Keystone logo

8 Bachelor Προγράμματα σε Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Φιλοξενία
  • Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (8)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Bachelor Προγράμματα σε Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων

    Το πτυχίο πανεπιστημίου είναι πτυχίο που συνήθως διαρκεί περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί. Η απόκτηση αυτού του πτυχίου μπορεί να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον τομέα σπουδών σας ή να σας δώσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιδίωξη ανώτερης εκπαίδευσης.

    Τι είναι το Bachelor στη Διαχείριση Υπηρεσιών Τροφίμων; Αυτός ο βαθμός μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν ενδιαφέρεστε για την καθημερινή λειτουργία ενός εστιατορίου ή άλλου χώρου παροχής υπηρεσιών εστίασης. Μερικά από τα θέματα που καλύπτονται από τα μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν υγιεινή, διατροφή, προετοιμασία φαγητού και σχεδιασμό τροφίμων. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, θα πρέπει να έχετε μια καλή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι υπηρεσίες τροφίμων μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία.

    Εργασία για αυτό το βαθμό μπορεί να σας δώσει μια ποικιλία από χρήσιμες ικανότητες, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων διαχείρισης χρημάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε καλύτεροι στο χειρισμό των προσωπικών σας πόρων και ηγετικών ικανοτήτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε και να εργαστείτε με άλλους πιο εύκολα. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τη διατροφή, ώστε να μπορείτε να κάνετε καλές επιλογές σχετικά με την υγεία σας.

    Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των διαφορετικών σχολείων για να υπολογίσετε το κόστος του πτυχίου σας και να βρείτε τις καλύτερες επιλογές για να ταιριάξετε το επιθυμητό εύρος τιμών σας. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν πολύ από το ένα ίδρυμα στο άλλο.

    Η απόκτηση πτυχίου πανεπιστημίου στη διαχείριση των υπηρεσιών τροφίμων μπορεί να σας προετοιμάσει για να επιτύχετε σε μια ποικιλία σταδιοδρομιών που σχετίζονται με τη βιομηχανία τροφίμων. Μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε μια σταδιοδρομία σε ένα εστιατόριο, που εργάζεται ως σεφ, διευθυντής, maître d ', ή άλλος υπάλληλος. Θα μπορούσατε επίσης να διερευνήσετε επιλογές για να εργαστείτε στην καφετέρια ενός νοσοκομείου ή άλλου οργανισμού ως εργαζόμενος σε υπηρεσίες διατροφής, ειδικός διατροφής ή αγοραστής τροφίμων.

    Ένα πτυχίο πανεπιστημίου στη διαχείριση των υπηρεσιών τροφίμων μπορεί να κερδίσει μέσω των online προγραμμάτων ή σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.