The British University in Egypt

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το BUE

Το BUE είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Αιγύπτου που παρέχει βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση με φοιτητές που αποφοιτούν με πτυχίο αιγυπτιακής και αγγλικής γλώσσας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόσωπο με πρόσωπο παροχή της Βρετανικής Διακρατικής Ανώτατης Εκπαίδευσης στη Μέση Ανατολή, η οποία οδηγεί στην Εκπαιδευτική Ποιότητα, την Εμπειρία των Φοιτητών, την Έρευνα και τις Επιχειρήσεις.

Ιδρύθηκε από τις βρετανικές και αιγυπτιακές κυβερνητικές πρωτοβουλίες, εγκαινιάστηκε στις 22 Μαρτίου 2006 από το The British University in Egypt (BUE), από τις Βασιλικές Ιεραρχίες τους Πρίγκιπα της Ουαλίας και τη Δούκισσα της Κορνουάλης.

Η αποστολή του ιδρυτή της BUE ήταν να δημιουργήσει ένα ποιοτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα παράγει αποφοίτους με δεξιότητες και γνώσεις ώστε να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της Αιγύπτου, της περιοχής του MENA και όχι μόνο. Το Βρετανικό σύστημα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης υιοθετήθηκε συνεπώς για την αυστηρότητα των διαδικασιών Διασφάλισης Ποιότητας και της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πτυχιούχων με ανεξάρτητες δεξιότητες μάθησης και μεταβιβάσιμης απασχολησιμότητας.

Το BUE καλωσόρισε την πρώτη ομάδα μαθητών του το 2005. Ξεκίνησαν τις σπουδές τους σε μια ολοκαίνουργια υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη που κάλυπτε περίπου 40 στρέμματα γης. Οι περιβαλλοντικές ανησυχίες ενσωματώθηκαν στο σχεδιασμό της πανεπιστημιούπολης. Η αρχιτεκτονική ιδέα που αποτελεί τη βάση για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της πανεπιστημιούπολης μεταφέρει ένα παραδοσιακό βρετανικό μοντέλο κτιρίων που χρησιμοποιούν τα πανεπιστήμια πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου πριν από έναν αιώνα. Οι στήλες της κύριας εισόδου, ο θόλος πάνω από το αίθριο και η επεξεργασία των παραθύρων καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταφέρουν θέματα που μπορούν να βρεθούν σε πανεπιστήμια όπως το Manchester Metropolitan University και το Πανεπιστήμιο του Leeds, μαζί με πανεπιστήμια του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Οραμα

Η BUE θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα σεβαστεί σε διεθνές επίπεδο, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της Αιγύπτου και της περιφέρειας MENA.

Αποστολή

Λειτουργώντας σε μια ζωντανή πανεπιστημιούπολη του 21ου αιώνα, προσφέροντας μια σύγχρονη καινοτόμο βρετανική στυλ εκπαίδευσης που παράγει διακεκριμένους, υψηλά απασχολούμενους και υψηλού επιπέδου πτυχιούχους που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Αιγύπτου και της περιοχής του MENA.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΝΑ ΣΚΕΨΕΤΕ

Στόχοι

  • Να παράσχει ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον το οποίο ενθαρρύνει και συνδυάζει την έρευνα, τη μάθηση και τη διδασκαλία και τη δέσμευση με τις κοινωνικές, επαγγελματικές και επιχειρηματικές κοινότητες για τη στήριξη υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκών παροχών.
  • Να προσφέρει μια σειρά από ακαδημαϊκά προγράμματα και ένα μαθησιακό περιβάλλον το οποίο είναι ελκυστικό τόσο για τους αιγυπτιακούς όσο και για τους διεθνείς φοιτητές και οι οποίες, όπου ενδείκνυται, αναγνωρίζουν τις απαιτήσεις των εργοδοτών.
  • Να παρέχουν απαντητικές ακαδημαϊκές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες, οι οποίες δίνουν στους σπουδαστές την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ευκαιρίες επιτυχίας.
  • Να παρέχει ένα ελκυστικό και προσιτό περιβάλλον πανεπιστημιούπολης και μια σειρά από εγκαταστάσεις, τόσο εκπαιδευτικές όσο και ψυχαγωγικές, στο πλαίσιο μιας στρατηγικής μακροχρόνιας ιδιοκτησίας.
  • Για να προσφέρει μια ευρεία εμπειρία φοιτητών, η παραγωγή αποφοίτων που θα είναι εξοπλισμένα με τα εργαλεία για να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται μέσω της σταδιοδρομίας τους και των κοινωνικών και πολιτιστικών εμπειριών.
  • Να αποτελέσει έναν υποδειγματικό πάροχο για τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία σε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εμπειρογνωμοσύνη για την τόνωση και υποστήριξη της ζήτησης καινοτόμων λύσεων, μεταφοράς γνώσης και συνεργασίας για την υποστήριξη της οικονομικής ανάπτυξης.
  • Να δημιουργήσει μια κουλτούρα σε ολόκληρο το Πανεπιστήμιο, η οποία ενθαρρύνει και υποστηρίζει τη συμμετοχή των σπουδαστών σε ευκαιρίες εθελοντικής, κοινοτικής και απασχόλησης, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών και των τοποθετήσεων και νέων επιχειρηματικών εγχειρημάτων.
  • Να προωθήσει και να οικοδομήσει αμοιβαία επωφελή στρατηγικές συμμαχίες με άλλους εθνικούς και διεθνείς εταίρους, προκειμένου να προσφέρει μια σειρά από καλά υποστηριζόμενες ευκαιρίες μάθησης που βασίζονται στη ζήτηση.
  • Να αναγνωρίσει το προσωπικό ως πρωταρχικό πόρο του Πανεπιστημίου και να προωθήσει ένα περιβάλλον αμοιβαίου σεβασμού, όπου το προσωπικό εκτιμάται, παρακινείται και παρέχει ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.
  • Για την επίτευξη χρηματοοικονομικής σταθερότητας, αυξήστε το φάσμα των πηγών εισοδήματος που υποστηρίζουν τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου και λειτουργούν με οικονομικό τρόπο.

Τοποθεσίες

Κάιρο

Address
El Sherouk City , Suez Desert Road , Cairo 11837 - P.O. Box 43
Κάιρο, Κυβερνείο του Καΐρου, Αίγυπτος

Ask a Question

Άλλη