Vatel Argentina

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια διεθνής σχολή εκπαίδευσης ξενοδοχείων

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην οδό Παραγουάης το 1867, σε απόσταση λίγων μέτρων από την εμβληματική λεωφόρο Santa Fe και την πλατεία Rodriguez Peña. Η έδρα Vatel βρίσκεται στο κέντρο των τουριστικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων της πρωτεύουσας της Αργεντινής και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πρόσβασης των δικτύων μετρό, λεωφορείων και τρένων.

119098_foto-ba-1-rtivut.jpg

Το Μπουένος Άιρες είναι η Οικονομική, Πολιτιστική και Πολιτική Πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Αργεντινής

Αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής με μεγάλη προσφορά για όλα τα γούστα. Είναι επίσης η πόλη που λαμβάνει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων φοιτητών που υπολογίζεται σε 25.000.

Η πρωτεύουσα έχει περίπου 3 εκατομμύρια κατοίκους ενώ το Greater Buenos Aires έχει 12 εκατομμύρια κατοίκους και μια μοναδική προσφορά ξενοδοχείων στην ήπειρο με την παρουσία των κύριων διεθνών αλυσίδων και με ξενοδοχεία αναγνωρισμένα σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Κατά μέσο όρο το 30% των μαθητών μας είναι ξένης προέλευσης, από περισσότερες από 15 διαφορετικές χώρες.

119099_foto-ba-2-gwse6w.jpg

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από φημισμένους επαγγελματίες από την ξενοδοχειακή βιομηχανία της Αργεντινής που προσδίδουν όχι μόνο θεωρητικές γνώσεις στους σπουδαστές αλλά και βιωματική γνώση που αποκτήθηκε χάρη στην εκτεταμένη επαγγελματική σταδιοδρομία τους.

Είναι επίσης σημαντικό να υπογραμμίσουμε ότι στον Vatel προωθούμε μια πολύ σημαντική γνωστική κατάρτιση για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών, γι 'αυτό και δεξιότητες όπως ο σεβασμός, η πειθαρχία, η γνώση του τρόπου ζωής και της ύπαρξης και η προσωπική παρουσίαση.

Η διεθνοποίηση είναι ένα θεμελιώδες σημείο στο σχηματισμό του Vatel. Το πρόγραμμα Marco Polo, η καλύτερη καινοτομία σε ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα, επιτρέπει στους σπουδαστές του Vatel Buenos Aires να σπουδάσουν το δεύτερο έτος σε άλλο ινστιτούτο Vatel στον κόσμο. Είναι επίσης μέρος ενός δικτύου που δεν σταματά να αναπτύσσεται, ενώ σήμερα το δίκτυο Vatel διαθέτει 9.000 φοιτητές και 35.000 πτυχιούχους σε επαφή χάρη στην πύλη VatelAlumni

Με ένα πολύ ανταγωνιστικό και σύγχρονο ακαδημαϊκό σχέδιο, η Vatel Argentina προσφέρει διπλό τίτλο Αργεντινής / Γαλλίας που εγγυάται μια γρήγορη επαγγελματική εισαγωγή:

  • Ανώτερο πτυχίο στη Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχείων - MEC Αργεντινής
  • Πτυχίο στη Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχείων - Γαλλία

Η αποστολή μας: ετοιμάστε τους νέους να αναπτυχθούν στη διεθνή φιλοξενία

Πώς να εκπαιδεύσετε τις νέες γενιές να ανοίξουν στον κόσμο και να πετύχουν την καριέρα τους στον τομέα της φιλοξενίας, του τουρισμού και της πολυτέλειας;

Vatel, μια παγκόσμια κορυφαία ιδέα διδασκαλίας από τη δημιουργία της πριν από 35 χρόνια

Στο Vatel, ετοιμάζουμε μελλοντικά στελέχη του διεθνούς ξενοδοχείου και του τουρισμού.

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, οι πανεπιστημιουπόλεις Vatel στον κόσμο λαμβάνουν 7.000 φοιτητές που σπουδάζουν σε διεθνή ξενοδοχεία με την ίδια φιλοσοφία που βασίζεται στην εφαρμογή σε ξενοδοχεία τι μαθαίνουν στην τάξη.

Η μελέτη των ξενοδοχείων: η επιτυχία των 29.000 αποφοίτων που ονομάζουμε Vateliens αποδεικνύεται από την εξέλιξη της εργασίας τους στα πιο διάσημα ξενοδοχεία του κόσμου. Τα ετήσια στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το 80% αυτών θα εργαστεί στη διεθνή ξενοδοχειακή βιομηχανία ως Γενικός Διευθυντής ξενοδοχειακών ή ξενοδοχειακών αλυσίδων, Λειτουργικός Διευθυντής, Διευθυντής Τμήματος, Διευθυντής Εμπορίου και Πωλήσεων, Marketing, Ανθρώπινο Δυναμικό, Οικονομικός Διευθυντής, Επικεφαλής των τμημάτων, υποδοχή, τρόφιμα και ποτά, δημόσιες σχέσεις, οργάνωση εκδηλώσεων ... Το υπόλοιπο 20% θα αναπτυχθεί σε άλλους τομείς δραστηριοτήτων όπως η βιομηχανία πολυτελείας που επιδιώκει αυτό το μεταπτυχιακό προφίλ.

Όλα αποτελούν ένα δυναμικό, σταθερό και πολύ χρήσιμο δίκτυο τόσο για τον φοιτητή που αναζητά πρακτική όσο και για τον πρόσφατο μεταπτυχιακό στην αναζήτηση εργασίας σε μια χώρα ή σε μια επιλεγμένη πόλη.

Ως πρώτος εκπαιδευτικός όμιλος παγκοσμίως στον τομέα της ξενοδοχειακής και τουριστικής διοίκησης, η Vatel σας προσφέρει σήμερα όλες τις προϋποθέσεις για να ανοίξετε τον κόσμο και να πετύχετε την επαγγελματική σας καριέρα.

Τοποθεσίες

1867, 1121

Address
Paraguay,1867
C1121 1867, 1121, ABA, Αργεντινή

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη