επιχειρήσεων (Edexcel)

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Επιχειρήσεις (EDEXCEL)

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο στην επιχείρηση με προσιτές δίδακτρα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ειδικεύονται στη διαχείριση ή λογιστικά οδούς.
Αυτό το πρόγραμμα είναι μια συνεργασία με το Edexcel, ηγετικό φορέα έκδοσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Edexcel είναι γνωστό για την επαγγελματική εκπαίδευση, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματά του, καθώς και την παροχή εξετάσεις για περισσότερα από 25.000 σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 300.000 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι σε προγράμματα του Edexcel.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες στο χώρο εργασίας, το πρόγραμμα συνδυάζει γενικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται στις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης, της διοίκησης, των ανθρώπινων πόρων, μάρκετινγκ, της λογιστικής και του δικαίου, και των επαγγελματικών δεξιοτήτων που σχετίζονται με την ειδικότητα που επιλέγουν οι μαθητές. Μέχρι το τέλος του προγράμματος, οι μαθητές θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα πρότυπα NVQ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο χρόνια.

Μερικές μονάδες του δείγματος στο πρόγραμμα σπουδών (οδός Διαχείρισης)

  • Πτυχές της σύμβασης και αμέλεια για Επιχειρήσεις
  • Που εργάζονται με και οδηγεί τους ανθρώπους
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων δραστηριότητες να επιτύχει αποτελέσματα
  • Διαχείριση των Επικοινωνιών, της γνώσης και της πληροφορίας


Μερικές μονάδες του δείγματος στο πρόγραμμα σπουδών (Λογιστική οδού)

  • Λογιστική Διαχείριση: Κοστολόγηση και Προϋπολογισμός
  • Χρηματοοικονομική Λογιστική και Πληροφόρησης
  • Χρηματοπιστωτικών Συστημάτων και Ελέγχου
  • φορολογίαΠΡΟΣΟΝΤΑ


Οι απόφοιτοι χορηγούνται BTEC Higher National Diploma στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Διοίκηση) ή HND in Business (Λογιστική).
HND είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι απόφοιτοι είναι, ως εκ τούτου, είναι εύκολο να βρουν μια θέση εργασίας ή να συνεχίσουν να μελετούν υψηλότερο στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία και το Χονγκ Κονγκ.

ΕΙΣΟΔΟΣ


Υπάρχουν 4 αφορά το χρόνο, την εγγραφή τον Οκτώβριο, Ιανουάριο, Απρίλιο και Ιούλιο. Η εισδοχή βασίζεται σε αναθεώρηση υψηλής μεταγραφές σχολείο εναγόντων και τα αγγλικά επίπεδο επάρκειας. Οι υποψήφιοι (χωρίς απόδειξη γνώσης της αγγλικής) που απαιτείται για να καθίσετε για τα αγγλικά τεστ και να λάβουν μαθήματα Αγγλικών σε NIIE αν τα αγγλικά τους επίπεδο είναι μικρότερο από 4,5 IELTS (ή ισοδύναμο).

ΚΑΡΙΕΡΑ


Ευκαιρίες καριέρας για αποφοίτους με HND στην επιχείρηση είναι απεριόριστες. Με άπταιστα αγγλικά δεξιότητες, σταθερή επιχειρηματική γνώση και πρακτικές δεξιότητες, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να αρχίσει να εργάζεται ως διαχειριστής ή βοηθός σκηνοθέτη σε κάθε τομέα των επιχειρήσεων.
Για τη διαχείριση μεγάλων: διοικητικούς υπαλλήλους, των ανθρωπίνων πόρων αξιωματικοί, αξιωματικοί του έργου, βοηθός σκηνοθέτη, εκτελεστικός βοηθός, και οι αξιωματικοί στα άλλα υπουργεία, κ.λπ.
Για αντιπροσωπεύοντας σημαντικές: οικονομικές λογιστές, οι λογιστές διαχείρισης, οι ελεγκτές, οι ελεγκτές του προϋπολογισμού και των διαχειριστών, οι επενδύσεις και ο οικονομικός διευθυντής και ειδικός φόρος, οι υπεύθυνοι οικονομικών υπηρεσιών, πιστωτικά τραπεζικά στελέχη, κ.λπ.

ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙ


Τοπική βαθμό Top-up εργένης του Nguyen Tat Thanh Πανεπιστήμιο:

  • Διεθνής Top-up πτυχίο των εταίρων NIIE κατά NIIE (Κόβεντρι Πανεπιστημίου-1 έτος)
  • Διεθνής βαθμό Top-up εργένης στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, και τη Σιγκαπούρη (1 έτος)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to NTT Institute of International Education, or in short NIIE - a new model of international education here in Vietnam.At NIIE, we seek to provide students with a world class education that wi ... περαιτέρω

Welcome to NTT Institute of International Education, or in short NIIE - a new model of international education here in Vietnam.At NIIE, we seek to provide students with a world class education that will equip them with the skills, knowledge and personal attributes for a very successful future career. Διαβάστε Λιγότερα
Χο Τσι Μινχ Πόλη , Γκλόστερ + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη