινωνίας και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία επικοινωνίας τρόπο προσαρμοσμένο για το κοινό. Ένα σχέδιο μέσα ενημέρωσης συνάδει με τη στρατηγική της εταιρείας, καθώς και τη διαχείριση των σχέσεων με τα ΜΜΕ, τα social media, web και οπτικοακουστικών πληροφοριών. Εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του οργανισμού, τα καθήκοντα το χρονοδιάγραμμα, τη διαχείριση των ομάδων, τον έλεγχο του προϋπολογισμού. ... [-]
Βέλγιο Brussels
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Ακόμα και κινούμενες εικόνες εισβάλλουν όλο και περισσότερο την καθημερινή μας ζωή. Η παραγωγή αυτή μπορεί να διασφαλιστεί μόνο από τις αρμόδιες τεχνικούς! ... [+]

Το εκπαιδευτικό έργο του Λυκείου των Βρυξελλών -

τεχνικές πανεπιστημίου εικόνας (στόχος: Τεχνική της φωτογραφίας) του Λυκείου των Βρυξελλών - Ilya Prigogine (πρώην INRACI)

Μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση

Ακόμα και κινούμενες εικόνες εισβάλλουν όλο και περισσότερο την καθημερινή μας ζωή. Η παραγωγή αυτή μπορεί να διασφαλιστεί μόνο από τις αρμόδιες τεχνικούς!

Εκπαίδευση παρέχεται στο τμήμα εικόνα HELB θέλετε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του επαγγελματικού περιβάλλοντος.... [-]

Βέλγιο Brussels
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Το πτυχίο στην κοινωνική οικολογία είναι οργανωμένη σε τρία έτη σπουδών, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η CESS είναι απαραίτητο (ή το ισοδύναμο ενός πιστοποιητικού ολοκληρώ ... [+]

Το πτυχίο στην κοινωνική οικολογία είναι οργανωμένη σε τρία έτη σπουδών, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η CESS είναι απαραίτητο (ή το ισοδύναμο ενός πιστοποιητικού ολοκληρώσεως της δευτεροβάθμιας ή προπτυχιακές σπουδές).

Η ατμόσφαιρα του EOS χαρακτηρίζεται από έναν πολύ διαφορετικό πληθυσμό σπουδαστών: πολλές εθνικότητες, ένα ευρύ φάσμα των ηλικιών από 18 χρόνια για 40 χρόνια, ένα τέλειο μίγμα, οι μαθητές με τα πάθη, τους πολιτισμούς, τα συμφέροντα πολύ διαφορετικά, οι νέοι με αίσθημα ευθύνης, των ενηλίκων ήδη στο χώρο εργασίας. Όλα συνδυάζονται για να δώσουν την εκπαίδευση μια ζωντανή ατμόσφαιρα.... [-]

Βέλγιο Brussels
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά