Ο σκοπός του Τουρισμού Τμήμα Διαχείρισης είναι να οδηγήσει τους μαθητές όλης της ζωής τους μακριά, να τους εκπροσωπήσει μια προσανατολισμένη ζωή εκπαίδευση και την προετοιμασία τους για το περιβάλλον στον τομέα του τουρισμού.

Η γλώσσα της εκπαίδευσης στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων Διοίκηση είναι στην αγγλική γλώσσα. Υποχρεωτικά? ένα από τα γερμανικά, ιαπωνικά, ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά, ρωσικά και πορτογαλική γλώσσα προσφέρονται ως μαθήματα γλώσσας. Εκτός αυτού, ένα από αυτά είναι επίσης προσφέρεται ως κατ 'επιλογήν τρίτο μάθημα της ξένης γλώσσας.

Στην έννοια της ανταλλαγής φοιτητών? Erasmus προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό 6-12 μήνες. Καθώς είναι το μόνο πανεπιστήμιο που εκπροσωπούν την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο κολέγια του πανεπιστημίου στον τομέα του τουρισμού (ACCEPT) οργάνωση, Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθήσουν τις εβδομάδες του έργου ACEEPT που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες χώρες, για παράδειγμα στην Ελβετία το 2014.

Η καλλιέργεια και ανάπτυξη του τομέα των υπηρεσιών να αναδείξει την αναγκαιότητα της απασχόλησης ειδικευμένου προσωπικού. Η εκπαίδευση του Τουρισμού Τμήμα Διαχείρισης βασίζεται στο να ενθαρρύνει τους μαθητές να είναι δυναμική, καλή επικοινωνία ειδίκευση, επιχειρηματίας και καλά εκπαιδευμένοι, στο πλαίσιο των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων. Από τα άλλα φοιτητές πλευρά προσφέρθηκε να έχουν νόμους μαθήματα οικονομία, τις επιχειρήσεις και. με αυτόν τον τρόπο Πανεπιστημίου Γιασάρ επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν μια ευρύτερη προοπτική στον τομέα.

Εκπαιδευτικό σύστημα εμπλουτίζεται με συνεδρίων και σεμιναρίων που χτίζουν μια γέφυρα μεταξύ πανεπιστημίων και του τομέα του τουρισμού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον εμπλουτισμό με την αύξηση της ευαισθητοποίησης, την ικανότητα της δημιουργίας ενός κοινωνικού δικτύου και να αποκτήσουν μια διαφορετική πτυχή για τους μαθητές. Καθώς η εμπειρία είναι ένας βασικός παράγοντας για τις δεξιότητες εργασίας, ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, τα πρακτικά μαθήματα διεξάγονται σε διεθνές επίπεδο προτιμώμενα ξενοδοχεία, όπως είναι? Αναγέννηση Otel Izmir, το Swissotel Efes, Movenpick Hotels. Πρακτική είναι επίσης υποχρεωτική για 60 ημέρες, που θεωρείται ότι παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες και σχετική εμπειρία στον τομέα του τουρισμού.

Απαιτήσεις εισόδου για τους ξένους φοιτητές

  • Συμπληρωμένη αίτηση - Γυμνάσιο δίπλωμα, απολυτήριο, απομαγνητοφώνηση και συστατική επιστολή για προπτυχιακές τους αιτούντες - πανεπιστημιακό πτυχίο, απομαγνητοφώνηση και την ακαδημαϊκή συστατικές επιστολές για μεταπτυχιακές τους αιτούντες - Απόδειξη αγγλική γλώσσα - Αντίγραφο του διαβατηρίου - φωτογραφίες διαβατηρίου
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Yasar University

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποYasar University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
10,500 USD
ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη