Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μας BBA στη Λογιστική πρόγραμμα, Robert B. Willumstad School of Business, Σας εξοπλίζει με τις τεχνικές, αναλυτικές και διοικητικές ικανότητες.

Αν και η καταγραφή των επιχειρήσεων και των οικονομικών συναλλαγών είναι τόσο παλιά όσο και ο πολιτισμός, η σύγχρονη επάγγελμα της λογιστικής είναι ένα από τα σταθερά θεωρίες αλλαγής-in, στους κανονισμούς και στις πρακτικές. Φοιτητές που σπουδάζουν για ένα BBA στη Λογιστική αποκτήσουν τόσο τις τεχνικές γνώσεις λογιστικής και τις αναλυτικές και διαχειριστικές ικανότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή αυτής της γνώσης σε πολύπλοκα επιχειρηματικά ζητήματα. BBA μας διασφαλίζει ότι οι λογιστικές μαθητές είναι εξοπλισμένα για να εισέλθουν και να εκτελέσει με διάκριση στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Το λογιστικό επάγγελμα χωρίζεται σε δύο ευρείες περιοχές:

  • Χρηματοοικονομική Λογιστική
  • Διοικητική λογιστική

Χρηματοοικονομική λογιστική περιλαμβάνει την παρασκευή και χρήση των λογιστικών πληροφοριών για την εξωτερική αναφορά. Διοικητική Λογιστική σχετίζεται με την παρασκευή και χρήση των λογιστικών πληροφοριών για τη μέτρηση διαχειριστικές επιδόσεις και να αναπτύξουν σχέδια και τους ελέγχους στο πλαίσιο ενός οργανισμού. σχολή μας θεωρείται κορυφαία μελετητές και στις δύο κλάδους, και είναι παθιασμένοι με την ανάπτυξη μέγιστο των δυνατοτήτων του κάθε μαθητή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποAdelphi University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
34,000 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη