βα στη διοίκηση επιχειρήσεων

Yasar University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

βα στη διοίκηση επιχειρήσεων

Yasar University

Τα μαθήματα στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί ώστε να έχουν υποχρεωτικά μαθήματα που καλύπτουν οικονομικά, Θεμελιωδών Επιχειρήσεων, Ποσοτικές μαθήματα όπως Μαθηματικά Επιχειρήσεων και Οικονομικά, Στατιστική, Λογιστική, Μάρκετινγκ, Οικονομικών, Ανθρωπίνων Πόρων, Διοίκηση και Οργάνωση, απαιτείται να κατανοήσουν θεμελιώδεις λειτουργίες των επιχειρήσεων? και επιλεγόμενα μαθήματα να δώσει εναλλακτικές λύσεις για να ειδικεύονται σε μία από τις λειτουργίες των επιχειρήσεων, όπως Μάρκετινγκ, Οικονομικά, Λογιστική, Ανθρωπίνων Πόρων, Διοίκηση και Οργάνωση, μαθήματα για να δώσει την ευκαιρία την απόκτηση του πτυχίου σε διπλό ειδίκευση. Διάρκεια του μαθήματος είναι 4 χρόνια (8 εξάμηνα). Erasmus Προγράμματα για τους μαθητές ώστε να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ευρωπαϊκό συνεργαζόμενα πανεπιστήμια και να πάρει τη διεθνή εμπειρία, όπως καλά.

Σχολή Αποτελέσματα

Το πρόγραμμα, ως εκ τούτου, έχει ως στόχο να δώσει στους σπουδαστές τις γνώσεις, τις δεξιότητες και αναλυτικής σκέψης που απαιτείται να ακολουθήσουν μια καριέρα στις επιχειρήσεις ή μια προηγμένη μελέτη, έτσι ώστε οι απόφοιτοι θα μπορούσε να πάρει προσφορές εργασίας από κορυφαίες πολυεθνικές και τις τοπικές επιχειρήσεις, καθώς και τις δημόσιες επιχειρήσεις.

Ευκαιρίες Καριέρας

Οι απόφοιτοί μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διαφορετικό επίπεδο σε ιδιωτικά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στον τραπεζικό τομέα, τον τουρισμό, και τη διαβούλευση, τον έλεγχο, την ασφάλιση, το εξωτερικό εμπόριο και τους τομείς των μεταφορών. Εκτός αυτού μπορεί να έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε δημόσια ιδρύματα, όπως η Κεντρική Τράπεζα, Υπουργείο Οικονομικών ή το Υπουργείο Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση των περιόδων κατάρτισης ή που θα κερδίσει τις εξετάσεις.

Απαιτήσεις εισόδου για τους ξένους φοιτητές

  • Γυμνάσιο δίπλωμα, απολυτήριο, απομαγνητοφώνηση και επιστολή αναφοράς για προπτυχιακές τους αιτούντες - - Πτυχίο πανεπιστημίου, απομαγνητοφώνηση και ακαδημαϊκά επιστολή αναφοράς για μεταπτυχιακές αιτούντες - Απόδειξη αγγλική γλώσσα - Αντίγραφο του διαβατηρίου - φωτογραφίες διαβατηρίου Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Yasar University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,500 USD
ανά έτος
Locations
Τουρκία - Izmir, İzmir
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Τουρκία - Izmir, İzmir
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών