Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

καλως ΗΡΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε στον Pacific Training Group , όπου προσφέρουμε μια νέα προσέγγιση στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στους τομείς της ηγεσίας και της διαχείρισης, του ταξιδιού και του τουρισμού, της διοργάνωσης εκδηλώσεων και της φιλοξενίας.

Εργάζοντας σε συνεργασία με ένα δίκτυο σημαντικών εταίρων της βιομηχανίας, το Pacific Training Group προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό εκπαίδευσης με βάση την τάξη, της ηλεκτρονικής μάθησης και της έκδοσης της βιομηχανίας. Πτυχιούχος με εκτεταμένες δεξιότητες στον κλάδο, δίκτυο επαφών για την απασχόληση και τίτλο που αναγνωρίζεται στην Αυστραλία και πέρα από αυτήν.

Επιλέξτε να σπουδάσετε στην επιχειρηματική πρωτεύουσα του Σίδνεϊ ή στο τουριστικό κέντρο της Gold Coast ή και τα δύο! Όποια και αν επιλέξετε, θα απολαύσετε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κατάρτισης, βραβευμένους εκπαιδευτές και συμβούλους και ένα εξαιρετικά δροσερό vibe. Pacific Training Group βοηθά στη διευκόλυνση των φοιτητικών θεωρήσεων για τους σπουδαστές διεθνών σπουδών.

Το ιδανικό μέρος για να εκπαιδεύσετε για τη μελλοντική καριέρα σας, απολαμβάνοντας όλα όσα έχει να προσφέρει η Αυστραλία.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Η διαφορά Pacific Training Group

Φιλοξενία

Εκπαιδεύστε στην τάξη, στο διαδίκτυο και στο χώρο εργασίας

Μοναδική στο Pacific Training Group, όλα τα μαθήματα φιλοξενίας διαθέτουν εργασιακή πρακτική διάρκειας 20 εβδομάδων, όπου θα πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση. Η ευκαιρία σας να αποκτήσετε πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, να δημιουργήσετε συνδέσεις στον κλάδο και να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει στην τάξη.

Διαχείρηση γεγονότων

Εκπαιδεύστε επιτόπου σε εκδηλώσεις πραγματικής ζωής

Pacific Training Group μαθήματα του Pacific Training Group είναι δομημένα γύρω από τον προγραμματισμό και τη διοργάνωση γεγονότων πραγματικής ζωής. Ως φοιτητής, θα συμμετέχετε ενεργά σε μια σειρά σημαντικών εκδηλώσεων γύρω από την πόλη, καθώς και σε εκδηλώσεις μπουτίκ που πραγματοποιούνται από την ίδια την PTG.

Ηγεσία και διαχείριση

Μια αποκλειστική σουίτα προγραμμάτων διάρκειας 1-4 ετών

Εκπαιδεύστε και καθοδηγείστε από μερικά από τα καλύτερα επιχειρηματικά μυαλά της Αυστραλίας, επωφεληθείτε από τις πολύ πιο πρόσφατες μεθόδους διδασκαλίας και τεχνολογίας και μελετήστε μαζί με τους φοιτητές από ένα εκπληκτικό μίγμα χωρών.

Ταξίδια και τουρισμός

Κερδίστε διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό AFTA

Ένας από τους λίγους παρόχους εκπαίδευσης που θα διαπιστευτούν και θα εγκριθούν από το AFTA, κορυφαίο ταξιδιωτικό σώμα της Αυστραλίας, Pacific Training Group είναι στην πρώτη γραμμή της ταξιδιωτικής εκπαίδευσης στην Αυστραλία και η καλύτερη επιλογή αν είστε σοβαροί για μια σταδιοδρομία στον τομέα του ταξιδιού και του τουρισμού.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Συγκρότημα Σίδνεϊ

Καλώς ήλθατε στο κεντρικό γραφείο του Pacific Training Group , στο εθνικό κέντρο εισδοχής και στην έδρα της πανεπιστημιούπολης. Έχουμε φτιάξει το σπίτι μας στον περίφημο περίβολο του Wynyard στην CBD του Σίδνεϊ. Τοποθετημένο ανάμεσα στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα και αξιοθέατα του Σίδνεϊ και προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε σε μια πόλη παγκόσμιας κλάσης, αυτή είναι η ιδανική τοποθεσία για μάθηση.

Sensational Sydney

Το Sydney είναι η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας με πληθυσμό περίπου 5 εκατομμυρίων κατοίκων. Είναι το σπίτι με όμορφες παραλίες, εικονικά κτίρια, ιστορικά μνημεία και ζωντανή κουλτούρα. Από τις εκπληκτικές απόψεις του λιμανιού του Σίδνεϊ μέχρι την γαλήνια ηρεμία του Hyde Park, το Σίδνεϊ έχει κάτι για όλους.

Το Σίδνεϊ είναι ένα σπουδαίο μέρος για σπουδές. Έχει έναν μεγαλύτερο διεθνή φοιτητικό πληθυσμό στον κόσμο και συνεχίζει με συνέπεια τις έρευνες για τον τρόπο ζωής των σπουδαστών, κατατάσσοντας την τέταρτη δημοφιλέστερη πόλη στον κόσμο μεταξύ των διεθνών φοιτητών στο δείκτη QS Best Student Cities του 2015.

Κλίμα

Το Σίδνεϊ απολαμβάνει εύκρατο κλίμα με ήπιο χειμώνα και έχει κατά μέσο όρο 104 ηλιόλουστες μέρες χωρίς συννεφιά το χρόνο.

Δημόσια συγκοινωνία

Το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών του Σίδνεϊ διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών τρένων, λεωφορείων και πορθμείων. Οι ελαφριές σιδηροδρομικές γραμμές, οι συνδέσεις αεροδρομίων, τα λεωφορεία για αξιοθέατα και οι υπηρεσίες ταξί συμπληρώνουν το δίκτυο.

Αγορές και ώρες λειτουργίας

Τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα και πολυκαταστήματα είναι ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα καλοκαιρινά ψώνια πραγματοποιούνται τα βράδια της Πέμπτης, με πολλά καταστήματα ανοιχτά μέχρι τις 21:00.

Οι τράπεζες και τα ταχυδρομεία είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ορισμένα ταχυδρομεία λειτουργούν το πρωί του Σαββάτου.

115971_pexels-photo-2193300.jpeg

Gold Coast Campus

Σοβαρή για μια καριέρα στον τουρισμό, τη φιλοξενία ή τη διοργάνωση εκδηλώσεων; Εκπαιδεύστε στην καρδιά της δράσης στο Pacific Training Group , Gold Coast. Αναγνωρισμένη ως η αδιαμφισβήτητη τουριστική πρωτεύουσα της Αυστραλίας και φιλοξενώντας τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 2018, το Gold Coast σας προσφέρει έναν κόσμο ευκαιριών κατάρτισης και απασχόλησης στο χώρο εργασίας.

Το Pacific Training Group βρίσκεται στο διάσημο παραθαλάσσιο προάστιο και τουριστικό κέντρο του Surfers Paradise και σας προσφέρει μια ειδυλλιακή τοποθεσία μελέτης και πρόσβαση σε εργοδότες της τοπικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και θέρετρων, τουριστικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών χώρων και πολλά άλλα.

Έντονη χρυσή ακτή

Η Gold Coast αναγνωρίζεται ως η αδιαφιλονίκητη τουριστική πρωτεύουσα της Αυστραλίας. Ενώ περισσότεροι από 600.000 ντόπιοι απολαμβάνουν τον τρόπο ζωής που προσφέρει η περιοχή (καθιστώντας την έκτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας), 12 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο φθάνουν επίσης για να βρουν ένα αξιοσημείωτο μέρος για διακοπές.

Το Gold Coast μπορεί να υπερηφανεύεται για 300 ημέρες ηλιοφάνειας ανά έτος, 70kms καθαρών, αμμώδεις παραλίες, ψυχαγωγία και ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης και ζωντανή νυχτερινή ζωή. Και για τους λάτρεις της φύσης, η χερσόνησος Gold Coast έχει πάνω από 100,00 εκτάρια τροπικού δάσους παγκόσμιας κληρονομιάς και μοναδικής αυστραλιανής άγριας ζωής, προσφέροντας έναν κόσμο περιπέτειας.

Με το υποτροπικό κλίμα, το χαμηλότερο κόστος ζωής και τον τουριστικό κλάδο της απασχόλησης, θα αγαπήσετε τη διαβίωση, τη μελέτη και την εργασία στην όμορφη Gold Coast.

Κλίμα

Καλοκαίρι (Δεκέμβριος - Φεβρουάριος

 • Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η μέση θερμοκρασία είναι ευχάριστη 21 - 28,4 ° C (69,8 - 83,1 ° F). Ο Φεβρουάριος είναι ο πιο υγρός μήνας (που λαμβάνει κατά μέσον όρο 184 χιλιοστά / 7,2 ") και οι σύντομες τροπικές καταιγίδες είναι κοινές αργά το απόγευμα και νωρίς το βράδυ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η υγρασία είναι υψηλή, περίπου 69 - 75%, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από δροσερά αύρα της θάλασσας.

Φθινόπωρο (Μάρτιος - Μάιος)

 • Το φθινόπωρο οι ηλιόλουστες μέρες ακολουθούν δροσερές νύχτες με μέσες θερμοκρασίες μεταξύ 18 - 25,7 ° C (64,4 - 78,2 ° F). Οι θερμοκρασίες του νερού είναι ακόμα αρκετά υψηλές ώστε να κολυμπήσουν (25,2 ° C / 77,3 ° F) και είναι γενικά λιγότερο βροχερή από τους καλοκαιρινούς μήνες.

Χειμώνας (Ιούνιος - Αύγουστος

 • Ο χειμώνας στη χρυσή ακτή είναι γενικά ηλιόλουστος και ξηρός, με μέσες θερμοκρασίες μεταξύ 12,5 - 21,5 ° C (54,5 - 70,7 ° F). Καθαρός ουρανός και ξηρό αέρα μέση δροσερή νύχτες.

Άνοιξη (Σεπτεμβρίου - Νοεμβρίου)

 • Οι ηλιόλουστες ημέρες ακολουθούνται από ελαφρές τροπικές βραδιές και οι μέσες θερμοκρασίες κυμαίνονται από 16,9 έως 25,4 ° C (62,4 - 77,7 ° F). Οι μέρες είναι ξηρές, αλλά μπορεί να είναι θυελλώδεις, ειδικά κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Μεταφορά

Ποδηλασία

 • Με το επίπεδο έδαφος και το ζεστό κλίμα, το Gold Coast είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το ποδήλατο. Χρησιμοποιήστε περισσότερα από 800 χιλιόμετρα ποδηλατοδρόμων και κρατήστε ασφαλή.

Δημόσια συγκοινωνία

 • Η Gold Coast διαθέτει μια σειρά επιλογών μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των τρένων, των λεωφορείων και των ελαφρών σιδηροδρομικών γραμμών που λειτουργούν όλοι στο πλαίσιο του δικτύου TransLink. Θα χρειαστεί να προ-αγοράσετε κάρτα go για ταξίδια.

116042_pexels-photo-513799.jpeg

Ανακαλύψτε την Αυστραλία

Αυστραλία, Η Τυχερή Χώρα

Η Αυστραλία είναι γνωστή παγκοσμίως ως μία από τις πιο ποικίλες και φιλόξενες χώρες του κόσμου και είναι κάτι για το οποίο έχουμε μεγάλη υπερηφάνεια. Στην πραγματικότητα, από τον πληθυσμό 23 εκατομμυρίων Αυστραλίας, σχεδόν το ήμισυ (47%) όλων των Αυστραλών είτε γεννήθηκε στο εξωτερικό είτε είχε έναν γονέα που γεννήθηκε στο εξωτερικό. Γνωρίζουμε επίσης ένα πράγμα ή δύο σχετικά με τις γλώσσες, με περισσότερες από 260 γλώσσες που ομιλούνται σε αυστραλιανά σπίτια: εκτός από τα αγγλικά, τα πιο κοινά είναι τα μανταρινικά, τα ιταλικά, τα αραβικά, τα καντονέζικα και τα ελληνικά. Η ποικιλομορφία και η φιλική στάση της Αυστραλίας συνδυάζεται με την οικονομική της σταθερότητα. Μέχρι σήμερα, η Αυστραλία έχει περάσει πάνω από 20 χρόνια συνεχούς οικονομικής ανάπτυξης, ενώ η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 είναι καλύτερη από τις περισσότερες προηγμένες οικονομίες. Και είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί στο παγκόσμιο οικονομικό στάδιο, όπως είμαστε στις αθλητικές αρένες του κόσμου! Δεν είναι περίεργο, με περισσότερες από 120 πιστοποιημένες αθλητικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα, καλύπτοντας δημοφιλείς δραστηριότητες όπως το AFL, το κρίκετ, το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι πρωτάθλημα, το γκολφ, το τένις, το netball και το χόκεϊ. Μπορεί να μην ξέρετε αλλά η Αυστραλία είναι το μεγαλύτερο νησί στον κόσμο, η έκτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο στην χερσαία περιοχή και το μόνο έθνος που κυβερνά μια ολόκληρη ήπειρο. Στην εκτεταμένη χώρα μας, υπάρχουν περισσότερα από 500 εθνικά πάρκα και περισσότερες από 2.700 προστατευόμενες περιοχές, που κυμαίνονται από καταφύγια άγριας ζωής μέχρι αποθεματικά των Αβορίγινων. Υπάρχουν επίσης δεκαεφτά μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO - περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα - συμπεριλαμβανομένου του Great Barrier Reef, του Εθνικού Πάρκου Kakadu, του νησιού Lord Howe Island, της Τασμανίας Wilderness, του νησιού Fraser και της Όπερας του Σίδνεϊ. Αλλά πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν την Αυστραλία ότι είναι μια όμορφη χώρα. Διαθέτουμε επίσης υποδομή παγκόσμιας κλάσης, με πέντε από τις 40 κορυφαίες πόλεις με την καλύτερη υποδομή στον κόσμο. Έχουμε επίσης τη φήμη για την κατασκευή «μεγάλων» πραγμάτων - πάνω από 150 στην πραγματικότητα από το Big Banana στη Νέα Νότια Ουαλία, στο Big Koala στη Βικτώρια, στο Big Mango στο Queensland και στο Big Ram στη Δυτική Αυστραλία. Αξίζει ένα ταξίδι για να τα δείτε όλα! Με όλα αυτά τα υπέροχα χαρακτηριστικά γύρω από την Αυστραλία, έχουμε καλό λόγο να είμαστε ευτυχείς. Τόσο πολύ, πρόσφατα κατατάξαμε την τέταρτη πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο πίσω από τη Νορβηγία, τη Δανία και τη Σουηδία. Γιατί δεν θέλετε να γνωρίσετε την καλύτερη Αυστραλία;

Το Εκπαιδευτικό Σύστημα της Αυστραλίας

Παγκόσμια αναγνώριση

Μελετώντας στην Αυστραλία, θα λάβετε ένα προσόντα που αναγνωρίζεται και αναζητείται σε όλο τον κόσμο. Το Αυστραλιανό Πλαίσιο Προσόντων (AQF) επιτρέπει στους φοιτητές να μετακινούνται εύκολα μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος εδώ και παρέχει έναν εύκολο τρόπο για τις χώρες σε όλο τον κόσμο να αναγνωρίσουν τα προσόντα σας και να εκδώσουν τα αντίστοιχα προσόντα για τοπική χρήση. Το εκπαιδευτικό σύστημα της Αυστραλίας παρέχει πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σχολική εκπαίδευση (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια)

Η σχολική εκπαίδευση είναι παρόμοια σε όλη την Αυστραλία με ελάχιστες διαφορές μεταξύ των κρατών και των εδαφών. Η σχολική εκπαίδευση (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) είναι υποχρεωτική μεταξύ των έξι και δεκαέξι ετών (έτος 1 έως έτος 9 ή 10). Η σχολική εκπαίδευση είναι 13 ετών και χωρίζεται σε:

 • Δημοτικό σχολείο - Λειτουργεί για επτά ή οκτώ χρόνια, ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο / Προπαρασκευαστική μέχρι το 6ο ή 7ο έτος.
 • Δευτεροβάθμια εκπαίδευση - Λειτουργεί για τρία ή τέσσερα χρόνια, από τα έτη 7 έως 10 ή 8 με 10.
 • Ανώτερο γυμνάσιο - Λειτουργεί για δύο χρόνια, έτη 11 και 12.

Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση περιλαμβάνει τόσο την τριτοβάθμια εκπαίδευση (συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων) όσο και την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (ΕΕΚ).

ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ

Η αγγλική είναι η επίσημη γλώσσα της Αυστραλίας και η κύρια γλώσσα διδασκαλίας στο εκπαιδευτικό σύστημα. Πολλά σχολεία προσφέρουν δίγλωσσα προγράμματα ή προγράμματα σε άλλες γλώσσες.

Αυστραλιανό Πλαίσιο Προσόντων

Το Αυστραλιανό εκπαιδευτικό σύστημα διακρίνεται από πολλές άλλες χώρες από το Αυστραλιανό Πλαίσιο Προσόντων (AQF). ) Το AQF ιδρύθηκε το 1995 και είναι μια εθνική πολιτική που καλύπτει τα προσόντα από τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ανώτατη εκπαίδευση και επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση) πέραν του πιστοποιητικού απολυτηρίου. το Ανώτερο Δευτεροβάθμιο Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης. Το AQF έχει 10 επίπεδα και συνδέει τα προσόντα του σχολείου, της επαγγελματικής και της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σε ένα εθνικό σύστημα. Αυτό σας επιτρέπει να μετακινείτε εύκολα από το ένα επίπεδο σπουδών στο επόμενο και από το ένα ίδρυμα στο άλλο, εφόσον ικανοποιείτε τις απαιτήσεις των φοιτητών για θεωρήσεις. Επιτρέπει επιλογή και ευελιξία στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας. Όλα τα προσόντα του AQF σας βοηθούν να προετοιμαστείτε για την περαιτέρω μελέτη και την επαγγελματική σας ζωή. Εάν σπουδάζετε έναν τίτλο AQF, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το ίδρυμά σας είναι εξουσιοδοτημένο από την κυβέρνηση και είναι διαπιστευμένο σε εθνικό επίπεδο και ότι το πτυχίο ή το άλλο προσόν σας για το AQF θα είναι αυθεντικό. Αυστραλιανά ιδρύματα είναι συνδεδεμένα σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο, γεγονός που καθιστά εύκολη τη μετακίνηση σε όλο το εκπαιδευτικό σύστημα μεταξύ των μαθημάτων ή των ιδρυμάτων και η επίσημη συμφωνία και τα πλαίσια αναγνώρισης σημαίνουν ότι κάθε βήμα της διαδρομής θα συμβάλει στο μέλλον σας, στόχων.

Έξοδα διαβίωσης στην Αυστραλία

Εδώ είναι μερικά από τα έξοδα που συνδέονται με τη ζωή στην Αυστραλία. Όλα τα έξοδα είναι σε δολάρια Αυστραλίας και συνδέονται με τον δείκτη τιμών καταναλωτή.

Κατάλυμα

 • Ξενώνες και Ξενώνες - $ 90 έως $ 150 την εβδομάδα
 • Κοινόχρηστη ενοικίαση - $ 85 έως $ 215 την εβδομάδα
 • Homestay - $ 235 έως $ 325 την εβδομάδα
 • Ενοικίαση - $ 165 έως $ 440 την εβδομάδα

Άλλα έξοδα διαβίωσης

 • Παντοπωλεία και φαγητό έξω - $ 80 έως $ 280 την εβδομάδα
 • Αέριο, ηλεκτρική ενέργεια - $ 35 έως $ 140 την εβδομάδα
 • Τηλέφωνο και Internet - $ 20 έως $ 55 την εβδομάδα
 • Μέσα μαζικής μεταφοράς - $ 15 έως $ 55 την εβδομάδα
 • Αυτοκίνητο (μετά την αγορά) - $ 150 έως $ 260 την εβδομάδα
 • Διασκέδαση - $ 80 έως $ 150 την εβδομάδα

Το ελάχιστο κόστος ζωής

Το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων έχει τις οικονομικές απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν για να λάβουν φοιτητική βίζα για την Αυστραλία. Από την 1η Ιουλίου 2016, το δωδεκάμηνο κόστος διαβίωσης είναι:

 • Εσείς - 19.830 δολάρια
 • Συνεργάτης ή σύζυγος - $ 6,940
 • Παιδί - $ 2.970

Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι κάθε εξαρτώμενο από την ηλικία σχολείο που συνοδεύει φοιτητή στην Αυστραλία θα υποχρεούται να καταβάλει πλήρεις αμοιβές αν είναι εγγεγραμμένος σε κυβερνητικό ή μη κυβερνητικό σχολείο.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά
Address
Level 2, 171 Clarence Street
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Αυστραλία
Address
Level 2, 3033 Surfers Paradise Boulevard
QLD 4216 Surfers Paradise, Queensland, Αυστραλία