Melbourne Polytechnic

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Melbourne Polytechnic παρέχει επαγγελματική κατάρτιση από το 1912 και σήμερα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων, πρακτικών προγραμμάτων TAFE (VET) και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεπεράσετε σε μια εξελισσόμενη και προκλητική αγορά.

Melbourne Polytechnic μαθήματα Melbourne Polytechnic σχεδιάζονται και αναπτύσσονται με τη συμμετοχή της βιομηχανίας για να δώσουν στους μαθητές τα καλύτερα αποτελέσματα στην απασχόληση.

Melbourne Polytechnic έχει πέντε μητροπολιτικές πανεπιστημιουπόλεις , το Preston, το Collingwood, το Epping, το Fairfield και τη Χαϊδελβέργη. Κάθε πανεπιστημιούπολη παρέχει μια ατομική, μοναδική και εμπλουτιστική εμπειρία φοιτητών.

Υπάρχουν επίσης έξι κέντρα κατάρτισης , το Northern Lodge - Eden Park, το Northern Lodge - Yan Yean, το Yarra Glen Racing Center, το Βόρειο AMEP (Κέντρο Ενήλικων Μεταναστών Αγγλικών) στο Broadmeadows, το Growling Frog Vineyard και το Meltene Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Με περισσότερες από 60.000 εγγραφές ετησίως, η Melbourne Polytechnic είναι διαπιστευμένη για να προσφέρει περίπου 550 εθνικά διαπιστευμένα μαθήματα , πολλά από τα οποία είναι διαθέσιμα είτε με πλήρη είτε με μερική απασχόληση. Παρέχει επίσης πάνω από 400 πιστοποιημένα από το Ινστιτούτο μαθήματα.

Melbourne Polytechnic προσφέρει επί του παρόντος τριετή (και τέσσερα χρόνια) εξειδικευμένα πτυχία Bachelor και Master σε ένα μοναδικό hands-on μαθησιακό περιβάλλον και βέλτιστη έκθεση στη βιομηχανία:

 • Λογιστική
 • Γεωργία
 • Επιχείρηση
 • Εκπαίδευση (Πρώιμα Χρόνια)
 • Μελέτες πρώιμων χρόνων
 • Μελέτες Ίππων
 • Διαχείριση Φιλοξενίας
 • Απεικόνιση
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
 • ΜΟΥΣΙΚΗ
 • Μουσική βιομηχανία
 • Αμπελοκομία
 • Γραφή

Αναπτύσσουμε συνεχώς νέες Pathways και βαθμούς άρθρωσης για να αναπτύξουμε τις ευκαιρίες για τους μαθητές μας. Το 2016 παρουσιάσαμε το Masters of Professional and Practicing Accounting με πιστοποίηση CPA, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ δημοφιλές ήδη από το πρώτο μεταπτυχιακό μάθημα που μας προσέφερε. Θα δημοσιεύσουμε λεπτομέρειες σχετικά με οποιαδήποτε νέα μαθήματα στον ιστότοπό μας μόλις ολοκληρωθούν.

Melbourne Polytechnic μαθήματα Melbourne Polytechnic προσφέρουν τη μεταφορά πίστωσης και την αναγνώριση προηγούμενης μάθησης σε φοιτητές που έχουν ήδη ολοκληρώσει ένα εθνικό δίπλωμα, προηγμένο δίπλωμα ή άλλα προσόντα.

Άμεση είσοδος Μεταπτυχιακά πτυχία (2 χρόνια) που ενσωματώνονται σε όλα τα προγράμματα σπουδών της Melbourne Polytechnic προσφέρουν σπουδαίες ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση στην Pathway (μεταφορά πίστωσης και αναγνώριση προηγούμενης μάθησης).

Melbourne Polytechnic έχει επιτύχει διεθνή αναγνώριση με περισσότερες από 10.000 συμμετοχές στην ανοικτή θάλασσα ετησίως και 24 εκπαιδευτικές συνεργασίες στην Ασία και αναγνωρίζεται από την Βικτωριανή κυβέρνηση για την αριστεία στη διεθνή εκπαίδευση, κερδίζοντας τον καλύτερο πάροχο στην κατηγορία της το 2014 και επιλαχόντες το 2015.

Melbourne Polytechnic στενοί δεσμοί της Melbourne Polytechnic με τη βιομηχανία εξασφαλίζουν στους φοιτητές την ευκαιρία να τους χορηγηθούν επιχορηγήσεις δωρεάς από χορηγούς της βιομηχανίας, επεκτείνοντας επίσης τα δικά τους δίκτυα για μελλοντική επιτυχία.

Όπως η επιλογή ενός μαθήματος, οι συνθήκες κάθε μαθητή είναι διαφορετικές όταν έρχεται χρόνος για δίδακτρα και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε μέσω της διάρθρωσης των τελών. Κάθε σελίδα του μαθήματος θα περιγράψει συγκεκριμένες αμοιβές ή θα επισκεφθεί τη σελίδα Διεθνών φοιτητικών αμοιβών για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Πτυχία » Όψη Ανώτερα Διπλώματα » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη Διπλώματα » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Bachelor of Agriculture και Τεχνολογίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Melbourne +1 περισσότερα

Συνδυάστε το ενδιαφέρον σας στον τομέα της Γεωργίας και της Τεχνολογίας και να είστε στην πρωτοπορία της βιομηχανίας με το πτυχίο Bachelor of Agriculture και Τεχνολογίας της Melbourne Polytechnic προσφέρεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο La Trobe. [+]

Συνδυάστε το ενδιαφέρον σας στον τομέα της Γεωργίας και της Τεχνολογίας και να είστε στην πρωτοπορία της βιομηχανίας με το πτυχίο Bachelor of Agriculture και Τεχνολογίας της Melbourne Polytechnic προσφέρεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο La Trobe.

Το Bachelor of Agriculture and Technology είναι ένα μοναδικό τριετές πτυχίο με σημαντικές σπουδές σε:

Αγροτική επιχείρησηΑγρονομίαΥδατοκαλλιέργειαΑμπελουργία και οινοποίηση... [-]

Bachelor of Built Περιβάλλον

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Melbourne

Melbourne Polytechnic πτυχιούχος του Builtlor του Melbourne Polytechnic αναπτύχθηκε μετά από αυστηρές διαβουλεύσεις με τους ενδιαφερόμενους της βιομηχανίας και τη συγκριτική αξιολόγηση με συγκριτικά μαθήματα εντός της Αυστραλίας για να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές έχουν βασικές δεξιότητες, όπως απαιτούν οι αρχιτέκτονες στο προπτυχιακό επίπεδο. Δημιουργήστε το μέλλον σας με την Melbourne Polytechnic . [+]

Melbourne Polytechnic πτυχιούχος του Builtlor του Melbourne Polytechnic αναπτύχθηκε μετά από αυστηρές διαβουλεύσεις με τους ενδιαφερόμενους της βιομηχανίας και τη συγκριτική αξιολόγηση με συγκριτικά μαθήματα εντός της Αυστραλίας για να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές έχουν βασικές δεξιότητες, όπως απαιτούν οι αρχιτέκτονες στο προπτυχιακό επίπεδο. Δημιουργήστε το μέλλον σας με την Melbourne Polytechnic .

Περιγραφή Μαθήματος... [-]


Bachelor of Music

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Melbourne

Ως μουσικός πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμοστείτε στις τρέχουσες τάσεις και μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό σε ένα Bachelor of Music στη Melbourne Polytechnic . Αναπτύξτε τις ικανότητές σας και τη συνειδητοποίηση του παγκόσμιου φάσματος της μουσικής. [+]

Ως μουσικός πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμοστείτε στις τρέχουσες τάσεις και μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό σε ένα Bachelor of Music στη Melbourne Polytechnic . Αναπτύξτε τις ικανότητές σας και τη συνειδητοποίηση του παγκόσμιου φάσματος της μουσικής.

Συνδεθείτε με τον κόσμο της μουσικής

Όταν εγγραφείτε και ξεκινήσετε το μάθημα θα εξερευνήσετε ένα σύγχρονο μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μικρά και μεγάλα σύνολα σε αυτά τα είδη όπως:... [-]


Bachelor of Λογιστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Melbourne

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες επαγγελματίες με προσόντα στους τομείς της λογιστικής και των βιώσιμων επιχειρήσεων. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν ένα κύριο μάθημα λογιστικής με ένα επίκεντρο βιωσιμότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης. [+]

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες επαγγελματίες με προσόντα στους τομείς της λογιστικής και των βιώσιμων επιχειρήσεων. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν ένα κύριο μάθημα λογιστικής με ένα επίκεντρο βιωσιμότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Ενδιαφέρεστε για την αειφορία και τις περιβαλλοντικές πρακτικές και θέλετε επίσης μια λογιστική σταδιοδρομία;... [-]


Πτυχίο Διοίκησης Φιλοξενίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Melbourne

Η Αυστραλία προσφέρει ευκαιρίες κατάρτισης παγκόσμιας κλάσης στη διαχείριση φιλοξενίας και το Bachelor of Hospitality Management της Melbourne Polytechnic θέτει το πρότυπο. Αναπτύξτε τις ικανότητες ηγεσίας και αποκτήστε τις πρακτικές δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο με αυτό το πτυχίο. [+]

Ορίστε σε μια παγκόσμια καριέρα; Η Αυστραλία προσφέρει ευκαιρίες κατάρτισης παγκοσμίου επιπέδου στη διαχείριση φιλοξενίας και το Bachelor of Hospitality Management της Melbourne Polytechnic θέτει το πρότυπο. Αναπτύξτε τις ικανότητες ηγεσίας και αποκτήστε τις πρακτικές δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο με αυτό το πτυχίο.

Δημιουργήστε τον εαυτό σας με ένα συνδυασμένο σύνολο δεξιοτήτων διαχείρισης και φιλοξενίας... [-]

Πτυχίο Εκπαίδευσης (Πρώιμα Χρόνια)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Αυστραλία Melbourne

Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να εργάζεστε με μικρά παιδιά; Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ως δάσκαλος σε προσχολική ή πρωτοβάθμια εκπαίδευση, το Πτυχίο Εκπαίδευσης της Melbourne Polytechnic , Πρώιμα Χρόνια, μπορεί να προσφέρει 100% ποσοστό επιτυχίας στην απασχόληση. Μια ανταμείβοντας καριέρα διδάσκει την επόμενη γενιά beckons. Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε με μικρά παιδιά, προσφέρουμε μια σύγχρονη και δυναμική προσέγγιση στην επαγγελματική προετοιμασία στον τομέα των πρώτων χρόνων, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στην ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη και την κριτική πρακτική. [+]

Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να εργάζεστε με μικρά παιδιά; Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ως δάσκαλος σε προσχολική ή πρωτοβάθμια εκπαίδευση, το Πτυχίο Εκπαίδευσης της Melbourne Polytechnic , Πρώιμα Χρόνια, μπορεί να προσφέρει 100% ποσοστό επιτυχίας στην απασχόληση. Μια ανταμείβοντας καριέρα διδάσκει την επόμενη γενιά beckons. Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε με μικρά παιδιά, προσφέρουμε μια σύγχρονη και δυναμική προσέγγιση στην επαγγελματική προετοιμασία στον τομέα των πρώτων χρόνων, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στην ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη και την κριτική πρακτική.... [-]

Πτυχίο Μηχανικής Τεχνολογίας (Πολιτικός)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Αυστραλία Melbourne

Το Bachelor of Engineering Technology (Civil) αναπτύχθηκε μετά από αυστηρές διαβουλεύσεις με τους ενδιαφερόμενους της βιομηχανίας, συγκριτική αξιολόγηση συγκριτικών μαθημάτων εντός της Αυστραλίας. Το πρόγραμμα προσφέρει ένα σημείο εξόδου μετά τα δύο πρώτα χρόνια στο επίπεδο του Associate Degree. [+]

Το Bachelor of Engineering Technology (Civil) αναπτύχθηκε μετά από αυστηρές διαβουλεύσεις με τους ενδιαφερόμενους της βιομηχανίας, συγκριτική αξιολόγηση συγκριτικών μαθημάτων εντός της Αυστραλίας. Το πρόγραμμα προσφέρει ένα σημείο εξόδου μετά τα δύο πρώτα χρόνια στο επίπεδο του Associate Degree.

Δημιουργήστε το μέλλον σας με την Melbourne Polytechnic

Κατά το τρίτο και το τέταρτο έτος, το πρόγραμμα προσφέρει εξειδίκευση σε ένα από τα σημαντικότερα ρεύματα του:... [-]


Πτυχίο Πληροφορικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Melbourne

Το Bachelor of Information Technology της Melbourne Polytechnic είναι ένα πρόσφατα πιστοποιημένο πτυχίο που σχεδιάστηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες επαγγελματίες με ειδίκευση στους τομείς της ασφάλειας δικτύων, των επιχειρηματικών πληροφοριακών συστημάτων και της ανάπτυξης λογισμικού. [+]

Το Bachelor of Information Technology της Melbourne Polytechnic είναι ένα πρόσφατα πιστοποιημένο πτυχίο που σχεδιάστηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες επαγγελματίες με ειδίκευση στους τομείς της ασφάλειας δικτύων, των επιχειρηματικών πληροφοριακών συστημάτων και της ανάπτυξης λογισμικού.

Ένα μάθημα με ξεχωριστή γεύση για τις επιχειρήσεις

Μια σταδιοδρομία στην επιχειρηματική τεχνολογία πληροφοριών προσφέρει τη δυνατότητα για μεγάλη οικονομική επιβράβευση και ανάπτυξη, αλλά απαιτεί επίσης ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων δεξιοτήτων και γνώσεων. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει θεωρητικές γνώσεις και υψηλού επιπέδου επαγγελματικές δεξιότητες στην τεχνολογία της πληροφορίας με επίκεντρο τις επιχειρήσεις, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των τοπικών και πολυεθνικών οργανισμών, καθώς και στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα.... [-]


Βίντεο

Melbourne Polytechnic - Discover Different - Summer 17/18

Επικοινωνία

Melbourne Polytechnic

Διεύθυνση Melbourne, Victoria, Αυστραλία
Ιστοσελίδα http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Τηλέφωνο +61 3 9269 1200