διαχείριση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

κύριος ο στόχος της σχολής - Προετοιμασία των εργένηδες στα οικονομικά και τη διαχείριση των επιχειρήσεων και οργανισμών, κρατικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κρατικών εκπαιδευτικών προτύπων, τον αριθμό της άδειας 0000827 Σειρά 90L01 reg. Αριθμός 0770 της 18 Ιουνίου 2013 και το πιστοποιητικό της σειράς κράτους διαπίστευσης BB αριθμό 000932 (αριθμός μητρώου 0922 από την πόλη της 25.04.2011)

Η περιοχή της επαγγελματικής δραστηριότητας των πτυχιούχων

Η οικονομική, χρηματοοικονομική, το μάρκετινγκ, την παραγωγή και την οικονομική και αναλυτικές υπηρεσίες σε διάφορες βιομηχανίες, τομείς και μορφές ιδιοκτησίας? εμπορικές τράπεζες, χρηματιστήρια, ασφαλιστικές και επενδυτικές εταιρείες, εταιρείες συμβούλων, οι δημόσιες αρχές και οι τοπικές κυβερνήσεις, για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική διαχείριση του οργανισμού, την οργάνωση των συστημάτων ελέγχου, η βελτίωση της διακυβέρνησης σύμφωνα με τις τάσεις της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης, την εξασφάλιση της αποτελεσματικής διαχείρισης του οργανισμού, συμμετοχή στην οργάνωση και η λειτουργία των συστημάτων διαχείρισης κρατικών και δημοτικών, τη βελτίωση της διακυβέρνησης σύμφωνα με τις τάσεις της κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης. Αντικείμενα της επαγγελματικής δραστηριότητας - διαφόρων οργανισμών και των κρατικών και δημοτικών διαίρεση σύστημα διαχείρισης, οι διαδικασίες της οικονομικής, πολιτικής, οργανωτικής και κοινωνικής ζωής, τα προβλήματα της λειτουργίας και την ανάπτυξη του κράτους και των περιφερειακών και δημοτικών φορέων της.

κατεύθυνση "Διοίκηση" εφαρμοστεί στη Σχολή Εκπαίδευσης για τα ακόλουθα προφίλ:

 • Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας
 • Διαχείριση οργάνωση
 • εμπορία
 • Διαχείριση του έργου
 • οικονομική διαχείριση

με την ανάθεση του βαθμού της «Bachelor» με την έκδοση κρατικού διπλώματος.

Δίδακτρα: μορφή μερικής απασχόλησης - 28 000 ρούβλια ανά εξάμηνο, υπό μορφή μερικής απασχόλησης - 21 000 ρούβλια ανά εξάμηνο.

Μεταξύ των κλάδων που μελετούν, φοιτητών που εγγράφονται στην κατεύθυνση της "Διοίκηση", επαγγελματικό κύκλο θα πρέπει να σημειωθεί, όπως κλάδων όπως τα οικονομικά αρχεία? οικονομική διαχείριση? διαχείριση prroektami? Οικονομικά και τη διαχείριση του οργανισμού? τη διαχείριση των κρίσεων.

Εισαγωγικές εξετάσεις

Πρόσληψη των μαθητών στη Σχολή γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες εισδοχής στην τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων:

 • μαθηματικά
 • Ρωσική γλώσσα
 • Κοινωνικών Σπουδών

Οι υποψήφιοι που έχουν λάβει δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση (HRE), πρωτοβάθμια επαγγελματική (ΜΚΟ) και δευτερογενή (πλήρη) γενική εκπαίδευση έως την 1η Ιανουαρίου, 2009 μπορεί να περάσει το τεστ είσοδο στα γνωστικά αντικείμενα: Μαθηματικά, ρωσική γλώσσα, κοινωνικές επιστήμες (στην περίπτωση του προφίλ της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης - δοκιμή "μαθηματικά" μόνο στην πειθαρχία).

Μορφές και όροι της κατάρτισης

Βάσει της δευτεροβάθμιας πλήρη εκπαίδευση:

 • μερικής απασχόλησης (το βράδυ) μορφή της εκπαίδευσης - 5 χρόνια?
 • εκτός των τειχών μελέτες - 5 χρόνια.

Βάσει της δευτεροβάθμιας (προφίλ):

 • μερικής απασχόλησης (το βράδυ) μορφή της εκπαίδευσης - 4 χρόνια?
 • εκτός των τειχών μελέτες - 4 χρόνια.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

?????????? ???????????? ???????? (???) - ??????????? ??????????????? ??????????, ??????????? ??????????? ????????? ???????, ??????????????? ? ??????????????? ????????????????? ???????????. ?????????, ... περαιτέρω

?????????? ???????????? ???????? (???) - ??????????? ??????????????? ??????????, ??????????? ??????????? ????????? ???????, ??????????????? ? ??????????????? ????????????????? ???????????. ?????????, ?? ????????? ??????? ??????, ?? ?????????? ?? ?????/????????? ????? ???????????? ???????????? ??????? ???? ???????? ?????. Students who do not speak Russian will be provided with a one year introductory course in the Russian language prior to enrolling in the degree courses/programs. Διαβάστε Λιγότερα
Αγία Πετρούπολη

Υποβολή ερώτησης

Άλλη