διαχείριση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα

Το προπτυχιακό Ibmec Διοίκησης στο Ρίο ντε Τζανέιρο αναπτύσσει δεξιότητες για την επίλυση των προκλήσεων που θέτει η αγορά και το σύγχρονο management. Σχεδιασμένη για όσους θέλουν να βαδίσουν με καινοτόμο τρόπο, είναι μέρος των ομάδων υψηλής απόδοσης, εκπαίδευση προετοιμάζει τους επαγγελματίες για την επίλυση προβλημάτων της επιχειρησιακής και στρατηγικής φύσης οργανισμούς όλων των τμημάτων, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Σε Ibmec, το μάθημα παρέχει τα εργαλεία για το μαθητή να αναπτύξει με την αυτονομία να ενεργεί ως κορυφαίος επιχειρηματίας σε μια παγκοσμιοποιημένη και πολύπλοκη οικονομία. Τα μαθήματα έχουν ισχυρές αναλυτικές περιεχόμενο και θεωρητική βάθος επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων σε τέσσερις τομείς: Χρηματοοικονομικά, Μάρκετινγκ και Στρατηγικής, Λειτουργίας και Logistics και Διαχείρισης Προσωπικού, με μεγαλύτερη έμφαση στα δύο πρώτα. Επιπλέον, ο φοιτητής λαμβάνει υψηλή κατάρτιση σε ποσοτικές μεθόδους.

Ibmec πιστεύει στην τελειότητα αφιερωμένη στην παροχή πρακτικής σύνολο των πρόσθετων δραστηριοτήτων ότι η περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων μάρκετινγκ και ένα πνεύμα συνεργασίας και ολοκλήρωσης. Στην επιχειρηματικότητα και διεθνοποίηση Κέντρο - CIS, οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε μικρές εταιρείες από το πρώτο εξάμηνο και να απολαύσετε τη διεθνή κάλυψη μέσω συμφωνιών σε πάνω από 54 ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ χρηματοοικονομική ανάλυση, τη διαβούλευση και τους ελέγχους πράξεων στις χρηματοπιστωτικές αγορές, ενεργώντας εκτελεστικό διοικήσεις επικεντρώθηκε στην οικονομική διαχείριση, στις συμβουλευτικές και ελεγκτικές εταιρείες σε ιδρύματα στις χρηματοπιστωτικές αγορές σε εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, καθώς και άλλες οργανώσεις .

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ανάπτυξη αναλύσεων της αγοράς, του περιβάλλοντος και του ανταγωνισμού? εντοπισμό των απειλών και των ευκαιριών για τις επιχειρήσεις, την κατασκευή των μελλοντικών σεναρίων, την ανάπτυξη πολιτικών δράσης και των συστημάτων στρατηγική διαχείριση ικανό να παρακολουθεί την απόδοση των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων.

Διαχείρισης της κυκλοφορίας των εμπορικών σημάτων και των προϊόντων, εξυπηρέτηση πελατών, την ανάπτυξη των πολιτικών δημοσίων σχέσεων και εταιρικής επικοινωνίας κατευθυντήριες γραμμές με την αγορά.

LOGISTICS Συντονισμός των εσωτερικών διαδικασιών της παραγωγής και της διανομής των αγαθών και των υπηρεσιών, με στόχο την μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη μέσω της μείωσης των οργανωτικών δαπανών.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ Ορισμός της πρόσληψης, επιλογής, εκπαίδευσης, αξιολόγησης απόδοσης, και ιδιαίτερα την υλοποίηση των πολιτικών, τις κατευθυντήριες γραμμές και στρατηγικές διαχείρισης των ανθρώπων που επιτρέπουν τη συμμετοχή του ατόμου και της ομάδας για την επίτευξη του εταιρικού της αποστολής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ βελτιστοποίηση της ροής των πληροφοριών, την ανάπτυξη και την υλοποίηση έργων πληροφορικής, χρησιμοποιώντας τεχνικές κατάλληλες για το επιχειρηματικό περιβάλλον. Σχεδιασμός και ανάπτυξη βάσης δεδομένων και τη διαχείριση των μεθοδολογιών επεξεργασίας πληροφοριών.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2016

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to devel ... περαιτέρω

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to develop students as protagonists in a world without frontiers. Διαβάστε Λιγότερα
Ρίο Ντε Τζανέιρο , Ρίο Ντε Τζανέιρο + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη