βα στη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο στη Διοίκηση Αναψυχή

&nbsp

Θέλετε να ακολουθήσει μια καριέρα στην εκδήλωση, τον τουρισμό, τον αθλητισμό ή αναψυχή;

ZIBAT Πανεπιστημιούπολη Roskilde (Business & IT) σας προσφέρει ένα πρόγραμμα Bachelor στη Διοίκηση αναψυχής.

Το Bachelor of διαχείρισης ελεύθερου χρόνου είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα με στόχο την περίπτωση, του τουρισμού, του αθλητισμού και της φιλοξενίας. Το πρόγραμμα ανοίγει την πόρτα σε ένα συναρπαστικό κόσμο, και θα βιώσετε ένα περιβάλλον μελέτη επικεντρώθηκε στις ανάγκες σας. Περιλαμβάνεται σε 3 ½ σας-χρόνια-πτυχίο πτυχίο θα είναι ένα 6-μηνών πρακτικής.

&nbsp


Γενικός ή ειδικός;

Το πρόγραμμα Bachelor στη Διοίκηση ψυχαγωγίας σας δίνει την επιλογή είτε μια ευρεία μελέτη των διαφόρων ειδών των επιχειρήσεων αναψυχής, ή την εξειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο τομέα της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις παρακάτω ειδικότητες:

  • Διαχείριση ελεύθερου χρόνου (γενικών)
  • Τουριστικών Επιχειρήσεων
  • Sports Management
  • Οργάνωση Εκδηλώσεων

Μπορείτε να επιτευχθεί συγκεκριμένη εξειδίκευση μέσω της επιλογής σας, η επιλογή της εταιρείας σας για την πρακτική, και την επιλογή του θέματός σας για την τελική διατριβή πτυχίο σας. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις επιλογές περίπου στα μισά του προγράμματος, το οποίο σας δίνει πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε το πρόγραμμα και τα διάφορα γνωστικά αντικείμενα, προτού να επιλέξουν την ειδικότητα σας.

&nbsp

&nbsp

Οικονομία Αναψυχή

&nbsp

Ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο ελεύθερο χρόνο είναι κάτι περισσότερο από το χρόνο μακριά. Ολοένα και περισσότερο, θέλουμε την απόλαυση και την περιπέτεια, αντί απλά να χαλαρώσετε και "διάλειμμα". Αύξηση της αξίας των αγαθών μέσω των ονείρων, υποσχέσεις και θετική συσχέτιση έχει γίνει απαραίτητη για την επιτυχία ενός προϊόντος. Ως αποτέλεσμα, η οικονομία αναπτύσσεται αναψυχής περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τομέα στον κόσμο. Και η ανάγκη για την αρμόδια διευθυντικά στελέχη και μέλη του προσωπικού πρόκειται μόνο ένας τρόπος - και ότι είναι επάνω!

&nbsp

&nbsp

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας

&nbsp

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για δραστηριότητες αναψυχής ποιότητας με τη μορφή των διακοπών, αθλητικές εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις όπερας, καλλιτεχνικές εκθέσεις, πάρκα αναψυχής και καταστήματα. Η τελική επιτυχία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας καθορίζεται από την ποσότητα του ενθουσιασμού και της απόλαυσης που σχετίζονται με τη χρήση ή κατανάλωση. Η ανάγκη για την αρμόδια εργοδοτών και εργαζομένων είναι επείγουσα.

&nbsp

&nbsp

Το πρόγραμμα - μετά την αποφοίτησή τους

&nbsp

Το Bachelor of διαχείρισης ελεύθερου χρόνου είναι ένα θεωρητικό και πρακτικό πρόγραμμα σπουδών. Σκοπός του είναι να μπορέσουν οι μαθητές να αποκτήσουν μια θεωρητική και πρακτική βάση για την πραγματοποίηση διάφορων θέσεων εργασίας των επιχειρήσεων στον κλάδο αναψυχής τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.Ο σκοπός του μαθήματος είναι να εκπαιδεύσει τους εργένηδες στη διαχείριση ελεύθερου χρόνου που μπορεί να εκτελέσει καθήκοντα που σχετίζονται με τα γεγονότα, τουρισμό, τον αθλητισμό ή τη φιλοξενία στην αγορά, ανεξάρτητα και επαγγελματικά - με έμφαση στις μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις και ειδικότερα στον τομέα των διεθνών από επιχείρηση σε επιχείρηση sales.The πρόγραμμα αποσκοπεί στη διασφάλιση αποφοίτους άμεση έναρξη της επαγγελματικής της ζωής Πτυχίο Διοίκησης αναψυχής σε θέσεις όπως Διευθυντής Έργου, Οργάνωση Εκδηλώσεων, Συντονίστρια εκδήλωσης, Αθλητισμός και Αναψυχή Διευθυντής, καθώς και πιο παραδοσιακές θέσεις εργασίας στον τομέα της αναψυχή, εκδηλώσεις, αθλητισμός, ψυχαγωγία φιλοξενία, κτλ. Πτυχίο Διοίκησης Αναψυχή παρέχει στους αποφοίτους του με την κατανόηση των ειδικών πτυχών του τομέα της αναψυχής και τις δεξιότητες για τη διαχείριση εργασιών στο μάρκετινγκ, τη διαχείριση, την οικονομία και στη βιομηχανία αναψυχής.Σε όλο το πρόγραμμα τονίζουμε τη σημασία του συνδυασμού θεωρητικών και πρακτικών δεξιοτήτων.

&nbsp

&nbsp

Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το πρόγραμμα;

&nbsp

Η επιχείρηση της βιομηχανίας αναψυχής σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με την πρακτική / θεωρητική προσέγγιση.

&nbsp

Η υλοποίηση των έργων που σχετίζονται με την εμπορία και την οικονομία στον τομέα της αναψυχής. Θα μάθετε τη θεωρία, ενώ δοκιμές στην πράξη κατά τη διάρκεια του 6ου εξαμήνου. Θα πρέπει να ανατεθεί σε ένα ή περισσότερα κέντρα επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

&nbsp

Η εμπειρία της σε οικείο περιβάλλον μελέτης όπου οι σπουδαστές εργάζονται στενά μαζί, και με προσωπικό που είναι πάντα εκεί για σένα.

&nbsp

Αγγλικά ως γλώσσα επικοινωνίας από την πρώτη μέρα, παρέχοντας ένα διεθνές περιβάλλον σπουδών.

&nbsp

Επίλυση προβλήματος θα είναι ειδικότητά σας, που στηρίζονται σε στέρεες ακαδημαϊκές, πρακτικές και γλωσσικές εμπειρίες. Θα είναι ένα πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας του αύριο.

&nbsp

Θα είναι σε ένα περιβάλλον μελέτης που περιλαμβάνει ποικιλία, τη σαφήνεια, την ενέργεια και την οικειότητα όλα ταυτόχρονα.

&nbsp

Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να ανταποκριθούν οι μαθητές να κάνουν άλλες μοίρες μέσα σε κοινωνικές δραστηριότητες και διεπιστημονική εκπαίδευση.

&nbsp

&nbsp

Πληροφορίες του προγράμματος

&nbsp

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα μάθετε να αναπτύξουν και να ξεκινήσουν τα έργα δραστηριότητα. Θα κερδίσει και τις δύο πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις τους σε variousaspects της βιομηχανίας αναψυχής, καθώς και δεξιότητες στο μάρκετινγκ, τη διαχείριση και economics.Early κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα πρέπει να συνδέεται με μία ή περισσότερες επιχειρήσεις.Στο έκτο εξάμηνο, θα μπείτε στη συνέχεια, ένα οικοτροφείο για μισό year.The πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ένα σχέδιο διατριβή πτυχίο. Το έργο περιλαμβάνει μια μεγάλη γραπτή εργασία, η οποία θα πρέπει να παρουσιάσει orally.Teaching διακόπτες μεταξύ των διαλέξεων και η εκτέλεση του έργου της ομάδας και θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών δραστηριοτήτων διδασκαλίας, όπως η εκδήλωση σχεδιασμού, της πραγματικής ζωής έργα και συνεργασίες με εταιρείες και οργανισμούς η βιομηχανία του ελεύθερου χρόνου.

&nbsp

&nbsp

Η περίοδος πρακτικής άσκησης

&nbsp

Η πρακτική της εταιρείας (συνήθως άνευ αποδοχών) είναι συγκρίσιμη με μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης με τις ίδιες απαιτήσεις όσον αφορά τις ώρες εργασίας, τη συμβολή, τη δέσμευση και την ευελιξία, που ο απόφοιτος θα περιμένατε να βρείτε σε / πρώτων στόχων του job.The της και τους στόχους της πρακτικής άσκησης θα πρέπει να αποφασιστεί από το φοιτητή και δύο επόπτες (ένα από Πανεπιστημιούπολη Roskilde και ένα από την εταιρεία).Η περίοδος πρακτικής καταλήγει με μια εκτίμηση που βασίζεται σε μια γραπτή έκθεση που συντάσσεται από τον φοιτητή και αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Roskilde Business College είναι ένα από τα παλαιότερα κολέγια επιχειρήσεις στη Δανία. Ιδρύθηκε το 1869, το κολλέγιο έχει ένα σημαντικό μέρος του εκπαιδευτικού τομέα στο Roskilde για περισσότερο από έν ... περαιτέρω

Roskilde Business College είναι ένα από τα παλαιότερα κολέγια επιχειρήσεις στη Δανία. Ιδρύθηκε το 1869, το κολλέγιο έχει ένα σημαντικό μέρος του εκπαιδευτικού τομέα στο Roskilde για περισσότερο από έναν αιώνα. Το Κολλέγιο βρίσκεται στην πόλη του Roskilde, το οποίο απέχει μόλις 20 λεπτά με το τρένο από την Κοπεγχάγη. Roskilde Business College προσφέρει εκπαίδευση για νέους και ενήλικες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με την τόνωση της μελέτης ακαδημαϊκή μάθηση, σε συνδυασμό με τα στοιχεία της γενικής εκπαίδευσης και της κοινωνικής επάρκειας, και μακρόπνοες μεθόδους διδασκαλίας. &nbsp Ανάπτυξη και Ποιότητα Πανεπιστημιούπολη Roskilde (Business & IT) έχει μια μακρά και λαμπρή παράδοση που συνδυάζει την αριστεία με μια δυναμική και καινοτόμο κουλτούρα. Στόχος μας είναι να είμαστε μεταξύ των καλύτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην περιοχή μας, όταν πρόκειται για την εκπαίδευση και την κατάρτιση. Σύμφωνα με κανονισμό του δανικού έχουμε εφαρμόσει μια έννοια της ποιότητας και της πολιτικής, όπου οι δυο μας έρευνα μεταξύ του προσωπικού καθώς και τους μαθητές μας. Ο γενικός στόχος είναι να έχουμε μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη του ετήσιου προγράμματος δράσης με στόχο την ικανοποίηση των χρηστών μας ακόμα καλύτερα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την έννοια της ποιότητας μας εδώ. &nbsp&nbsp Έρευνες Φοιτητών Πανεπιστημιούπολη Roskilde (Business & IT) διεξάγει ετήσια δημοσκόπηση μεταξύ των φοιτητών σε όλα τα προγράμματα μας. Μεταξύ άλλων, η έρευνα δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσει το κολέγιο τόσο τη διδασκαλία όσο και το περιβάλλον κολέγιο. Συγκριτικές έρευνες Μια παρόμοια έρευνα που διεξάγεται ταυτόχρονα σε όλα τα κολέγια των επιχειρήσεων στη Δανία. Με αυτό τον τρόπο τα κολέγια είναι σε θέση να συγκρίνουν τα αποτελέσματα και να μάθουν από αυτά τα κολέγια που κάνουν ιδιαίτερα καλά σε ορισμένους τομείς. Η έρευνα αυτή ονομάζεται το σημείο αναφοράς της έρευνας. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη