Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας απαιτεί από τους διαχειριστές πολυγλωσσικές και διαπολιτισμικές δεξιότητες. Το πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων "Bachelor in Business Studies - International Dual Degree" (BSc) σας προσφέρει δύο διεθνώς αναγνωρισμένους τίτλους και είναι το τέλειο προσόν για μια σταδιοδρομία στη διεθνή βιομηχανία ή για τα προγράμματα διοίκησης επιχειρήσεων.

Με μια ματιά

 • Πτυχίο : Bachelor of Science (BSc)
 • Διάρκεια σπουδών : 6 Εξάμηνο
 • Έναρξη : Σεπτέμβριος
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • ECTS : 210
 • Κόστος : 6.950 € / Εξάμηνο

Ανταύγειες

 • 2 μοίρες σε μόλις 3 χρόνια
 • 3 εξάμηνα στο εξωτερικό
 • μάθηση σε μικρές ομάδες
 • ισχυρό εταιρικό δίκτυο
 • μεγάλη πρακτική συνάφεια
 • ατομική συμβουλευτική υπηρεσία καριέρας & καθοδήγηση
 • πάνω από το μέσο όρο των αρχικών μισθών

Δομή του προγράμματος

Τα εξάμηνα σπουδών του προγράμματος σπουδών "Business Studies" - International Dual Degree (BSc) διακρίνονται σε τρία εξάμηνα στη Γερμανία και τρία εξάμηνα στο εξωτερικό, καθώς και σε δύο υποχρεωτικά προγράμματα πρακτικής άσκησης μετά το πρώτο και το δεύτερο έτος σπουδών. Το 6ο εξάμηνο είναι επίσης αφιερωμένο στο γράψιμο της πτυχιακής εργασίας σας.

Απαιτήσεις

 • Το βιογραφικό σας σημείωμα
 • Ένα δοκίμιο (800 λέξεις)
 • Αποδεικτικά στοιχεία της γενικής εισαγωγής ή του υποκείμενου περιορισμού της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή αναγνωρισμένου αντίστοιχου τίτλου σπουδών εξωτερικού
 • Απόδειξη της αγγλικής επάρκειας (π.χ. TOEFL iBT ή IELTS)

Θα σπουδάσετε σε μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως : Το EBS Universität κατατάσσεται τακτικά στα κορυφαία πανεπιστήμια.

Ο κόσμος αλλάζει ταχύτατα, θα σας προετοιμάσουμε για αυτό : σας εξοπλίζουμε με τις δεξιότητες και τη μεθοδολογική εμπειρογνωμοσύνη που χρειάζεστε για να αναλάβετε τα καθήκοντα διαχείρισης και την κοινωνική ευθύνη σε ένα εξαιρετικά δυναμικό περιβάλλον.

Μάθετε να παίζετε με σιγουριά σε ένα ψηφιοποιημένο περιβάλλον : γλώσσες προγραμματισμού, επαγγελματική ανάλυση δεδομένων ή διαχείριση πληροφοριών, σας διδάσκουμε τις κατάλληλες ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες ενός ψηφιοποιημένου κόσμου και να σπάσετε νέο έδαφος.

Επωφελώνετε δύο φορές : Με το πρόγραμμα σπουδών "International Dual Degree" κερδίζετε δύο βαθμούς από δύο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια. Το Bachelor of Science από το EBS και το πτυχίο από το πανεπιστήμιο-εταίρο που παρακολουθήσατε τα τελευταία τρία εξάμηνα.

Το πλήρες πρόγραμμα σπουδών σας είναι στα αγγλικά : Στο EBS μελετάτε σε διεθνές επίπεδο και σε διεθνές περιβάλλον, επομένως όλες οι διαλέξεις και εκδηλώσεις είναι, φυσικά, στην αγγλική γλώσσα.

Αποκτάτε πρακτικές γνώσεις με γνήσια προστιθέμενη αξία : Από την αρχή του προγράμματος σπουδών σας θα επωφεληθείτε από το δίκτυο των ιδιαίτερα ελκυστικών εταιρικών συνεργατών μας. Διοργανώνουμε πρακτική άσκηση σε εταιρείες όπως η Accenture, η BCG, η BMW, η Danone, η Deloitte, η Deutsche Bank, η Ernst & Young, η L'Oréal, η Morgan Stanley, η P & G, η PWC κ.α. Θα λάβετε επίσης εντατική υποστήριξη στην αρχή της καριέρας σας από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Καριέρας μας και θα επικοινωνείτε επίσης με τους εκπροσώπους των εταιρειών κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Αποκτάτε διεθνή εμπειρία σε μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως : περνάτε τα τρία πρώτα εξάμηνα στο EBS και αλλάζετε για την υπόλοιπη περίοδο σπουδών σε ένα εξωτερικό πανεπιστήμιο εταίρων.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την κορυφαία ποιότητα εκμάθησης : θα επιτύχετε τη βέλτιστη επιτυχία της μάθησης σε μικρές ομάδες με σαφή πρακτική σημασία και πολυάριθμες περιπτωσιολογικές μελέτες. Το μοναδικό μας πρόγραμμα προγύμνασης και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών για την προσωπική ανάπτυξη της προσωπικότητας σας φέρνει σε καλή θέση για την επαγγελματική σας καριέρα.

Ως απόφοιτος του EBS επιτυγχάνετε έναν υψηλότερο από τον μέσο όρο μισθών έναρξης : ένας βαθμός από το EBS σας προσφέρει οικονομικό όφελος από την αρχή της καριέρας σας. Ο μέσος αρχικός μισθός των αποφοίτων μας είναι 56.000 ευρώ (Έκθεση Απασχόλησης 2016).

Με το πρόγραμμα σπουδών μας έχετε μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας : το 85% των πτυχιούχων λαμβάνει την πρώτη προσφορά εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ή το αργότερο 3 μήνες μετά την αποφοίτησή τους (έκθεση απασχόλησης 2016).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποEBS Universität »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,950 EUR
/ Εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη