διαχείριση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Διαχειριστείτε είναι να σχεδιάζουν, να οργανώνουν, άμεση και ελέγχου, τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τις διαθέσιμες και απαιτούνται για τη διαχείριση ενός οργανισμού πόρων, λαμβάνοντας υπόψη την επαγγελματική πληροφορίες, ομάδες, οικονομική, πολιτική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής τους, της χώρας και του κόσμου.

Να σχεδιάζουν, να οργανώνουν, άμεση και ελέγχου, ο διαχειριστής πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να:

  • Καθορισμό των στόχων και των στόχων?
  • Αναλύστε, να κατανοήσουν και να λύσει τα προβλήματα
  • Οργανώστε και την κατανομή των πόρων, τόσο οικονομικών, τεχνολογικών και ως άνθρωποι?
  • Leading, την επικοινωνία, τη σκηνοθεσία και την ενθάρρυνση των πολιτών?
  • διαπραγματευτεί?
  • Κάντε αποφάσεις?
  • Τον έλεγχο, τη μέτρηση και την αξιολόγηση.

Η καλή απόδοση της διοίκησης εξαρτάται από το τι ο επαγγελματίας μπορεί να είναι ένας καλός ηγέτης, ικανή να αντιμετωπίσει με τους ανθρώπους, τη διαπραγμάτευση και την επικοινωνία, και επίσης σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις, λαμβάνοντας μια συστηματική και συνολική εικόνα της κατάστασης που διαχειρίζεται.

Το επάγγελμα διαχειριστής είναι ιστορικά πρόσφατη και ρυθμιζόταν στη Βραζιλία στις 9 Σεπτεμβρίου, το 1965, όταν θα γιορτάσουμε την Ημέρα του Διαχειριστή.

Η πορεία της Unimes επινοήθηκε το 1969, αναγνώρισε το 1971, και σήμερα η καλύτερη περιφερειακή αντίληψη στην Εθνική εξέταση των επιδόσεων των μαθητών - ENADE, το Υπουργείο Παιδείας, κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων μαθήματα του έθνους.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

O CEUBAN – Centro de Estudos Unificados Bandeirante iniciou suas atividades em 20 de junho de 1968, sob a antiga denominação de Sociedade Civil de Educação Física de Santos.

O CEUBAN – Centro de Estudos Unificados Bandeirante iniciou suas atividades em 20 de junho de 1968, sob a antiga denominação de Sociedade Civil de Educação Física de Santos. Διαβάστε Λιγότερα
Σάντος Ντούμοντ

Ask a Question

Άλλη