Stott's College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παρά το γεγονός ότι Το κολλέγιο του Stott ιδρύθηκε το 1883 (Πριν από τα περίφημα τραμ της Μελβούρνης και πριν από τον «Μεγάλο Αυστραλό», BHP), έχει αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου και έχει εξελιχθεί τα τελευταία 134 χρόνια ως Υψηλής ποιότητας ιδιωτική φορέας παροχής εκπαίδευσης, Προκαλώντας την ίδια σημασία για την ικανοποίηση των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών της βιομηχανίας και των φοιτητών.

Ο Στότ Έχει παραδώσει το VCE πρόγραμμα Από το 2001 και το 2006 καταχωρήθηκε και διαπιστεύθηκε ως α Φορέας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να παραδώσει Προπτυχιακά προγράμματα στην επιχείρηση, Bachelor of Business Λογιστική και Bachelor of Business Διοίκηση Υπηρεσιών της Κοινότητας.

Δευτεροβάθμια του Στότ Κατατάσσεται ένα εντυπωσιακό 203ο από όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πολιτεία της Βικτώρια. Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα των μαθητών μας.

Εκπαιδευτές καλής ποιότητας Είναι κρίσιμες για την ακαδημαϊκή επιτυχία και η καλή διδασκαλία αφορά τόσο τη φροντίδα όσο και την υποστήριξη. Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας παρέχει αριστεία στη διδασκαλία και είμαστε σοβαροί για τις φοιτητικές υπηρεσίες και συμβουλές μας, τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και στην πρώτη γλώσσα.

Ο Στότ Παραμένει πιστή στην παράδοση των αποφοίτων που είναι έτοιμοι να εργαστούν και η Αναγνώριση της Εκπαίδευσης έχει απασχολήσει τους αποφοίτους μας στους τομείς της λογιστικής, των φοιτητικών υπηρεσιών και της διοίκησης. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μια επιτυχημένη επιχείρηση που εκτελεί επιχειρηματικά προγράμματα και προσελκύει εταιρικές σχέσεις.

Το κολλέγιο του Stott Έχει και τα δύο FEE-HELP Κατάσταση και ΕΕΚ FEE-HELP Για να βοηθήσουν τους σπουδαστές μας σε δάνεια για την ακαδημαϊκή τους μελέτη.

Ο Στότ Επίσης δικαιούται Victorian Skills Funding για πιστοποιητικά και διπλώματα Για τα μαθήματα που πληρούν τις προϋποθέσεις και για τους σπουδαστές που είναι επιλέξιμοι.

Το κολλέγιο του Stott Ανταποκρίνεται σε αυστηρά πρότυπα διασφάλισης της ποιότητας στις διοικητικές, τις παραδόσεις, το προσωπικό, τις εγκαταστάσεις, το μάρκετινγκ και τη χρηματοοικονομική διαχείριση. Το κολλέγιο του StottΟι πράξεις της ρυθμίζονται από το Οργανισμός Ποιότητας και Προτύπων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Το Αυστραλιανός Οργανισμός Δεξιοτήτων και Ποιότητας, Και το Βικτωριανή Αρχή Εγγραφών και Προσόντων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Πτυχία » Όψη Ανώτερα Διπλώματα » Όψη Διπλώματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Bachelor of business (διαχείριση κοινοτικών υπηρεσιών)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια November 2019 Αυστραλία Melbourne

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ένα σταθερό υπόβαθρο στους κλάδους των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εργαστείτε σε διάφορους ρόλους σε οργανισμούς ή να εκτελέσετε τη δική σας επιχείρηση. Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από την Αυστραλιανή Κοινοτική Ένωση Εργαζομένων (ACWA), την αρχή αξιολόγησης δεξιοτήτων, και είναι μια πορεία για τα διπλώματα και τα μεταπτυχιακά μαθήματα στην Αυστραλία που είναι διαπιστευμένα από την ACWA. [+]

Μια επαγγελματική και οικονομική επαγγελματική σταδιοδρομία σας περιμένει μετά την ολοκλήρωση του Bachelor of Business στο κολέγιο του Stott.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ένα σταθερό υπόβαθρο στους κλάδους των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εργαστείτε σε διάφορους ρόλους σε οργανισμούς ή να εκτελέσετε τη δική σας επιχείρηση. Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από την Αυστραλιανή Κοινοτική Ένωση Εργαζομένων (ACWA), την αρχή αξιολόγησης δεξιοτήτων, και είναι μια πορεία για τα διπλώματα και τα μεταπτυχιακά μαθήματα στην Αυστραλία που είναι διαπιστευμένα από την ACWA.... [-]


Bachelor of business (λογιστική)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια November 2019 Αυστραλία Melbourne

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ένα σταθερό υπόβαθρο στους κλάδους των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εργαστείτε σε διάφορους ρόλους σε οργανισμούς ή να εκτελέσετε τη δική σας επιχείρηση. Θα επιτρέψει επίσης στους επιτυχείς πτυχιούχους να γίνουν μέλη της CPA Australia και του Ινστιτούτου Δημόσιων Λογιστών. [+]

Μια επαγγελματική και οικονομική επαγγελματική σταδιοδρομία σας περιμένει μετά την ολοκλήρωση του Bachelor of Business στο κολέγιο του Stott.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ένα σταθερό υπόβαθρο στους κλάδους των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εργαστείτε σε διάφορους ρόλους σε οργανισμούς ή να εκτελέσετε τη δική σας επιχείρηση. Θα επιτρέψει επίσης στους επιτυχείς πτυχιούχους να γίνουν μέλη της CPA Australia και του Ινστιτούτου Δημόσιων Λογιστών.... [-]


Bachelor των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια November 2019 Αυστραλία Melbourne

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ένα σταθερό υπόβαθρο στους κλάδους των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εργαστείτε σε διάφορους ρόλους σε οργανισμούς ή να εκτελέσετε τη δική σας επιχείρηση. Μέσω τόσο των θεωρητικών όσο και των πρακτικών παραδειγμάτων, θα διδαχθούν τις δεξιότητες ώστε να είναι προσαρμόσιμες και ενεργητικές στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο του εμπορίου. Θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη γνώση της βιομηχανίας, με υποκείμενες σπουδές σε ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως: Επιχειρήσεις, Ανθρώπινο Δυναμικό, Πληροφοριακά Συστήματα, Νομικά και Μάρκετινγκ. [+]

Μια επαγγελματική και οικονομική επαγγελματική σταδιοδρομία σας περιμένει μετά την ολοκλήρωση του Bachelor of Business στο κολέγιο του Stott.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ένα σταθερό υπόβαθρο στους κλάδους των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εργαστείτε σε διάφορους ρόλους σε οργανισμούς ή να εκτελέσετε τη δική σας επιχείρηση. Μέσω τόσο των θεωρητικών όσο και των πρακτικών παραδειγμάτων, θα διδαχθούν τις δεξιότητες ώστε να είναι προσαρμόσιμες και ενεργητικές στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο του εμπορίου. Θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη γνώση της βιομηχανίας, με υποκείμενες σπουδές σε ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως: Επιχειρήσεις, Ανθρώπινο Δυναμικό, Πληροφοριακά Συστήματα, Νομικά και Μάρκετινγκ.... [-]