Διπλό Πτυχίο Πρόγραμμα BFA + BA / BS

Από το 1876, η Σχολή του Μουσείου Καλών Τεχνών, Βοστώνη έχει την εκπαίδευση καλλιτεχνών παρέχοντάς τους με τον σεβασμό και την ελευθερία που χρειάζονται για να αναπτυχθούν.

Στο SMFA, θα βρείτε εξαιρετική καθηγητές που είναι μέντορες εμπειρογνωμόνων, καθώς και καλλιτέχνες που εργάζονται. Θα βρείτε αιχμής τέχνη αποφάσεων, αξιοζήλευτη σχέσεις
με ίδρυμα που παρέχει πτυχία μας εταίρο το Πανεπιστήμιο Tufts και το Μουσείο Καλών Τεχνών, Βοστώνη , και μια εξαιρετική κληρονομιά της έναρξης μεγάλων καλλιτεχνών.

Κάθε ένα από τα προγράμματά μας έχει τη δική του σημασία, αλλά ο καθένας αντηχεί με την ένταση που προέρχεται από την εξερεύνηση των ιδεών από μια κοινότητα σχεδόν
1.000 καλλιτέχνες.

Η Σχολή του Μουσείου Καλών Τεχνών, Βοστώνη προσφέρει αυτή τη στιγμή:

Διπλό Πτυχίο Πρόγραμμα BFA + BA / BS

Το πρόγραμμα του διπλού πτυχίου είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα του διπλού πτυχίου προσφέρεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Tufts. Αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους σπουδαστές που προτίθενται να ακολουθήσουν την τέχνη τους και ακαδημαϊκά συμφέροντα στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, θα βαθμολογήσει με δύο πτυχία από το Tufts: ένα Bachelor of Arts ή Bachelor of Science σε μια σημαντική της επιλογής σας και ένα Bachelor of Fine Arts. Αυτό το πενταετές πρόγραμμα καθιστά δυνατή για να μπορείτε να βελτιώσετε και να εστιάσει τις σπουδές σας σε ένα ακαδημαϊκό πεδίο και να καλλιεργούν καλές τέχνες ικανότητές σας.

Τα μαθήματα διδάσκονται στην πανεπιστημιούπολη Tufts στη Βοστώνη και στο SMFA, όπου Tufts οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε σχολή στούντιο τέχνης που δεν είναι μόνο οι εκπαιδευτικοί αλλά και εν ενεργεία καλλιτέχνες.

Μια κοινή ΒΑ ή BS και ΒΡΑ μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την SMFA και Tufts για φοιτητές που ενδιαφέρονται για την επιδίωξη μιας συνδυασμένο πρόγραμμα πέντε χρόνια στο στούντιο και φιλελεύθερες τέχνες.

Δείγμα κατηγορίες περιλαμβάνουν:

  • Η τέχνη ως Διαδικασία
  • Καλλιγραφία
  • Εισαγωγή στο Σχέδιο
  • Λιθογραφία
  • Θεωρία Χρώματος
  • Χαρτογράφηση: Σχέδιο και ζωγραφική
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποSchool of The Museum of Fine Arts, Boston »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη