Πτυχίο Διεθνών Πωλήσεων και Μάρκετινγκ

&nbsp

ZIBAT Πανεπιστημιούπολη Roskilde (Business & IT) σας προσφέρει τη δυνατότητα για μια top-up Πτυχίο Διεθνών Πωλήσεων και Marketing Management.

Αν είστε ένα AP (Ακαδημίας Επάγγελμα) πτυχιούχος στη Διοίκηση Μάρκετινγκ ή κατέχουν αντίστοιχες διεθνείς τίτλους στον τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, τότε αυτό το 1 ½ χρόνο top-up πρόγραμμα μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

&nbsp

Είστε επιδιώκουν μια διεθνή καριέρα;

Ο σκοπός του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει τους εργένηδες των διεθνών πωλήσεων και Μάρκετινγκ που μπορεί να εκτελέσει καθήκοντα που σχετίζονται με τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες στην αγορά ανεξάρτητα και επαγγελματικά - με έμφαση στις μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, ιδίως στο πλαίσιο των διεθνών επιχειρήσεων προς τις επιχειρήσεις πωλήσεων.

&nbsp

Μια αναπτυσσόμενη περιοχή των επιχειρήσεων

Διεθνείς πωλήσεις και το μάρκετινγκ είναι μια αναπτυσσόμενη επιχειρηματική περιοχή αντανακλά την ολοένα αυξανόμενη διεθνοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας - ειδικά το τμήμα των μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις. Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για νέους εργαζόμενους με το σωστό μίγμα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ των αρμοδιοτήτων των θέσεων εργασίας, όπως:

  • Διεθνής Sales Representative
  • Εκτελεστικός Υποστήριξης Πωλήσεων
  • Key Manager Λογαριασμός
  • Πωλήσεις Planner
  • Βοηθός Διευθυντής Πωλήσεων
  • Διευθυντής Πωλήσεων
  • Πωλήσεις και Μάρκετινγκ Συντονιστής
  • Διαπίστευση και ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση


Το Bachelor of Διεθνών Πωλήσεων και Μάρκετινγκ παρέχει πρόσβαση στα σχετικά προγράμματα μάστερ σε διάφορα πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Δανία. Εκτός από τα πανεπιστήμια της Δανίας, θα έχετε επίσης ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για περαιτέρω εκπαίδευση σε άλλες χώρες, ειδικά στην Ευρώπη, δεδομένου ότι το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο Μονάδες. Σημειώστε ότι μπορείτε να υπόκειται σε κανονισμούς άδειας παραμονής σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες

&nbsp

&nbsp

Πληροφορίες του προγράμματος

Οι στόχοι μάθησης και εξεταστέα ύλη του προγράμματος που βασίζεται στην έρευνα για τις μελλοντικές ανάγκες των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας για προσωπικό με διεθνές προφίλ, οι καλές γλωσσικές ικανότητες και μια ευρεία θεμελίωση στα οικονομικά, με ένα ειδικό στόχο την αντιμετώπιση της εμπορίας με τις αναθέσεις.

Θα αποκτήσουν πλήρη εικόνα Μάρκετινγκ, Logistics, Διοίκηση και Οργάνωση, Οικονομίας και Οικονομικών, και δίκαιο των επιχειρήσεων.

&nbsp

&nbsp

Σκοπός του προγράμματος

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η πρόκριση από τους μαθητές να εργάζονται ανεξάρτητα στην ανάλυση, σχεδιασμό και την υλοποίηση εθνικών και διεθνών δραστηριοτήτων εμπορίας στις βιομηχανίες του εμπορίου, της παραγωγής και υπηρεσιών.

&nbsp

Πτυχίο του έργου

Το έργο θα λάβει τα κεντρικά θέματα του προγράμματος σπουδών ως σημείο εκκίνησης και μπορεί να περιέχουν στοιχεία από το οικοτροφείο.

Η δήλωση πρόβλημα για το έργο ετοιμάζεται από το φοιτητή, κατά προτίμηση σε συνεργασία με μια εταιρεία. Δήλωση πρόβλημα του έργου πρέπει να είναι
εγκρίθηκε από Campus Roskilde (Business & IT).

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποRoskilde Business College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Εξάμηνα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη