University of Southern Queensland (USQ)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σκέφτεστε να σπουδάσετε στην Αυστραλία; Το University of Southern Queensland (USQ) υπερηφανεύεται για την παροχή της καλύτερης δυνατής υποστήριξης για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σπουδών και σταδιοδρομίας σας. Οι φοιτητές USQ απολαμβάνουν μικρά μεγέθη τάξης, συνεργατικούς χώρους μάθησης και μια σουίτα υπηρεσιών υποστήριξης για να βελτιώσουν την εμπειρία της μελέτης σας. Με φοιτητές από περισσότερες από 80 χώρες και διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία και προγράμματα, μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη, εξωτερική ή σε απευθείας σύνδεση.

Σχετικά με εμάς

Το Πανεπιστήμιο του Southern Queensland είναι ένα δυναμικό πανεπιστήμιο αφιερωμένο στην παροχή ποιοτικών πτυχίων και προγραμμάτων σε ένα ευέλικτο και υποστηρικτικό περιβάλλον. Σε πάνω από 50 χρόνια, η USQ έχει γίνει ένα σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα, παρέχοντας εκπαίδευση παγκοσμίως από τρεις περιφερειακές τοποθεσίες: Toowoomba, Springfield και Ipswich. Έχουμε επίσης έναν κόμβο προσέγγισης που βρίσκεται στο Stanthorpe.
Οι σπουδαστές μας διδάσκονται από λέκτορες που είναι ηγέτες στους τομείς τους, οι οποίοι, όπως τα προγράμματα μας, παραμένουν ενημερωμένοι με το συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόσωπο του κλάδου. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νο 1 στο Κουίνσλαντ για αποφοίτους με πλήρες ωράριο εργασίας (Έρευνα Πτυχιακών Προορισμών, 2014-2016). Ανεξάρτητα από το αν οι σπουδαστές μας σπουδάζουν στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη, η εστίασή μας είναι να τους παράσχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη.
Κάθε φοιτητής έχει πρόσβαση στους Υπεύθυνους Φοιτητικών Σχέσεων της USQ (SROs), οι οποίοι μπορούν να τους υποστηρίξουν μέσω του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα προγράμματα που προσφέρονται στο USQ έχουν σχεδιαστεί με στόχο την προετοιμασία έτοιμων από τη βιομηχανία, διεθνώς αναγνωρισμένων και ειδικευμένων πτυχιούχων. Στο USQ, μπορείτε να σπουδάσετε σε πτυχίο, προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και ερευνητικό επίπεδο. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα Επαγγελματικά Εκπαιδευτικά μας Ενιαία Μαθήματα, τα προγράμματα Pathway και τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να βελτιώσετε την καριέρα σας.

Σχεδόν 28.000 φοιτητές από όλη την Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να σπουδάσουν στο USQ στους τομείς:

 • Επιχειρήσεις και εμπόριο
 • Δημιουργικές Τέχνες και ΜΜΕ
 • Εκπαίδευση
 • Μηχανική και χτισμένο περιβάλλον
 • Υγεία και Κοινότητα
 • Ανθρωπιστικές επιστήμες και επικοινωνία
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
 • Νόμος και Δικαιοσύνη
 • Επιστήμες
 • Ερευνα
 • Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας και Pathway
 • Επαγγελματική ανάπτυξη.

USQ Toowoomba

Το USQ Toowoomba είναι η αυθεντική πανεπιστημιούπολη και είναι άρτια εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων που ταιριάζουν σε μια σειρά από ανάγκες των φοιτητών. Η μεγαλύτερη από τις τρεις πανεπιστημιουπόλεις της USQ όσον αφορά το μέγεθός της, η USQ Toowoomba προσφέρει την πλήρη εμπειρία στην πανεπιστημιούπολη με καταλύματα σε κατοικημένους κολέγια και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων φοιτητικής ζωής που συμπληρώνουν το ακαδημαϊκό πρόγραμμα.

Το USQ Toowoomba βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες εσωτερικές πόλεις της Αυστραλίας, μόλις μία ώρα 40 λεπτά δυτικά του Brisbane και κοντά στο αεροδρόμιο Toowoomba Wellcamp.

Η USQ προσφέρει επίσης δωρεάν καθημερινή υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ USQ Toowoomba, USQ Springfield και USQ Ipswich, δίνοντας στους μαθητές περισσότερες επιλογές και ευελιξία να παρακολουθήσουν μαθήματα ανάλογα με τις ανάγκες τους.

USQ Springfield

Το USQ Springfield είναι μια νέα, σύγχρονη πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές του Queensland.

Το USQ Springfield προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών επιλογών σε ένα ζωντανό περιβάλλον μόλις 25 λεπτά από το Ipswich CBD, 45 λεπτά από την πόλη του Μπρίσμπεϊν και μία ώρα από την Gold Coast.

Ένας κόμβος για την ψηφιακή παραγωγή και τις επιδόσεις του Πανεπιστημίου, η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει ένα βιομηχανικό κανάλι εκπομπής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εγκαταστάσεων και χώρους πρόβας, καθώς και αίθουσες συνεργατικής διδασκαλίας, ολοκαίνουργια εργαστήρια.

Ο προσομοιωτής πτήσης παγκόσμιας κλάσης της USQ Springfield είναι ο πρώτος του είδους του στο Κουίνσλαντ. Ο προσομοιωτής USQ είναι ένα στενό αεροσκάφος, όπου οι σπουδαστές αεροσκαφών μπορούν να αναπαράγουν μια ολόκληρη πτήση, τόσο κανονικά όσο και μη φυσιολογικά σενάρια ενώ ολοκληρώνουν ελέγχους και διαδικασίες.

USQ Ipswich

Η πανεπιστημιούπολη Ipswich της USQ βρίσκεται σε μια τοποθεσία πολιτιστικής κληρονομιάς σε μία από τις παλαιότερες πόλεις της Αυστραλίας. Έχουμε γίνει μέλος του Ipswich από το 2006, και καθώς η περιοχή μεγαλώνει, επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας στην περιοχή.

Η φυλλώδης πανεπιστημιούπολη του USQ Ipswich έχει υπέροχη θέα σε όλη την πόλη καθώς και μια εκπληκτική βιβλιοθήκη με ζωντανό τροπικό δάσος. Η πανεπιστημιούπολη απέχει 55 λεπτά από την πόλη του Μπρίσμπεϊν, μία ώρα και 15 λεπτά από την Gold Coast και είναι προσβάσιμη με δημόσια συγκοινωνία. Στο σπίτι της Σχολής Υγείας και Ευεξίας της USQ, το USQ Ipswich περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένες παραϊατρικές εγκαταστάσεις κατάρτισης και νέα κλινικά εργαστήρια νοσηλευτικής, αθλητικά πεδία, καφέ και γυμναστήριο.

Online

Με τη σε απευθείας σύνδεση μελέτη στο USQ, είναι ευκολότερο από ποτέ για μια μελέτη να ταιριάζει με τη ζωή σας. Έχουμε επικεντρωθεί στην επιτυχία των σπουδαστών, έτσι ώστε να σας διευκολύνουμε να προσαρμόσετε τα πτυχία που εστιάζουν στην καριέρα μας, πλήρως διαπιστευμένα, στην πολυάσχολη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, είμαστε το πανεπιστήμιο νούμερο ένα στο Κουίνσλαντ για αποφοίτους με πλήρη απασχόληση (Έρευνα Πτυχιακών Προορισμών, 2014-2016). Μπορείτε να σπουδάσετε με μερική ή πλήρη απασχόληση ή να αλλάξετε το φορτίο της μελέτης σας καθώς αλλάζει η ζωή σας - η αίθουσα διδασκαλίας σας είναι τόσο κοντά όσο ο υπολογιστής σας.

Οι φοιτητές μας που επιλέγουν να σπουδάσουν στο διαδίκτυο είναι πολύ ένα μέρος των κοινοτήτων μας στην πανεπιστημιούπολη και είναι πολύ ευπρόσδεκτοι να είναι μαζί με μας στην πανεπιστημιούπολη καθώς και να εκμεταλλευτούμε το ευρύ φάσμα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών υποστήριξης που έχουμε να προσφέρουμε.

Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ευέλικτη αίθουσα διδασκαλίας τους στο διαδίκτυο, η οποία τους επιτρέπει να επιλέξουν το πού μελετούν όταν σπουδάζουν και ακόμα και πώς μελετούν. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι πάνω από το 75% των μαθητών μας επιλέγουν να σπουδάσουν μέσω αυτού του τρόπου.

Διεθνής φοιτητική υποστήριξη

 • Δωρεάν συλλογή αεροδρομίων και μεταφορά στο κατάλυμα για νέους σπουδαστές που φθάνουν
 • Οικιστικά κολέγια και καταλύματα εκτός της πανεπιστημιούπολης
 • Διεθνής Ομάδα Εργασίας Φοιτητών στο Κέντρο Καριέρας USQ
 • Φοιτητική ευημερία, υγεία, συμβουλευτική και ευεξία
 • Υποστήριξη και υπηρεσίες πολλαπλής πίστης
 • Τακτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες μαθητών
 • Πόροι αναπηρίας.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της USQ International.

Που να μείνω?

Αν σχεδιάζετε να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη με το USQ, υπάρχουν αρκετές επιλογές διαμονής για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό - όλα σε κοντινή απόσταση από κάθε πανεπιστημιούπολη της USQ. Μάθετε περισσότερα για τη διαμονή με το USQ.

Είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση στο USQ;

Η αίτηση για σπουδές με USQ είναι εύκολη! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και ξεκινήστε την εφαρμογή σας. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει καμία χρέωση για την υποβολή αίτησης στο USQ.

Ερευνα

Η USQ δεσμεύεται να διεξάγει έρευνα που δεν έχει μόνο ακαδημαϊκή σημασία, αλλά δεσμεύεται με τη βιομηχανία και τους ενδιαφερόμενους και συμβάλλει στην καινοτομία που ωφελεί τις κοινότητες μας, το έθνος και πέραν αυτού.

Το κλειδί της ερευνητικής μας κουλτούρας είναι η συνεργασία με τη βιομηχανία για την κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τομέας και για την ανάπτυξη νέων ιδεών και τεχνολογιών που έχουν πραγματικό αντίκτυπο σε ένα απτό όφελος. Έχουμε σημαντική ερευνητική ικανότητα και τεχνογνωσία στους ακόλουθους τομείς:

 • Γεωργία και αγροβιομηχανία
 • Αστροφυσική
 • Πολιτιστική κληρονομιά και αρχαιολογία
 • Ψηφιακή ζωή
 • Περιβαλλοντικές επιστήμες
 • Υγεία και επιστήμες συμπεριφοράς
 • Μαθηματικές επιστήμες και υπερηχητικές
 • Τεχνολογία υλικών και τεχνολογία μηχανικής
 • Περιφερειακή κοινότητα και οικονομική ανάπτυξη

Είμαστε διεθνώς αναγνωρισμένοι για το έργο μας σε μελλοντικά υλικά και σύνθετα υλικά, σε στενή συνεργασία με διεθνείς εταίρους της βιομηχανίας και άλλα ερευνητικά ιδρύματα, για να καθορίσουμε βιώσιμες φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορεύματα στον κόσμο.

Η USQ αναπτύσσεται επίσης γρήγορα ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των γεωργικών συστημάτων και στη διαχείριση βιώσιμων αγροτικών τοπίων με έρευνα στους τομείς των περιβαλλοντικών επιστημών, των υπολογιστικών και των μαθηματικών επιστημών, των γεωργικών επιστημών και της μηχανικής. Τα διεθνή ερευνητικά έργα στην Ασία συμβάλλουν στη βελτίωση της άρδευσης, της παραγωγής λαχανικών και της εμπορίας καφέ, μεταξύ άλλων.

Από τις σούπερ τροφές μέχρι την περιφερειακή επιβίωση του καρκίνου, οι ερευνητές μας εργάζονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους μέσω της έρευνας για την υγεία. Τα έργα περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση των μοναδικών αναγκών των περιφερειακών και αγροτικών πληθυσμών με έρευνα που καλύπτει τα συστήματα υγείας, την επιστήμη και την τεχνολογία, την πρόσβαση και τη φροντίδα, την υποδομή και την καινοτομία. Οι ερευνητές της USQ διερευνούν επίσης τη δυνατότητα λειτουργικών τροφίμων να αναστρέφουν την ανθρώπινη παχυσαρκία και τις χρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες, παρέχοντας τα θεμέλια για την επίτευξη βέλτιστων οφελών στην υγεία για τη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με χρόνιες διαταραχές του τρόπου ζωής.

Οι φοιτητές μεταπτυχιακών σπουδών στην USQ έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και καθοδηγούνται από τους ερευνητές και τους συνεργάτες μας, για να προωθήσουν ένα δυναμικό και ικανοποιητικό περιβάλλον. Τα καινοτόμα προγράμματα του Higher degree by research (HDR) της USQ διευρύνουν τους ορίζοντες των μαθητών και τους προετοιμάζουν για προκλητική καριέρα στους επιλεγμένους τομείς, για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους για την απασχολησιμότητα και την καινοτομία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Πτυχία » Όψη Online DBA » Όψη Online Διδακτορικό (PhD) » Όψη Online Πιστοποιητικά Αποφοίτησης » Όψη Online BScs » Όψη Online Μαθήματα » Όψη Online Bachelor » Όψη Online Masters » Όψη Health Master » Όψη Health Bachelor » Όψη Διπλώματα Αποφοίτησης » Όψη Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Πιστοποιητικά Αποφοίτησης » Όψη Law Διδάκτωρ Νομικής (JD) » Όψη Διπλώματα (Associate Degrees) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Μεταπτυχιακά » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Bachelor of Creative Arts (Αριστεία) (Μουσική)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Αναπτύξτε το πάθος σας για δημιουργικές τέχνες και βελτιώστε τις μουσικές σας ικανότητες μέσω του Bachelor of Creative Arts (Honors) (Μουσική). Αυτός ο βαθμός θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε περαιτέρω τις πρακτικές και θεωρητικές σας δεξιότητες στη μουσική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αποκτήσετε ανεξάρτητες ερευνητικές δεξιότητες, θα μάθετε να εφαρμόζετε τη θεωρία και θα αναπτύξετε ακαδημαϊκή εμπειρία. Αυτό το πτυχίο σας δίνει επίσης την ευκαιρία να αποδείξετε τις γνώσεις σας μέσα από μια διατριβή που θα γράψετε υπό την επίβλεψη στον τομέα ενδιαφέροντος σας. [+]

Περαιτέρω πρακτικές και θεωρητικές δεξιότητες

Αναπτύξτε το πάθος σας για δημιουργικές τέχνες και βελτιώστε τις μουσικές σας ικανότητες μέσω του Bachelor of Creative Arts (Honors) (Μουσική). Αυτός ο βαθμός θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε περαιτέρω τις πρακτικές και θεωρητικές σας δεξιότητες στη μουσική. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αποκτήσετε ανεξάρτητες ερευνητικές δεξιότητες, θα μάθετε να εφαρμόζετε τη θεωρία και θα αναπτύξετε ακαδημαϊκή εμπειρία. Αυτό το πτυχίο σας δίνει επίσης την ευκαιρία να αποδείξετε τις γνώσεις σας μέσα από μια διατριβή που θα γράψετε υπό την επίβλεψη στον τομέα ενδιαφέροντος σας.... [-]


Bachelor of Creative Arts (Τιμές) (Θέατρο)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Αναπτύξτε το πάθος σας για το θέατρο με το Bachelor of Creative Arts (Honors) (Θέατρο). Σε αυτό το πτυχίο, θα καταφέρετε να διαλέξετε τη θεατρική παράσταση, τη θεωρία ή τη διοργάνωση σκηνικών στο δεύτερο παλαιότερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Αυστραλίας, ενώ θα υποστηριζόταν από το έμπειρο προσωπικό μας. [+]

Μάθετε την επιλογή του στυλ απόδοσης

Αναπτύξτε το πάθος σας για το θέατρο με το Bachelor of Creative Arts (Honors) (Θέατρο). Σε αυτό το πτυχίο, θα καταφέρετε να διαλέξετε τη θεατρική παράσταση, τη θεωρία ή τη διοργάνωση σκηνικών στο δεύτερο παλαιότερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Αυστραλίας, ενώ θα υποστηριζόταν από το έμπειρο προσωπικό μας.

Αυτό το πτυχίο σας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε ένα ίσο μείγμα πρακτικής στούντιο και μάθησης με βάση τη θεωρία, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε το δικό σας υλικό απόδοσης και να αποκτήσετε τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση μιας καριέρας στο θέατρο. Θα αναπτύξετε επίσης μια προηγμένη κατανόηση της φύσης και των επιπτώσεων του θεάτρου και του θεάτρου στην ανθρώπινη κοινωνία.... [-]


Bachelor of Education

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

[+]

Ευέλικτες επιλογές μελέτης που θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε πώς και πότε μελετάτε

Majors

[-]

Bachelor of Engineering (Ηλεκτρολογία)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Να είστε μέρος της αναδυόμενης γενιάς μηχανικών ενέργειας και να αποκτήσετε την εμπειρία για να εργαστείτε σε ένα ευρύ φάσμα μεγάλων βιομηχανιών. Μελετήστε ενώ εργάζεστε, είτε μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είτε στην πανεπιστημιούπολη, δίνοντάς σας την ευελιξία να προσαρμόσετε τη μελέτη σας στη ζωή σας. [+]

Εργαστείτε σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών

Να είστε μέρος της αναδυόμενης γενιάς μηχανικών ενέργειας και να αποκτήσετε την εμπειρία για να εργαστείτε σε ένα ευρύ φάσμα μεγάλων βιομηχανιών. Μελετήστε ενώ εργάζεστε, είτε μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είτε στην πανεπιστημιούπολη, δίνοντάς σας την ευελιξία να προσαρμόσετε τη μελέτη σας στη ζωή σας.

Γιατί δύναμη;

Να είστε στην πρώτη γραμμή της βιώσιμης παραγωγής, μεταφοράς και χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας και να προετοιμαστείτε για το μέλλον της εξουσίας στην Αυστραλία. Με το τρέχον περιεχόμενο του μαθήματος, θα είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε τις προκλήσεις της σύγχρονης ενέργειας. Το πρόγραμμα σπουδών σας επιτρέπει να εργάζεστε σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και να αναλύετε τη χρήση ειδικού εξοπλισμού για να εφαρμόσετε τις πρακτικές γνώσεις σας στον κλάδο.... [-]


Bachelor of Engineering (Πολιτικός Μηχανικός)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Δημιουργήστε το επόμενο βήμα για το μέλλον σας με το Bachelor of Engineering (Πολιτικός) του USQ. Με την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό ή στην πανεπιστημιούπολη, το Bachelor of Engineering Science σας δίνει την ευελιξία να προσαρμόσετε τη μελέτη σας στη ζωή σας. Ελάτε σε επαφή με τα πρακτικά μαθήματα, εργαζόμαστε με επαγγελματικό εξοπλισμό και μαθαίνουμε τις πολύ περιζήτητες δεξιότητες που θα χρειαστείτε για το εργατικό δυναμικό. [+]

Δημιουργήστε το μέλλον σας

Δημιουργήστε το επόμενο βήμα για το μέλλον σας με το Bachelor of Engineering (Πολιτικός) του USQ. Με την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό ή στην πανεπιστημιούπολη, το Bachelor of Engineering Science σας δίνει την ευελιξία να προσαρμόσετε τη μελέτη σας στη ζωή σας. Ελάτε σε επαφή με τα πρακτικά μαθήματα, εργαζόμαστε με επαγγελματικό εξοπλισμό και μαθαίνουμε τις πολύ περιζήτητες δεξιότητες που θα χρειαστείτε για το εργατικό δυναμικό.... [-]


Bachelor of Engineering Science

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 6 χρόνια July 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

[+]

Majors

Γεωργική Μηχανική Έργα πολιτικού μηχανικού μηχανικής συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών περιβαλλοντική μηχανική Διαχείριση υποδομής Μηχανολόγων Μηχανικών

Επαγγελματική Διαπίστευση

Περαιτέρω Μελέτη

[-]

Bachelor of Information Technology (Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Εάν γνωρίζετε ότι θέλετε μια σταδιοδρομία στον τομέα της πληροφορικής, αλλά δεν θέλετε να εστιάσετε την προσοχή σας πολύ νωρίς, η ανάπτυξη των Πληροφοριακών Συστημάτων είναι σημαντική. Θα αποκτήσετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων με στόχο να σας βοηθήσουμε να γίνετε ένας ευέλικτος και προσαρμόσιμος εργαζόμενος, εξίσου έμπειρος στην αντιμετώπιση τεχνικών και επιχειρηματικών ζητημάτων. [+]

Συμμετοχή σε έναν συναρπαστικό και δυναμικό τομέα

Ζούμε σε έναν όλο και περισσότερο συνδεδεμένο κόσμο, όπου παρουσιάζονται καθημερινά νέες προκλήσεις. Ο κόσμος μας χρειάζεται ανθρώπους με τις δεξιότητες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των υφιστάμενων τεχνολογιών, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες των νέων τεχνολογιών και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να περιηγηθούν σε αυτό το λαβύρινθο.... [-]


Bachelor of Information Technology (Δικτύωση και Ασφάλεια)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Ο Διευθυντής Δικτύωσης και Ασφάλειας θα σας εξοπλίσει με τις πλέον σύγχρονες δεξιότητες στον σχεδιασμό, τη διαχείριση, την ασφάλεια και την ανάπτυξη και διοίκηση συστημάτων. Θα εξοικειωθείτε με την επίλυση προβλημάτων σε δίκτυα υπολογιστών, VoIP, τηλεδιάσκεψη, διοίκηση υπηρεσιών δικτύου και αποκτήσετε τις επαγγελματικές δεξιότητες για να τις εφαρμόσετε στον τομέα της επικοινωνίας, της υγειονομικής περίθαλψης, των κυβερνητικών ιδρυμάτων και των εταιρειών πληροφορικής. Μετά την ολοκλήρωση των κύριων μαθημάτων, θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πιστοποίηση της βιομηχανίας Cisco Certified Network Associate (CCNA). [+]

Συμμετοχή σε έναν συναρπαστικό και δυναμικό τομέα

Ζούμε σε έναν όλο και περισσότερο συνδεδεμένο κόσμο, όπου παρουσιάζονται καθημερινά νέες προκλήσεις. Ο κόσμος μας χρειάζεται ανθρώπους με τις δεξιότητες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των υφιστάμενων τεχνολογιών, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες των νέων τεχνολογιών και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να περιηγηθούν σε αυτό το λαβύρινθο.... [-]


Bachelor of Laws

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Αν αναζητάτε καριέρα στο δίκαιο, ο τριετής πτυχίο Bachelor of Laws της USQ θα σας φτάσει πιο γρήγορα εκεί. Διαπιστώνεται από το Συμβούλιο Προσλήψεων Νομικών Πρακτών ως ακαδημαϊκό προσόν για την εισαγωγή ως δικηγόρος στο Queensland, το Bachelor of Laws της USQ είναι ένας από τους λίγους μόνο βαθμούς που μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια. [+]

Ξεκινήστε την καριέρα σας στο δίκαιο νωρίτερα

Αν αναζητάτε καριέρα στο δίκαιο, ο τριετής πτυχίο Bachelor of Laws της USQ θα σας φτάσει πιο γρήγορα εκεί. Διαπιστώνεται από το Συμβούλιο Προσλήψεων Νομικών Πρακτών ως ακαδημαϊκό προσόν για την εισαγωγή ως δικηγόρος στο Queensland, το Bachelor of Laws της USQ είναι ένας από τους λίγους μόνο βαθμούς που μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια.

Οι σπουδές σας θα σας προετοιμάσουν για την άσκηση του δικηγορικού ή δικηγορικού επαγγέλματος στο Κουίνσλαντ ή σε δικηγόρο αλλού στην Αυστραλία, αλλά ένα πτυχίο νομικής σας προετοιμάζει επίσης για πολλές άλλες επαγγελματικές σταδιοδρομίες στον τομέα των επιχειρήσεων, του εμπορίου και της κυβέρνησης.... [-]


Πτυχίο Δημιουργικών Τεχνών (Τιμές) (Εικαστικά)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Προχωρήστε την κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής των εικαστικών τεχνών με το Bachelor of Creative Arts (Τιμητικές Διατριβές) (Εικαστικά). Αυτός ο βαθμός θα σας επιτρέψει να αναλύσετε κριτικά μια σειρά από ιστορικά και σύγχρονα ζητήματα και να διερευνήσετε τις επιπτώσεις τους στην τέχνη και την κοινωνία. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια διατριβή υπό την επίβλεψη στον τομέα ενδιαφέροντος σας. [+]

Προωθήστε την καριέρα σας

Προχωρήστε την κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής των εικαστικών τεχνών με το Bachelor of Creative Arts (Τιμητικές Διατριβές) (Εικαστικά). Αυτός ο βαθμός θα σας επιτρέψει να αναλύσετε κριτικά μια σειρά από ιστορικά και σύγχρονα ζητήματα και να διερευνήσετε τις επιπτώσεις τους στην τέχνη και την κοινωνία. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια διατριβή υπό την επίβλεψη στον τομέα ενδιαφέροντος σας.... [-]


Πτυχίο Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης (Τηλεόραση και Ραδιόφωνο)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Θέλετε να δημιουργήσετε τηλεοπτικά / ραδιοφωνικά προγράμματα, να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια, να δημιουργήσετε ένα ντοκιμαντέρ ή να κατανοήσετε τα μέσα και τα άκρα της παραγωγής βίντεο και ήχου; Το Bachelor of Communication and Media (Τηλεόραση και Ραδιόφωνο) της USQ παρέχει ένα πρακτικό περιβάλλον για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για την επαγγελματική χρήση των τεχνολογιών μετάδοσης των μέσων ενημέρωσης. [+]

Δημιουργήστε συναρπαστικά μέσα

Θέλετε να δημιουργήσετε τηλεοπτικά / ραδιοφωνικά προγράμματα, να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια, να δημιουργήσετε ένα ντοκιμαντέρ ή να κατανοήσετε τα μέσα και τα άκρα της παραγωγής βίντεο και ήχου; Το Bachelor of Communication and Media (Τηλεόραση και Ραδιόφωνο) της USQ παρέχει ένα πρακτικό περιβάλλον για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για την επαγγελματική χρήση των τεχνολογιών μετάδοσης των μέσων ενημέρωσης.... [-]


Πτυχίο Επιχειρήσεων και Εμπορίου (Business Economics)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Μελετώντας την Οικονομία των Επιχειρήσεων ως κύριο δίπλωμα στο Bachelor of Business και Commerce της USQ, θα σας οδηγήσει να κατανοήσετε πώς οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται ανθρώπους, κεφάλαια και πόρους, καθώς και να ασχολούνται με εξωτερικές δυνάμεις, όπως ο ανταγωνισμός και η κυβερνητική πολιτική, προκειμένου να επιτευχθούν καλύτερα οι στόχοι της επιχείρησης. Οι οικονομολόγοι των επιχειρήσεων διεξάγουν έρευνα, συλλέγουν και αναλύουν δεδομένα, παρακολουθούν τις οικονομικές τάσεις, αναπτύσσουν προβλέψεις και μπορούν να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο συμβουλεύοντας τα ανώτερα στελέχη για στρατηγικές αποφάσεις. [+]

Προετοιμαστείτε για επαγγελματική σταδιοδρομία

Μελετώντας την Οικονομία των Επιχειρήσεων ως κύριο δίπλωμα στο Bachelor of Business και Commerce της USQ, θα σας οδηγήσει να κατανοήσετε πώς οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται ανθρώπους, κεφάλαια και πόρους, καθώς και να ασχολούνται με εξωτερικές δυνάμεις, όπως ο ανταγωνισμός και η κυβερνητική πολιτική, προκειμένου να επιτευχθούν καλύτερα οι στόχοι της επιχείρησης. Οι οικονομολόγοι των επιχειρήσεων διεξάγουν έρευνα, συλλέγουν και αναλύουν δεδομένα, παρακολουθούν τις οικονομικές τάσεις, αναπτύσσουν προβλέψεις και μπορούν να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο συμβουλεύοντας τα ανώτερα στελέχη για στρατηγικές αποφάσεις.... [-]


Πτυχίο Επιχειρήσεων και Εμπορίου (Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Η βιώσιμη επιχειρηματικότητα είναι ιδιαίτερα επίκαιρη, προκαλώντας τεράστιο πολιτικό και κοινωνικό ενδιαφέρον. Με το Bachelor of Business και του Εμπορίου της USQ θα επικεντρωθείτε στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και θα καταλάβετε την επιστήμη που στηρίζει την ανάγκη για βιώσιμες πρακτικές και γνώσεις για την εξεύρεση αποτελεσματικών και πρακτικών λύσεων στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Οι περιοχές που καλύπτονται περιλαμβάνουν περιβαλλοντικές μελέτες, βιοποικιλότητα, διατήρηση, περιβαλλοντικό δίκαιο, βιώσιμες οικονομίες, αειφόρες επιχειρήσεις και βιώσιμη λογιστική και χρηματοδότηση. [+]

Μάθετε τις δεξιότητες για να κατευθύνετε τις επιχειρήσεις στο μέλλον

Η βιώσιμη επιχειρηματικότητα είναι ιδιαίτερα επίκαιρη, προκαλώντας τεράστιο πολιτικό και κοινωνικό ενδιαφέρον. Με το Bachelor of Business και του Εμπορίου της USQ θα επικεντρωθείτε στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και θα καταλάβετε την επιστήμη που στηρίζει την ανάγκη για βιώσιμες πρακτικές και γνώσεις για την εξεύρεση αποτελεσματικών και πρακτικών λύσεων στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Οι περιοχές που καλύπτονται περιλαμβάνουν περιβαλλοντικές μελέτες, βιοποικιλότητα, διατήρηση, περιβαλλοντικό δίκαιο, βιώσιμες οικονομίες, αειφόρες επιχειρήσεις και βιώσιμη λογιστική και χρηματοδότηση.... [-]


Πτυχίο Επιχειρήσεων και Εμπορίου (Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Με το Bachelor of Business και Commerce της USQ να γίνει ένας κορυφαίος εμπειρογνώμονας στο χώρο εργασίας για τις στρατηγικές και τις πρακτικές για την καθοδήγηση και τη συνεργασία με τους εργαζομένους έτσι ώστε οι άνθρωποι που εργάζονται για την επιχείρηση να έχουν κίνητρο να προσφέρουν πηγή ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την επιχείρηση. [+]

Γίνετε κορυφαίος εμπειρογνώμονας στο χώρο εργασίας

Με το Bachelor of Business και Commerce της USQ να γίνει ένας κορυφαίος εμπειρογνώμονας στο χώρο εργασίας για τις στρατηγικές και τις πρακτικές για την καθοδήγηση και τη συνεργασία με τους εργαζομένους έτσι ώστε οι άνθρωποι που εργάζονται για την επιχείρηση να έχουν κίνητρο να προσφέρουν πηγή ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την επιχείρηση.... [-]


Πτυχίο Επιχειρήσεων και Εμπορίου (Διεθνής Επιχειρηματικότητα)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Οι επιχειρήσεις που αναπτύσσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες σε όλο και πιο παγκόσμιο εργασιακό περιβάλλον χρειάζονται εργαζόμενους που καταλαβαίνουν πώς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Με το Bachelor of Business and Commerce (International Business) της USQ, σας προετοιμάζει για ένα τέτοιο ρόλο με ένα μοναδικό συνδυασμό επιχειρηματικών και διεθνών μαθημάτων παράλληλα με την ευκαιρία να μάθει μια γλώσσα (ινδονησιακή, μανταρινική ή γερμανική) ευρύ φάσμα τομέων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και το εμπόριο. [+]

Προετοιμαστείτε για μια καριέρα στην επιχείρηση

Οι επιχειρήσεις που αναπτύσσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες σε όλο και πιο παγκόσμιο εργασιακό περιβάλλον χρειάζονται εργαζόμενους που καταλαβαίνουν πώς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Με το Bachelor of Business and Commerce (International Business) της USQ, σας προετοιμάζει για ένα τέτοιο ρόλο με ένα μοναδικό συνδυασμό επιχειρηματικών και διεθνών μαθημάτων παράλληλα με την ευκαιρία να μάθει μια γλώσσα (ινδονησιακή, μανταρινική ή γερμανική) ευρύ φάσμα τομέων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και το εμπόριο.... [-]


Πτυχίο Επιχειρήσεων και Εμπορίου (Λογιστική)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Το Bachelor of Business και Commerce της USQ που ειδικεύεται στη Λογιστική είναι ένα πτυχίο προσανατολισμένο προς την καριέρα που έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για μια σταδιοδρομία ως λογιστής. [+]

Προετοιμαστείτε για επαγγελματική σταδιοδρομία

Το Bachelor of Business και Commerce της USQ που ειδικεύεται στη Λογιστική είναι ένα πτυχίο προσανατολισμένο προς την καριέρα που έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για μια σταδιοδρομία ως λογιστής.

Η λογιστική είναι ένα κρίσιμο στοιχείο κάθε εταιρείας ή οργανισμού. Η λογιστική ως επάγγελμα έχει δει μια σημαντική αλλαγή τις τελευταίες δεκαετίες, από μια αυστηρά οικονομική εστίαση της οικονομικής λογοδοσίας σε ένα πιο περίπλοκο ρόλο στο πλαίσιο των επιχειρηματικών οργανώσεων και της διοίκησης. Το επάγγελμα του λογιστή έχει επίσης επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει τομείς όπως συστήματα πληροφοριών, αφερεγγυότητα και εγκληματολογικές έρευνες.... [-]


Πτυχίο Επιχειρήσεων και Εμπορίου (Μάρκετινγκ)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Είστε δημιουργικοί, αυτοκινούμενοι, επιθυμούν να εργαστούν σε μια ομάδα, οργανωμένοι αλλά ευέλικτοι, και κυρίως ενδιαφέρονται για τον τρόπο σκέψης και δράσης των ανθρώπων; Στη συνέχεια, το Bachelor of Business και Commerce (Marketing) της USQ μπορεί να είναι το πτυχίο για εσάς. Το μάρκετινγκ περιλαμβάνει τα βήματα που έχουν γίνει για να τοποθετήσετε το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας στα χέρια των δυνητικών πελατών. Ως εκ τούτου, μπορεί να εστιάσει την ενέργεια και τους πόρους ενός οργανισμού στις καλύτερες δυνατότητές τους για μέγιστο κέρδος στην αγορά. [+]

Αποκτήστε αξία σε πελάτες και οργανισμούς

Είστε δημιουργικοί, αυτοκινούμενοι, επιθυμούν να εργαστούν σε μια ομάδα, οργανωμένοι αλλά ευέλικτοι, και κυρίως ενδιαφέρονται για τον τρόπο σκέψης και δράσης των ανθρώπων; Στη συνέχεια, το Bachelor of Business και Commerce (Marketing) της USQ μπορεί να είναι το πτυχίο για εσάς. Το μάρκετινγκ περιλαμβάνει τα βήματα που έχουν γίνει για να τοποθετήσετε το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας στα χέρια των δυνητικών πελατών. Ως εκ τούτου, μπορεί να εστιάσει την ενέργεια και τους πόρους ενός οργανισμού στις καλύτερες δυνατότητές τους για μέγιστο κέρδος στην αγορά.... [-]


Πτυχίο Επιχειρήσεων και Εμπορίου (Χρηματοοικονομικά)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Με το Bachelor of Business και Commerce της USQ που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση, θα μάθετε για την οικονομική πλευρά της λειτουργίας μιας επιχείρησης, δηλαδή τη διαχείριση χρημάτων και επενδύσεων. Θα καλύψετε τις βασικές αρχές του χρηματοπιστωτικού περιβάλλοντος και των σύγχρονων αναλυτικών τεχνικών και θα εφαρμόσετε τη μελέτη σας σε διάφορους τομείς του φάσματος χρηματοδότησης, μαθαίνοντας τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής χρηματοδότησης, της χρηματιστηριακής αγοράς, της διαχείρισης επενδύσεων, της διεθνούς χρηματοοικονομικής διαχείρισης και της χρηματοοικονομικής οικονομίας. [+]

Πάρτε τον έλεγχο των οικονομικών των επιχειρήσεων

Με το Bachelor of Business και Commerce της USQ που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση, θα μάθετε για την οικονομική πλευρά της λειτουργίας μιας επιχείρησης, δηλαδή τη διαχείριση χρημάτων και επενδύσεων. Θα καλύψετε τις βασικές αρχές του χρηματοπιστωτικού περιβάλλοντος και των σύγχρονων αναλυτικών τεχνικών και θα εφαρμόσετε τη μελέτη σας σε διάφορους τομείς του φάσματος χρηματοδότησης, μαθαίνοντας τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής χρηματοδότησης, της χρηματιστηριακής αγοράς, της διαχείρισης επενδύσεων, της διεθνούς χρηματοοικονομικής διαχείρισης και της χρηματοοικονομικής οικονομίας.... [-]


Πτυχίο Πληροφορικής (Διαχείριση Πληροφορικής)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Το Bachelor of Information Technology (Management Information Technology) της USQ είναι ένα πτυχίο προσανατολισμένο στη σταδιοδρομία, σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας εξοπλίζει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα χρειαστείτε για να εργαστείτε στις ΤΠΕ - έναν τομέα που ανέρχεται στο 4,6% του ΑΕΠ της Αυστραλίας. Θα ξεκινήσετε την εξειδίκευση σας στο πρώτο σας έτος και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να εφαρμόσετε την εκμάθησή σας στην πράξη μέσω μιας εκπαιδευτικής εμπειρίας ή ενός έργου που βασίζεται στη βιομηχανία. [+]

Συμμετοχή σε έναν συναρπαστικό και δυναμικό τομέα

Το Bachelor of Information Technology (Management Information Technology) της USQ είναι ένα πτυχίο προσανατολισμένο στη σταδιοδρομία, σχεδιασμένο έτσι ώστε να σας εξοπλίζει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα χρειαστείτε για να εργαστείτε στις ΤΠΕ - έναν τομέα που ανέρχεται στο 4,6% του ΑΕΠ της Αυστραλίας. Θα ξεκινήσετε την εξειδίκευση σας στο πρώτο σας έτος και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να εφαρμόσετε την εκμάθησή σας στην πράξη μέσω μιας εκπαιδευτικής εμπειρίας ή ενός έργου που βασίζεται στη βιομηχανία. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν δεύτερο κύριο από μια σειρά επιχειρηματικών, εμπορικών και επιστημονικών μαθημάτων για να διαμορφώσετε την καριέρα που θέλετε και να ενισχύσετε τη θέση σας.... [-]


Πτυχίο Πληροφορικής (Εφαρμοσμένης Πληροφορικής)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Η Εφαρμοσμένη Επιστήμη της Πληροφορικής είναι η μόνη που σας δίνει τις δεξιότητες για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τον υπολογιστή. Με την ταχεία πρόοδο της τεχνολογίας και τις νέες εφαρμογές που αναπτύσσονται συνεχώς, είναι δύσκολο να πούμε ποια θα είναι τα προβλήματα αυτά. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όμως, θα είναι συναρπαστικό να ανακαλύψετε. [+]

Συμμετοχή σε έναν συναρπαστικό και δυναμικό τομέα

Ζούμε σε έναν όλο και περισσότερο συνδεδεμένο κόσμο, όπου παρουσιάζονται καθημερινά νέες προκλήσεις. Ο κόσμος μας χρειάζεται ανθρώπους με τις δεξιότητες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των υφιστάμενων τεχνολογιών, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες των νέων τεχνολογιών και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να περιηγηθούν σε αυτό το λαβύρινθο.... [-]


Πτυχίο Πληροφορικής και Τεχνολογίας (Data Analytics)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Με τις συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία, την ταχύτητα του Διαδικτύου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν την πρόκληση να συλλαμβάνουν, να αποθηκεύουν, να μεταφέρουν και να οργανώνουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων. Το Bachelor of Information και Τεχνολογίας της USQ (Data Analytics) θα σας εξοπλίσει με διεπιστημονικές δεξιότητες για τη συλλογή, επεξεργασία και ερμηνεία μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων και την επικοινωνία των πολύτιμων πληροφοριών με το ενδιαφερόμενο κοινό. [+]

Μάθετε να συλλαμβάνετε και να μετασχηματίζετε τα μεγάλα δεδομένα

Με τις συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία, την ταχύτητα του Διαδικτύου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν την πρόκληση να συλλαμβάνουν, να αποθηκεύουν, να μεταφέρουν και να οργανώνουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων. Το Bachelor of Information και Τεχνολογίας της USQ (Data Analytics) θα σας εξοπλίσει με διεπιστημονικές δεξιότητες για τη συλλογή, επεξεργασία και ερμηνεία μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων και την επικοινωνία των πολύτιμων πληροφοριών με το ενδιαφερόμενο κοινό.... [-]


Πτυχίο πρώιμης παιδικής ηλικίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield +2 περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στην παιδική εκπαίδευση; Το Πτυχίο Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας της USQ θα σας δώσει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται στον τομέα της εκπαίδευσης και της παιδικής μέριμνας στην παιδική ηλικία. Με έμφαση στις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις πρακτικές και τις αξίες που είναι εγγενείς στις σύγχρονες κατανοήσεις της βέλτιστης πρακτικής στην παιδική εκπαίδευση, θα είστε σε θέση να εργαστείτε με παιδιά και οικογένειες σε μια σειρά από περιβάλλοντα πρώιμης μάθησης. [+]

Παιδαγωγική μάθηση

Ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στην παιδική εκπαίδευση; Το Πτυχίο Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας της USQ θα σας δώσει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται στον τομέα της εκπαίδευσης και της παιδικής μέριμνας στην παιδική ηλικία. Με έμφαση στις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις πρακτικές και τις αξίες που είναι εγγενείς στις σύγχρονες κατανοήσεις της βέλτιστης πρακτικής στην παιδική εκπαίδευση, θα είστε σε θέση να εργαστείτε με παιδιά και οικογένειες σε μια σειρά από περιβάλλοντα πρώιμης μάθησης.... [-]


Πτυχίο Ψυχολογίας (Τιμές)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 χρόνια February 2019 Αυστραλία Springfield +1 περισσότερα

Θέλετε να εργαστείτε ως ψυχολόγος; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το Bachelor of Psychology (Honors) της USQ αναπτύσσεται ειδικά για όσους επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη τόσο της έρευνας όσο και των επαγγελματικών δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της βαθιάς κατανόησης των δεοντολογικών αρχών που ενημερώνουν την ψυχολογική πρακτική. Σε κάθε εξάμηνο από την πρώτη σας στην USQ θα συμμετάσχετε σε ερευνητικά έργα και σε δραστηριότητες που προωθούν ψυχολογικές επαγγελματικές δεξιότητες. [+]

Ανάπτυξη ενός επαγγελματικού χαρτοφυλακίου

Θέλετε να εργαστείτε ως ψυχολόγος; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το Bachelor of Psychology (Honors) της USQ αναπτύσσεται ειδικά για όσους επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη τόσο της έρευνας όσο και των επαγγελματικών δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της βαθιάς κατανόησης των δεοντολογικών αρχών που ενημερώνουν την ψυχολογική πρακτική. Σε κάθε εξάμηνο από την πρώτη σας στην USQ θα συμμετάσχετε σε ερευνητικά έργα και σε δραστηριότητες που προωθούν ψυχολογικές επαγγελματικές δεξιότητες.... [-]


Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Bachelor of Science (Honors) (Χημεία)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +2 περισσότερα

Το Bachelor of Science (Honors) σας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στον συγκεκριμένο τομέα της πειθαρχίας που σας ενδιαφέρει. Με βάση τις προπτυχιακές σπουδές σας στη χημεία, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τις γνώσεις σας μέσω της έρευνας. [+]

Επέκταση της προπτυχιακής σας ειδίκευσης

Το Bachelor of Science (Honors) σας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στον συγκεκριμένο τομέα της πειθαρχίας που σας ενδιαφέρει. Με βάση τις προπτυχιακές σπουδές σας στη χημεία, θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τις γνώσεις σας μέσω της έρευνας. Θα πραγματοποιήσετε και θα αναφέρετε ένα ερευνητικό έργο υπό την επίβλεψη ενός υπαλλήλου με την κατάλληλη εμπειρογνωμοσύνη.... [-]


Bachelor of Science (Βιολογία)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Με τον κύριο τομέα της Βιολογίας στο Bachelor of Science, θα αποκτήσετε ευρεία γνώση στη βιολογία, τη χημεία και τις επικοινωνίες, καθώς και την επιλογή λεπτομερέστερης γνώσης σε κλάδους όπως η βιοχημεία, η γενετική, η μικροβιολογία και η φυσιολογία. [+]

Αποκτήστε μια ευρεία κατανόηση της επιστήμης

Με τον κύριο τομέα της Βιολογίας στο Bachelor of Science, θα αποκτήσετε ευρεία γνώση στη βιολογία, τη χημεία και τις επικοινωνίες, καθώς και την επιλογή λεπτομερέστερης γνώσης σε κλάδους όπως η βιοχημεία, η γενετική, η μικροβιολογία και η φυσιολογία. Αυτός ο βαθμός θα σας δώσει μια ισχυρή βάση για μια σειρά από επιστήμες που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία ή για πιο εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές.... [-]


Bachelor of Science (Επιστήμη του Κρασιού)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Έχετε όνειρα να καλλιεργείτε τα δικά σας σταφύλια ή να παράγετε λίγο κρασί στην Βουργουνδία, τον ποταμό Μάργκαρετ ή τη ζώνη γρανίτη; Θέλετε να είστε ένα σημαντικό μέρος μιας συναρπαστικής και αναπτυσσόμενης βιομηχανίας; Μην ονειρεύεστε πια. Το Bachelor of Science (Wine Science) της USQ είναι ο μοναδικός βαθμός του είδους της στη Βόρεια Αυστραλία και δεν θα απογοητεύσει. [+]

Περιστρέψτε, ψεκάστε, γουλιά, σούβλα και μελέτη

Έχετε όνειρα να καλλιεργείτε τα δικά σας σταφύλια ή να παράγετε λίγο κρασί στην Βουργουνδία, τον ποταμό Μάργκαρετ ή τη ζώνη γρανίτη; Θέλετε να είστε ένα σημαντικό μέρος μιας συναρπαστικής και αναπτυσσόμενης βιομηχανίας; Μην ονειρεύεστε πια. Το Bachelor of Science (Wine Science) της USQ είναι ο μοναδικός βαθμός του είδους της στη Βόρεια Αυστραλία και δεν θα απογοητεύσει.... [-]


Bachelor of Science (επιστήμη των τροφίμων)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Θα μάθετε για τη χημεία τροφίμων και την ανάλυση, την επεξεργασία τροφίμων και την ανάπτυξη προϊόντων, καθώς και την ασφάλεια των τροφίμων. Θα αναπτύξετε επίσης μια κατανόηση των επιπτώσεων των συστατικών τροφίμων στην ανθρώπινη διατροφή και την υγεία. [+]

Αφεθείτε στο πάθος σας για φαγητό και επιστήμη

Η βιομηχανία τροφίμων προσθέτει αξία στη μεγάλη δύναμη της χώρας στη γεωργία και παράλληλα αυξάνει τις εξαγωγές στις αγορές του κόσμου. Μπορείτε να είστε μέρος της μεγαλύτερης μεταποιητικής βιομηχανίας της Αυστραλίας, μελετώντας το Bachelor of Science της USQ (Επιστήμη Τροφίμων) και να ανακαλύψετε την επιστήμη πίσω από την ανάπτυξη νέων προϊόντων διατροφής.... [-]


Bachelor of Science (Μαθηματικά)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Θέλετε να παίξετε έναν ηγετικό ρόλο στην επιστήμη, την εκπαίδευση, τη βιομηχανία και την κοινωνία; Συνδυάζοντας την αυστηρότητα και τη λογική μιας επιστημονικής προσέγγισης με τις ιδιαιτερότητες ενός επαγγελματικού χώρου, το Bachelor of Science (Μαθηματικά) είναι σχεδιασμένο για όσους ενδιαφέρονται να βρουν μοτίβα σε αριθμούς, χώρο και αφαίρεση. [+]

Συνδυάστε αυστηρότητα και λογική

Θέλετε να παίξετε έναν ηγετικό ρόλο στην επιστήμη, την εκπαίδευση, τη βιομηχανία και την κοινωνία; Συνδυάζοντας την αυστηρότητα και τη λογική μιας επιστημονικής προσέγγισης με τις ιδιαιτερότητες ενός επαγγελματικού χώρου, το Bachelor of Science (Μαθηματικά) είναι σχεδιασμένο για όσους ενδιαφέρονται να βρουν μοτίβα σε αριθμούς, χώρο και αφαίρεση. Προσφέροντας μαθήματα αλγεβρικής και λογιστικής, αριθμητικών υπολογιστικών υψηλής απόδοσης και μαθηματικών θεμελίωσης, ο καινοτόμος πτυχίο χρησιμοποιεί τις επιγραμμικές τεχνολογίες για τη βελτίωση της μαθησιακής εμπειρίας.... [-]


Bachelor of Science (Περιβάλλον και Αειφορία)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Θέλετε να σπουδάσετε ένα πτυχίο της επιστήμης από απόσταση ή στην πανεπιστημιούπολη για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας για μια συναρπαστική σταδιοδρομία στα αναδυόμενα πράσινα επαγγέλματα; Με επίκεντρο την κλιματολογία, την οικολογία και τη διατήρηση, το Bachelor of Science (Περιβάλλον και Αειφορία) έχει σχεδιαστεί για όσους από εσάς επιθυμείτε να εξερευνήσετε την επιστήμη του περιβάλλοντος, τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και τις πρακτικές πτυχές του μετριασμού και της προσαρμογής της κλιματικής αλλαγής και της διαχείρισης των φυσικών πόρων. βιώσιμο μέλλον. [+]

Ένας γειωμένος ευέλικτος «πράσινος» βαθμός

Θέλετε να σπουδάσετε ένα πτυχίο της επιστήμης από απόσταση ή στην πανεπιστημιούπολη για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας για μια συναρπαστική σταδιοδρομία στα αναδυόμενα πράσινα επαγγέλματα; Με επίκεντρο την κλιματολογία, την οικολογία και τη διατήρηση, το Bachelor of Science (Περιβάλλον και Αειφορία) έχει σχεδιαστεί για όσους από εσάς επιθυμείτε να εξερευνήσετε την επιστήμη του περιβάλλοντος, τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και τις πρακτικές πτυχές του μετριασμού και της προσαρμογής της κλιματικής αλλαγής και της διαχείρισης των φυσικών πόρων. βιώσιμο μέλλον. Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μείζονα περιβαλλοντικά ζητήματα και τις κοινωνικές, πολιτικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις των ανθρώπινων επιπτώσεων στον πλανήτη; Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις και την εμπειρία μας.... [-]


Bachelor of Science (Πληροφορική)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Αν θέλετε να σπουδάσετε υπολογιστές και επιστήμες τότε αυτός είναι ο βαθμός για σας. Το Bachelor of Science (Πληροφορική) αναπτύσσει τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας σε διάφορους βασικούς τομείς της πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης λογισμικού και των συστημάτων πληροφορικής. Μπορείτε να συνδυάσετε τις δεξιότητες πληροφορικής σας με άλλες σπουδές επιστήμης. Αυτό είναι ένα σπουδαίο μονοπάτι μελέτης αν θέλετε να γίνετε δάσκαλος της δευτερογενούς επιστήμης και της πληροφορικής. [+]

Το πρόγραμμα αυτό είναι εκ νέου διαπιστευμένο και ως εκ τούτου ενδέχεται να υποστεί ορισμένες αλλαγές.

Δυναμική, παγκόσμια και σε ζήτηση

Αν θέλετε να σπουδάσετε υπολογιστές και επιστήμες τότε αυτός είναι ο βαθμός για σας. Το Bachelor of Science (Πληροφορική) αναπτύσσει τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας σε διάφορους βασικούς τομείς της πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης λογισμικού και των συστημάτων πληροφορικής. Μπορείτε να συνδυάσετε τις δεξιότητες πληροφορικής σας με άλλες σπουδές επιστήμης. Αυτό είναι ένα σπουδαίο μονοπάτι μελέτης αν θέλετε να γίνετε δάσκαλος της δευτερογενούς επιστήμης και της πληροφορικής.... [-]


Πτυχίο Τεχνών (BA)

Bachelor of Arts (Αρχαιολογία)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Οι αρχαιολόγοι μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε πώς ζούσαν οι άνθρωποι στο παρελθόν και πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με το περιβάλλον. Μελέτες των υλικών ιχνών του παρελθόντος βοηθούν επίσης τους ανθρώπους να λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις για την ιδιοκτησία, τους πόρους και την πολιτιστική κληρονομιά αυτή τη στιγμή. [+]

Ανοίξτε ένα παράθυρο στο παρελθόν

Οι αρχαιολόγοι μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε πώς ζούσαν οι άνθρωποι στο παρελθόν και πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με το περιβάλλον. Μελέτες των υλικών ιχνών του παρελθόντος βοηθούν επίσης τους ανθρώπους να λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις για την ιδιοκτησία, τους πόρους και την πολιτιστική κληρονομιά αυτή τη στιγμή.

Στο πλαίσιο του Bachelor of Arts (Αρχαιολογία), θα μάθετε από μερικούς από τους πιο αξιόλογους αρχαιολόγους της Αυστραλίας, με ευκαιρίες για πρακτική αρχαιολογική κατάρτιση, συμπεριλαμβανομένων μεθόδων πεδίου και εργαστηριακής ανάλυσης.... [-]


Bachelor of Arts (Δημιουργική και κριτική γραφή)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Θέλετε να γίνετε επαγγελματίας συγγραφέας; Μέσα από το Bachelor of Arts (Creative and Critical Writing), μπορείτε να αναπτύξετε και να βελτιώσετε την ικανότητά σας να γράφετε ενδιαφέροντα έργα για διαφορετικά ακροατήρια και αγορές. Μάθετε να ενεργείτε δημιουργικά και να σκέφτεστε κριτικά για το γράψιμο και να παράγετε συναρπαστικές, επαγγελματικές αφηγήσεις στη μυθοπλασία και στη μη-φαντασία. [+]

Γίνετε συγγραφέας που θα θέλατε να διαβάσετε

Θέλετε να γίνετε επαγγελματίας συγγραφέας; Μέσα από το Bachelor of Arts (Creative and Critical Writing), μπορείτε να αναπτύξετε και να βελτιώσετε την ικανότητά σας να γράφετε ενδιαφέροντα έργα για διαφορετικά ακροατήρια και αγορές. Μάθετε να ενεργείτε δημιουργικά και να σκέφτεστε κριτικά για το γράψιμο και να παράγετε συναρπαστικές, επαγγελματικές αφηγήσεις στη μυθοπλασία και στη μη-φαντασία. Θα πειραματιστείτε με ποικίλες μορφές, είδη και μορφές γραφής και μάθετε πώς να συλλάβετε, να γράφετε, να επεξεργάζεστε και να διορθώνετε την εργασία σας σε ένα πρότυπο που μπορεί να δημοσιεύεται.... [-]


Bachelor of Arts (Δημοσιογραφικές σπουδές)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Εξερευνήστε τον κόσμο της δημοσιογραφίας με το Bachelor of Arts (Δημοσιογραφικές Σπουδές). Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε για την ιστορία και την εξέλιξη του ελεύθερου τύπου από τους καθηγητές με δεκαετίες εμπειρίας δημοσιογραφίας. Θα μελετήσετε τις πρακτικές των ειδησεογραφικών ιδρυμάτων στον σύγχρονο κόσμο και θα καταλάβετε τις θεωρίες και τις αρχές που τις διέπουν. [+]

Ανακαλύψτε την ιστορία της δημοσιογραφίας

Εξερευνήστε τον κόσμο της δημοσιογραφίας με το Bachelor of Arts (Δημοσιογραφικές Σπουδές). Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε για την ιστορία και την εξέλιξη του ελεύθερου τύπου από τους καθηγητές με δεκαετίες εμπειρίας δημοσιογραφίας. Θα μελετήσετε τις πρακτικές των ειδησεογραφικών ιδρυμάτων στον σύγχρονο κόσμο και θα καταλάβετε τις θεωρίες και τις αρχές που τις διέπουν.... [-]


Bachelor of Arts (Δημόσιες Σχέσεις)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Γιατί να μελετήσουμε τις δημόσιες σχέσεις μαζί μας; Οι επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων είναι η φωνή των οργανισμών και των εταιρειών. Επικοινωνούν μεταξύ των μέσων ενημέρωσης, των πελατών, των προμηθευτών, της κοινότητας, της κυβέρνησης, της βιομηχανίας, των εργαζομένων και άλλων ομάδων που αλληλεπιδρούν με τον οργανισμό στον οποίο εργάζονται. [+]

Να είστε η φωνή

Γιατί να μελετήσουμε τις δημόσιες σχέσεις μαζί μας; Οι επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων είναι η φωνή των οργανισμών και των εταιρειών. Επικοινωνούν μεταξύ των μέσων ενημέρωσης, των πελατών, των προμηθευτών, της κοινότητας, της κυβέρνησης, της βιομηχανίας, των εργαζομένων και άλλων ομάδων που αλληλεπιδρούν με τον οργανισμό στον οποίο εργάζονται.

Το πτυχίο μας Bachelor of Arts (Public Relations Studies) θα σας δώσει σημαντικές δεξιότητες στον κλάδο, θα σας διδάξει πώς να δημιουργήσετε εκστρατείες ευαισθητοποίησης του κοινού και να βελτιώσετε την οργάνωση, τις δημόσιες σχέσεις και τις σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης.... [-]


Bachelor of Arts (Διεθνείς Σχέσεις)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 3 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +1 περισσότερα

Ενδιαφέρουσες και συνεχώς μεταβαλλόμενες, το παγκόσμιο πολιτικό κλίμα είναι ένας συνδυασμός σχέσεων μεταξύ εθνών, πολιτικών συστημάτων και ιδεολογιών, οικονομιών, καθεστώτων ασφαλείας, πολιτικών πλαισίων και θεσμικών δομών. [+]

Κατανοήστε το παγκόσμιο πολιτικό κλίμα

Ενδιαφέρουσες και συνεχώς μεταβαλλόμενες, το παγκόσμιο πολιτικό κλίμα είναι ένας συνδυασμός σχέσεων μεταξύ εθνών, πολιτικών συστημάτων και ιδεολογιών, οικονομιών, καθεστώτων ασφαλείας, πολιτικών πλαισίων και θεσμικών δομών.

Το Bachelor of Arts (Διεθνείς Σχέσεις) σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε πώς αλληλεπιδρούν οι χώρες και οι περιφέρειες σε παγκόσμια κλίμακα και να διερευνήσετε τα θέματα που οι σχέσεις αυτές μπορούν να αντιμετωπίσουν. Θα αποκτήσετε επίσης μια ισχυρή κατανόηση των αυστραλιανών εγχώριων και διεθνών υποθέσεων.... [-]


Βίντεο

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

Επικοινωνία

University of Southern Queensland

Διεύθυνση USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Αυστραλία
Ιστοσελίδα http://www.usq.edu.au/international
Τηλέφωνο +61 74631 5543

Διεύθυνση USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Αυστραλία

Διεύθυνση USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Αυστραλία

Διεύθυνση Australia Online, Αυστραλία
Τηλέφωνο undefined