Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την AMPA

Η Ακαδημία Μουσικής και Τεχνών Τέχνης (AMPA) είναι ένας από τους κορυφαίους τριτοβάθμιους φορείς παροχής εκπαίδευσης τέχνης στην Αυστραλία.

Εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας νέους καλλιτέχνες για πάνω από 20 χρόνια, η ΑΜΠΑ παραμένει προσηλωμένη στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους με επίκεντρο τις τέχνες του θεάματος, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης, τζαζ και κλασικής μουσικής, χορευτικές επιδόσεις (μοντέρνα, μπαλέτα, τζαζ, σύγχρονη και hip hop ), το μουσικό θέατρο, τη σύνθεση της μουσικής και τη διαχείριση των τεχνών.

Με την ξεχωριστή προσωπική του προσέγγιση, το διδακτικό προσωπικό υψηλού επιπέδου, την έμφαση στην μελέτη των επιδόσεων και τα μεμονωμένα σχέδια μελέτης, η AMPA εξοπλίζει ταλαντούχους καλλιτέχνες με τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιτύχουν ως μουσικοί, χορευτές, ερμηνευτές, συνθέτες, παραγωγούς, χορογράφοι, διευθυντές, επαγγελματίες της βιομηχανίας στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις τέτοιων ιδιαίτερα ανταγωνιστικών βιομηχανιών, η τελική προτεραιότητα της AMPA είναι να αναπτύξει εμπνευσμένους και καταρτισμένους καλλιτέχνες που θα αφήσουν μακροπρόθεσμο αντίκτυπο σε όποιο τομέα επιλέγουν.

105985_pexels-photo-995301.jpeg

Πιστοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

  • Η AMPA είναι εγγεγραμμένος φορέας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω της Υπηρεσίας Ποιότητας και Προτύπων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αυστραλιανής Κυβέρνησης (TEQSA)
  • Η AMPA είναι εγγεγραμμένος πάροχος βοήθειας FEE για όλα τα μαθήματα της
  • Η AMPA είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Κοινού των Ιδρυμάτων και των Μαθημάτων για τους Αποδήμους Φοιτητές (CRICOS)
  • Η ΑΜΠΑ είναι ΑΥΣΤΙΑΤΡΙΑ / ΑΚΡΙΒΕΙΑ εγκεκριμένη για όλα τα μαθήματα πλήρους φοίτησης
  • Η AMPA είναι μέλος του Αυστραλιανού Συμβουλίου Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ACPET)

Αποστολή

Η αποστολή της ΑΜΠΑ είναι να παρέχει τα υψηλότερα πρότυπα μουσικής και καλλιτεχνικής παιδείας μέσω:

  • Η παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κατάρτισης και έρευνας διεθνούς ποιότητας.
  • Οι απόφοιτοί του έχουν μεγαλύτερη ικανότητα γνώσης, ικανότητας και επαγγελματικής πρακτικής.
  • Η έμπνευση για δημιουργικότητα, εκτίμηση και αφοσίωση στη μουσική και τις τέχνες σε όλους τους ανθρώπους

Όραμα Δήλωση

Η AMPA δεσμεύεται να γίνει ηγέτης της εκπαίδευσης μουσικής και τέχνης στην Αυστραλία και πέρα ​​από αυτήν, προσπαθώντας συνεχώς να διακρίνει τις επιδόσεις, τη δημιουργικότητα και την υποτροφία. Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται στα υψηλότερα πρότυπα με βάση την καλύτερη δυνατή επαγγελματική πρακτική. Μέσω των αποφοίτων μας, της σχολής και της κοινότητας, η AMPA επιδιώκει να αφήσει θετικό αντίκτυπο στη σκηνή της μουσικής και της τέχνης.

105986_pexels-photo-1210530.jpeg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Το Bachelor of Dance Course έχει μια μεγάλη έμφαση και δέσμευση για την αριστεία στην πρακτική του χορού. Ο στόχος είναι να αναπτυχθούν εξειδικευμένοι, πειθαρχημένοι, ενη ... [+]

Το μοναδικό βαθμό χορού του Σίδνεϊ με επιδόσεις

Το Bachelor of Dance Course έχει μια μεγάλη έμφαση και δέσμευση για την αριστεία στην πρακτική του χορού. Ο στόχος είναι να αναπτυχθούν εξειδικευμένοι, πειθαρχημένοι, ενημερωμένοι και ευέλικτοι καλλιτέχνες χορού, σε μια ατμόσφαιρα που τους υποστηρίζει και τους ενθαρρύνει, καθώς προσπαθούν να επιτύχουν αυτή την τεχνική, δημιουργική και ακαδημαϊκή αριστεία.... [-]

Αυστραλία Surry Hills
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Το Bachelor of Music (Performance) της AMPA παράγει συνεχώς επαγγελματίες καλλιτέχνες και συνθέτες που είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις που θα τους ρίξει μια καριέρα στη ... [+]

Σε μια άκρως ανταγωνιστική βιομηχανία, αξιοπρεπή προσόντα και κατάρτιση, εκτεταμένη εμπειρία πεδίου και ένα ισχυρό δίκτυο είναι απαραίτητα για τη βελτίωση των μελλοντικών προοπτικών σταδιοδρομίας σας στη μουσική. Στην AMPA, παρέχουμε ένα περιβάλλον με όλα τα παραπάνω εργαλεία για να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες και να φτάσετε στον απώτερο στόχο σας.

Οι πτυχιακοί τίτλοι μουσικής της ΑΜΠΑ έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύουν τους ταλαντούχους μουσικούς (ερμηνευτές, συνθέτες και δημιουργούς) που τους επιτρέπουν να εισέλθουν στη μουσική βιομηχανία ένα βήμα μπροστά από το πλήθος. Το Bachelor of Music (Performance) της AMPA παράγει συνεχώς επαγγελματίες καλλιτέχνες και συνθέτες που είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις που θα τους ρίξει μια καριέρα στη μουσική.... [-]

Αυστραλία Surry Hills
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
136 Chalmers Street
NSW 2010 Surry Hills, New South Wales, Αυστραλία