βα στις διεθνείς πωλήσεις και τη διαχείριση της κυκλοφορίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Διεθνών Πωλήσεων και Μάρκετινγκ

&nbsp

ZIBAT Πανεπιστημιούπολη Roskilde (Business & IT) σας προσφέρει τη δυνατότητα για μια top-up Πτυχίο Διεθνών Πωλήσεων και Marketing Management.

Αν είστε ένα AP (Ακαδημίας Επάγγελμα) πτυχιούχος στη Διοίκηση Μάρκετινγκ ή κατέχουν αντίστοιχες διεθνείς τίτλους στον τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, τότε αυτό το 1 ½ χρόνο top-up πρόγραμμα μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

&nbsp

Είστε επιδιώκουν μια διεθνή καριέρα;

Ο σκοπός του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει τους εργένηδες των διεθνών πωλήσεων και Μάρκετινγκ που μπορεί να εκτελέσει καθήκοντα που σχετίζονται με τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες στην αγορά ανεξάρτητα και επαγγελματικά - με έμφαση στις μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, ιδίως στο πλαίσιο των διεθνών επιχειρήσεων προς τις επιχειρήσεις πωλήσεων.

&nbsp

Μια αναπτυσσόμενη περιοχή των επιχειρήσεων

Διεθνείς πωλήσεις και το μάρκετινγκ είναι μια αναπτυσσόμενη επιχειρηματική περιοχή αντανακλά την ολοένα αυξανόμενη διεθνοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας - ειδικά το τμήμα των μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις. Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για νέους εργαζόμενους με το σωστό μίγμα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ των αρμοδιοτήτων των θέσεων εργασίας, όπως:

  • Διεθνής Sales Representative
  • Εκτελεστικός Υποστήριξης Πωλήσεων
  • Key Manager Λογαριασμός
  • Πωλήσεις Planner
  • Βοηθός Διευθυντής Πωλήσεων
  • Διευθυντής Πωλήσεων
  • Πωλήσεις και Μάρκετινγκ Συντονιστής
  • Διαπίστευση και ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση


Το Bachelor of Διεθνών Πωλήσεων και Μάρκετινγκ παρέχει πρόσβαση στα σχετικά προγράμματα μάστερ σε διάφορα πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Δανία. Εκτός από τα πανεπιστήμια της Δανίας, θα έχετε επίσης ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για περαιτέρω εκπαίδευση σε άλλες χώρες, ειδικά στην Ευρώπη, δεδομένου ότι το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο Μονάδες. Σημειώστε ότι μπορείτε να υπόκειται σε κανονισμούς άδειας παραμονής σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες

&nbsp

&nbsp

Πληροφορίες του προγράμματος

Οι στόχοι μάθησης και εξεταστέα ύλη του προγράμματος που βασίζεται στην έρευνα για τις μελλοντικές ανάγκες των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας για προσωπικό με διεθνές προφίλ, οι καλές γλωσσικές ικανότητες και μια ευρεία θεμελίωση στα οικονομικά, με ένα ειδικό στόχο την αντιμετώπιση της εμπορίας με τις αναθέσεις.

Θα αποκτήσουν πλήρη εικόνα Μάρκετινγκ, Logistics, Διοίκηση και Οργάνωση, Οικονομίας και Οικονομικών, και δίκαιο των επιχειρήσεων.

&nbsp

&nbsp

Σκοπός του προγράμματος

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η πρόκριση από τους μαθητές να εργάζονται ανεξάρτητα στην ανάλυση, σχεδιασμό και την υλοποίηση εθνικών και διεθνών δραστηριοτήτων εμπορίας στις βιομηχανίες του εμπορίου, της παραγωγής και υπηρεσιών.

&nbsp

Πτυχίο του έργου

Το έργο θα λάβει τα κεντρικά θέματα του προγράμματος σπουδών ως σημείο εκκίνησης και μπορεί να περιέχουν στοιχεία από το οικοτροφείο.

Η δήλωση πρόβλημα για το έργο ετοιμάζεται από το φοιτητή, κατά προτίμηση σε συνεργασία με μια εταιρεία. Δήλωση πρόβλημα του έργου πρέπει να είναι
εγκρίθηκε από Campus Roskilde (Business & IT).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Roskilde Business College είναι ένα από τα παλαιότερα κολέγια επιχειρήσεις στη Δανία. Ιδρύθηκε το 1869, το κολλέγιο έχει ένα σημαντικό μέρος του εκπαιδευτικού τομέα στο Roskilde για περισσότερο από έν ... περαιτέρω

Roskilde Business College είναι ένα από τα παλαιότερα κολέγια επιχειρήσεις στη Δανία. Ιδρύθηκε το 1869, το κολλέγιο έχει ένα σημαντικό μέρος του εκπαιδευτικού τομέα στο Roskilde για περισσότερο από έναν αιώνα. Το Κολλέγιο βρίσκεται στην πόλη του Roskilde, το οποίο απέχει μόλις 20 λεπτά με το τρένο από την Κοπεγχάγη. Roskilde Business College προσφέρει εκπαίδευση για νέους και ενήλικες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με την τόνωση της μελέτης ακαδημαϊκή μάθηση, σε συνδυασμό με τα στοιχεία της γενικής εκπαίδευσης και της κοινωνικής επάρκειας, και μακρόπνοες μεθόδους διδασκαλίας. &nbsp Ανάπτυξη και Ποιότητα Πανεπιστημιούπολη Roskilde (Business & IT) έχει μια μακρά και λαμπρή παράδοση που συνδυάζει την αριστεία με μια δυναμική και καινοτόμο κουλτούρα. Στόχος μας είναι να είμαστε μεταξύ των καλύτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην περιοχή μας, όταν πρόκειται για την εκπαίδευση και την κατάρτιση. Σύμφωνα με κανονισμό του δανικού έχουμε εφαρμόσει μια έννοια της ποιότητας και της πολιτικής, όπου οι δυο μας έρευνα μεταξύ του προσωπικού καθώς και τους μαθητές μας. Ο γενικός στόχος είναι να έχουμε μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη του ετήσιου προγράμματος δράσης με στόχο την ικανοποίηση των χρηστών μας ακόμα καλύτερα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την έννοια της ποιότητας μας εδώ. &nbsp&nbsp Έρευνες Φοιτητών Πανεπιστημιούπολη Roskilde (Business & IT) διεξάγει ετήσια δημοσκόπηση μεταξύ των φοιτητών σε όλα τα προγράμματα μας. Μεταξύ άλλων, η έρευνα δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσει το κολέγιο τόσο τη διδασκαλία όσο και το περιβάλλον κολέγιο. Συγκριτικές έρευνες Μια παρόμοια έρευνα που διεξάγεται ταυτόχρονα σε όλα τα κολέγια των επιχειρήσεων στη Δανία. Με αυτό τον τρόπο τα κολέγια είναι σε θέση να συγκρίνουν τα αποτελέσματα και να μάθουν από αυτά τα κολέγια που κάνουν ιδιαίτερα καλά σε ορισμένους τομείς. Η έρευνα αυτή ονομάζεται το σημείο αναφοράς της έρευνας. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη