Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνών Επιχειρήσεων (BBA)

Αυτό το 3,5-χρόνος πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή στους φοιτητές με τα προσόντα και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστεί ανεξάρτητα, δημιουργικά και αποτελεσματικά σε θέσεις που απαιτούν εξειδίκευση σε διεθνείς επιχειρήσεις, τη διαχείριση, marketing και logistics. Οι απόφοιτοι θα προσαρμοστούν εύκολα να συνεργάζομαι με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, όπως έχουν εκπαιδευτεί να κατανοήσουν άλλους πολιτισμούς των επιχειρήσεων. Το πτυχίο είναι ένα Bachelor of Business Administration (BBA).

&nbsp

Μελέτη των ευκαιριών περιλαμβάνουν Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Logistics, δια-πολιτισμικές μελέτες, το ηλεκτρονικό επιχειρείν, Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

&nbsp

&nbsp

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας


BBA Είναι γενικά αποδεκτό βαθμό και, συνεπώς,
ισχύουν στις διεθνείς αγορές εργασίας.στην ταχέως
διεθνοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος με τη διεθνή πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων θα παρέχει στους αποφοίτους με μεγάλη ποικιλία από ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

&nbsp

&nbsp

Επιλεξιμότητα


Επιλεξιμότητα για σπουδές στο UAS (Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων
Επιστημών) εξαρτάται από την ολοκλήρωση της εξέτασης φινλανδική εγγραφής ή στην ανώτερη δευτεροβάθμια εξέταση, ευρωπαϊκό απολυτήριο, International Baccalaureate ή Reifeprüfung εξέταση, την επαγγελματική κατάρτιση τριών ετών ή περισσότερο σε διάρκεια, μη φινλανδική πτυχίο ή μελέτες ισοδύναμες με αυτά τα προσόντα. όλοι οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν αποδείξει την επιλεξιμότητά τους, θα κληθούν να τις εισαγωγικές εξετάσεις.

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποLahti University of Applied Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
7 Εξάμηνα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη