University of Southern Queensland (USQ)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το University of Southern Queensland (USQ) Australia είναι ένα δυναμικό πανεπιστήμιο αφιερωμένο στην παροχή ποιοτικών μαθημάτων σε πανεπιστημιουπόλεις και online προγράμματα σπουδών για φοιτητές όλων των επιπέδων σπουδών από περισσότερες από 110 χώρες. Το USQ κατατάσσεται στο ανώτατο πανεπιστήμιο της Αυστραλίας με πτυχίο μισθού [1] και έχει βαθμολογία πέντε αστέρων για τη διεθνοποίηση και την απασχολησιμότητα [2] .

Σχετικά με εμάς

Σε πάνω από 50 χρόνια, η USQ έχει γίνει ένα σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα, παρέχοντας εκπαίδευση από τρεις πανεπιστημιουπόλεις ( Toowoomba , Springfield και Ipswich ), κέντρο αλληλεπίδρασης ( Stanthorpe ), σε απευθείας σύνδεση και μέσω αξιόπιστων εκπαιδευτικών συνεργατών .

Σήμερα, η USQ διατηρεί εξαιρετική υποστήριξη από την κοινότητα και παρέχει τρέχοντα και σχετικά προγράμματα σπουδών για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας των σπουδαστών ώστε να υπερέχουν στο σημερινό ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον.

Η USQ κατέχει ηγετική θέση στους βασικούς, επιλεγμένους ερευνητικούς τομείς της, όπως η γεωργία, η μηχανική και το δομημένο περιβάλλον, η αστροφυσική και η υγεία, και έχει αναγνωριστεί για τα επιτεύγματά της μέσω της κατάταξης του Αυστραλιανού Συμβουλίου Έρευνας 2018 στην έρευνα για την Αυστραλία (ERA). Η USQ πέτυχε βαθμολογίες ERA για 18 ερευνητικά πεδία ως "πολύ πάνω από το παγκόσμιο πρότυπο" και 12 ερευνητικούς τομείς ως "πάνω ή σε παγκόσμια κλίμακα" [3] .

Προγράμματα και μαθήματα

Τα πανεπιστήμια της USQ προσφέρουν στους φοιτητές μια εμπειρία εστιασμένη στην κοινότητα και σταδιοδρομία. Μικρότερα μεγέθη τάξεων επιτρέπουν τη μεγαλύτερη εμπλοκή των διδασκόντων σε σπουδαστές και τις αυξημένες συνδέσεις μεταξύ τους. Πάνω από 25.000 φοιτητές από όλη την Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να σπουδάσουν στο USQ στο:

 • Γεωργία
 • Τέχνες
 • Αεροπορία
 • Επιχείρηση
 • Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
 • Εκπαίδευση
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
 • Νόμος και Εγκληματολογία
 • Θηλασμός
 • Ψυχολογία
 • Επιστήμη
 • Χωρομέτρηση
 • Οπτικός
 • Ερευνα
 • Αγγλική γλώσσα

Ο χαλαρωμένος τρόπος ζωής και η φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα της Toowoomba είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους φοιτητές που επιθυμούν ανακούφιση από τη μεγάλη ζωή της πόλης ενώ συνεχίζουν να επιδιώκουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους. Το Toowoomba βρίσκεται μόλις 1 ώρα και 45 λεπτά από το Μπρίσμπεϊν και 2 ώρες από την Gold Coast.

Το USQ Springfield παρέχει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον επικεντρωμένο στους σπουδαστές με την τελευταία προσφορά και τεχνολογία προγραμμάτων. Με εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, όπως ένας ψηφιακός κόμβος παραγωγής και επιδόσεων, και ένας προσομοιωτής πτήσης παγκόσμιας κλάσης, έχει στενούς δεσμούς μεταξύ της βιομηχανίας για τη σύνδεση των σπουδαστών με ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας. Βρίσκεται περίπου 45 λεπτά από την πόλη του Μπρίσμπεϊν.

Το USQ Ipswich προσφέρει εξειδικευμένες παραϊατρικές εγκαταστάσεις κατάρτισης και νέα κλινικά εργαστήρια νοσηλευτικής, κέντρο προσομοίωσης μαιών, αθλητικά πεδία, καφέ και γυμναστήριο. Το USQ είναι μέλος της κοινότητας του Ipswich από το 2006 και τώρα έχει σπουδάσει πάνω από 1000 σπουδαστές σε αυτή την πανεπιστημιούπολη, με εκπληκτική βιβλιοθήκη με ζωντανό τροπικό δάσος. Το USQ Ipswich απέχει 55 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη Brisbane και είναι προσβάσιμο μέσω δημόσιων συγκοινωνιών.

Online

Συμμετοχή σε πάνω από 70 τοις εκατό των φοιτητών USQ που επιλέγουν να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους μέσω της online μελέτης . Με περισσότερα από 100 μαθήματα διαθέσιμα, οι φοιτητές έχουν ευέλικτες σε απευθείας σύνδεση τάξεις για να επιλέξουν πού, πότε και πώς μελετούν.

Υποτροφίες

Η USQ προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες που απευθύνονται σε φοιτητές από όλα τα περιβάλλοντα. Αυτά ενημερώνονται τακτικά.

Διεθνής φοιτητική υποστήριξη

Το USQ εξασφαλίζει στους μαθητές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μαθησιακή τους εμπειρία προσφέροντας ευέλικτες επιλογές μελέτης σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Είτε οι σπουδαστές ασχολούνται με την πανεπιστημιούπολη είτε με το διαδίκτυο, έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένους υπαλλήλους σχέσης φοιτητών για να παρέχουν υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την εγγραφή, μέχρι και την αποφοίτηση.

Ως διεθνής φοιτητής που φτάνει να σπουδάσει με την USQ στην Αυστραλία, οι μαθητές προσφέρονται τα εξής:

 • Δωρεάν συλλογή αεροδρομίων και μεταφορά σε καταλύματα (για νεοαφιχθέντες φοιτητές)
 • Δωρεάν καθημερινή υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο
 • Κατοικίες και συμβουλές σχετικά με τη στέγαση εκτός της πανεπιστημιούπολης
 • Διεθνείς συμβουλές σταδιοδρομίας σπουδαστών
 • Φοιτητική ευημερία, υγεία, συμβουλευτική και ευεξία
 • Υποστήριξη και υπηρεσίες πολλαπλής πίστης
 • Τακτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες μαθητών
 • Πόροι αναπηρίας
 • Εξέλιξη καριέρας
 • Πόροι της βιβλιοθήκης, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης μελέτης.

Που να μείνω?

Η USQ διευκολύνει τη διαμονή στις τρεις τοποθεσίες της πανεπιστημιούπολης. Στο Toowoomba και το Springfield, τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη είναι διαθέσιμα για να παρέχουν ένα φιλικό, οικιστικό περιβάλλον για τους σπουδαστές. Σε κοντινή απόσταση από την πανεπιστημιούπολη του Ipswich, είναι διαθέσιμη ανεξάρτητη ιδιοκτησία και λειτουργεί εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Ερευνα

Η USQ δεσμεύεται να διεξάγει έρευνα που είναι ακαδημαϊκά σχετική και συμβάλλει σε καινοτομίες προς όφελος των κοινοτήτων μας, του έθνους και του κόσμου.

Η ερευνητική κουλτούρα της USQ είναι να κάνει τη διαφορά και οι ερευνητές της συμμετέχουν, συνεργάζονται και κατανοούν τα ενδιαφερόμενα μέρη και τη βιομηχανία για να προσφέρουν λύσεις που αλλάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το USQ διευκολύνει μια ευρεία ποικιλία ερευνητικών προγραμμάτων σε πολλαπλούς κλάδους στα ερευνητικά του ιδρύματα, κέντρα, σχολές και σχολεία. Τα τρία του ινστιτούτα και εννέα κέντρα αντιπροσωπεύουν το ζωντανό και υποστηρικτικό ερευνητικό περιβάλλον, συμβάλλοντας στην επιτυχία στους βασικούς τομείς της αριστείας της έρευνας όπως μετράται από τις εκτιμήσεις της Αυστραλιανής Κυβέρνησης για την Αριστεία στην Έρευνα Αυστραλίας (ERA).

Αριστεία της έρευνας

Η USQ προσπαθεί να παράγει πρωτοποριακή έρευνα με παγκόσμια εμβέλεια και αντίκτυπο. Διαθέτει διάφορες ερευνητικές δυνάμεις σε διάφορους βασικούς τομείς έρευνας.

Η παγκόσμια ποιότητα των ερευνητικών προσπαθειών της επιβεβαιώθηκε από τα αποτελέσματα της έκθεσης της Αυστραλιανής Έρευνας του Αυστραλιανού Συμβουλίου Έρευνας για την Αυστραλία (ERA) του 2018-2019 [4] .

Οι ακόλουθοι ερευνητικοί τομείς αξιολογήθηκαν:

Τοποθεσίες

Toowoomba

University of Southern Queensland

Address
USQ Toowoomba
West St

4350 Toowoomba, Κουίνσλαντ, Αυστραλία
Τηλέφωνο
+61 74631 5543

Springfield

Address
USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard


4300 Springfield, Κουίνσλαντ, Αυστραλία

Μπρίσμπεϊν

Address
USQ Ipswich
11 Salisbury Road

4305 Μπρίσμπεϊν, Κουίνσλαντ, Αυστραλία

Αυστραλία Online

Address
Αυστραλία Online, Αυστραλία

Προγράμματα

Bachelor

FAQ

Άλλη