διαχείριση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η νέα πορεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Univale καινοτομίας σε όλες τις πτυχές που αφορούν το σχηματισμό αυτής της επαγγελματικής υψίστης σημασίας για την οικονομική και χρηματοδοτική στήριξη της χώρας μας. Εκτός από τη στρατηγική εκπαίδευσης και των υφιστάμενων την ηθική, την προετοιμασία τους μαθητές να αναπτύξουν μια ολιστική θεώρηση, καθώς και καινοτόμων και βιώσιμων ΥΕ, μάρκετινγκ, την παραγωγή, την εφοδιαστική, την ισότητα και την ποιότητα, το νέο μάθημα έρχεται με ένα μεγάλο κενό για να δώσει έμφαση στα Χρηματοοικονομικά, την κύρια συμφόρησης που υπάρχουν σε εταιρείες και σχέδια στη Βραζιλία. Έτσι, η νέα επαγγελματική διοίκηση θα είναι σε θέση να εντοπίσει, πριν οι άλλοι, τα κύρια εμπόδια μιας επιχείρησης ή έργου, καθώς και πράξη η οποία προτείνει το μοντέλο της νέας διοίκησης, πιο λιτή, αποδοτική, καινοτόμα και κερδοφόρα.

Ο μαθητής αναπτύσσει επίσης την πρακτική σε επιστημονικές εργασίες, σεμινάρια, διαλέξεις και Έργων Ολοκλήρωσης μια καινοτόμο διδακτέας ύλης δραστηριότητα που προετοιμάζει τον φοιτητή για τη συναρμολόγηση και τη διαχείριση μιας επιχείρησης. Η διαφορά είναι ότι αυτή η εμπειρία είναι η πρώτη που το τελευταίο έτος. Επιπλέον, οι μαθητές συμμετέχουν σε τεχνικές επισκέψεις και πρακτική, μέσω μιας συμφωνίας με τις εταιρείες του Πανεπιστημίου της περιοχής.

Τελευταία ενημέρωση Φεβρ. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

O comprometimento com o desenvolvimento regional assumido pela Universidade Vale do Rio Doce (Univale) se reflete nas suas atividades.

O comprometimento com o desenvolvimento regional assumido pela Universidade Vale do Rio Doce (Univale) se reflete nas suas atividades. Διαβάστε Λιγότερα
Κυβερνήτης Valadares

Ask a Question

Άλλη