VATEL Andorra

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο στο Διεθνές Hotel Management, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πριγκιπάτο της Ανδόρας.
Η Ανδόρα είναι μια μικρή ευρωπαϊκή χώρα που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ευρώπη των Πυρηναίων μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας, μόλις 190 χιλιόμετρα από τη Βαρκελώνη.
Είναι η δεύτερη πιο ασφαλής χώρα στον κόσμο που έχει περισσότερες ηλιόλουστες ημέρες για να απολαύσετε τη σεζόν χιόνι.
Με μια οικονομία που βασίζεται κυρίως στην τουριστική οικονομία και μέχρι πρόσφατα φορολογικός παράδεισος, εστιάζεται στον τουρισμό και το χιόνι στο βουνό, του εμπορίου και των μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων Αποτελείται ανεξάρτητο κράτος, νομικό, δημοκρατικό και κοινωνικό του οποίου η μορφή διακυβέρνησης είναι κοινοβουλευτικής συνεργασίας πριγκιπάτο.
Η έκτασή της είναι οργανωμένο σε επτά ενορίες με συνολικό πληθυσμό 78.014 κατοίκους. Πρωτεύουσά της είναι η Ανδόρα λα Βέγια.

Το πολιτικό της σύστημα είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία. Η επίσημη γλώσσα είναι τα καταλανικά που ζει με την ισπανική και, σε μικρότερο βαθμό, γαλλικά και πορτογαλικά.

Η διδακτική ομάδα Vatel Αποτελείται από ενεργά επαγγελματιών της ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία, ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές μας να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, ανάλογα με τις ανάγκες του κλάδου σήμερα.

Vatel σας προσφέρει εξατομικευμένη προσοχή καθ 'όλη τη διάρκεια της μελέτης και μικρές ομάδες εργασίας. εκπαίδευση Vatel Ανδόρα Αυτό γίνεται σε πολύ αποκλειστική αίθουσες διδασκαλίας, κατ 'ανώτατο όριο 30 μαθητών ανά τάξη.

Σε ποιους μπορεί να αφορούν:

  • Μαθήτριες Λυκείου
  • ΙΙ Οι φοιτητές πανεπιστημίου (επαγγελματική)
  • Φοιτητές από το Τμήμα Τουρισμού και Φιλοξενίας.
  • φοιτητές
  • μελλοντικούς επαγγελματίες στη Διοίκηση Τουρισμού και Ξενοδοχείων

Τι up:

Η εκπαίδευση αυτή θα προετοιμάζει επαγγελματικά και προσωπικά για να γίνει ένας διευθυντής και διευθυντής των επιχειρήσεων Διεθνή τομέα Τουρισμού Ξενοδοχείων και.
Τα προγράμματα που προσφέρονται μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κατάρτισης του διεθνούς ξενοδοχειακής βιομηχανίας και του τουρισμού, προσαρμοσμένο στις νέες απαιτήσεις και τις ανάγκες του τομέα.

Πρόγραμμα Σπουδών Πτυχίο στο Διεθνές Hotel Management στην Ισπανία, Βαρκελώνη, την Ανδόρα Το Bachelor στις Διεθνείς Τουριστικές Διαχείρισης διδάσκεται στο International Business School Hotel & Tourism Management Vatel, σας δίνει μια ειδική και αριστοκρατική εκπαίδευση για να γίνει ένας πολύ καλός επαγγελματίας τομέα της διαχείρισης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και διεθνή τουρισμό.

Το πτυχίο διδάσκεται στην Ανδόρα θα διαρκέσει τρία χρόνια και θα πραγματοποιηθεί δεκατεσσάρων μηνών από την πρακτική σε όλο τον κόσμο (κατά προτίμηση σε χώρες για τη βελτίωση της ξένης γλώσσας: Αγγλικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Ισπανικά, κλπ).

Το δεύτερο έτος έχουμε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής (Marco Polo), όπου ο μαθητής μπορεί να πραγματοποιήσει τις σπουδές και την πρακτική τους σε οποιοδήποτε άλλο από τα 40 σχολεία Vatel ο κόσμος εξαπλωθεί σε όλη την Ασία, την Αμερική, την Ευρώπη και την Αφρική.
Με αυτή τη χρονιά την ανταλλαγή, οι μαθητές μπορούν να ανακαλύψουν μια νέα χώρα, η προσαρμογή σε μια νέα κουλτούρα και να ελέγχουν ένα επιπλέον ξένης γλώσσας.
Vatel Παρέχει μια μεθοδολογία που συνδυάζει την ακαδημαϊκή εκπαίδευση με την τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας κατά το πρώτο έτος, διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές μας μετά την αποφοίτησή τους είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις νέες απαιτήσεις και τις ανάγκες του τομέα συνεχώς και όλο και πιο ανταγωνιστικό.

Τα τρία βασικά τμήματα του εκπαιδευτικού μας μοντέλου: εξειδίκευση, την προσαρμοστικότητα της αγοράς και την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον.

Τοποθεσίες

Ανδόρα λα Βέγια

Address
Ανδόρα λα Βέγια, Ανδόρα λα Βέγια, Ανδόρρα

Παρίσι

Address
Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

Μαδρίτη

Address
Calle Marqués de la Ensenada, 12,
28004 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Ask a Question

Άλλη