Οπτικής Επικοινωνίας Τμήμα Σχεδιασμού έχει ως στόχο να φέρει μέχρι και πτυχιούχους που μπορούν να συνδυάζουν θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες με την ικανότητα της οπτικής έκφρασης και επικοινωνίας, οι οποίοι διαθέτουν την πνευματική γνώση και είναι σε θέση να σχεδιάσουν δημιουργικά, διακριτικό και αισθητικά μηνύματα.

Σήμερα, η ολοένα αυξανόμενη σημασία που καταβάλλονται για την προώθηση και εταιρικής επικοινωνίας από δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα δημιουργεί την ανάγκη για τους σχεδιαστές οπτικής επικοινωνίας. Ως εκ τούτου, οι ευκαιρίες απασχόλησης των σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας επεκτείνεται σταδιακά. Με ειδίκευση στην οπτική επικοινωνιακού σχεδιασμού, οι απόφοιτοι του τμήματος θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ως δημιουργικούς σχεδιαστές σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαφήμισης, τον οποίο η τέχνη και το σχεδιασμό είναι άρρηκτα συνυφασμένα, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων τομέων, όπως desktop εκδόσεις, εταιρική ταυτότητα, infographics , web design, βίντεο και παραγωγή ταινιών, κινούμενα σχέδια, 3D μοντέλα και εφαρμογές πολυμέσων.

Τα μαθήματα του τμήματος που δέχθηκε τους πρώτους φοιτητές το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008 πραγματοποιούνται σε αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και την υποδομή πληροφορικής. Το Εργαστήριο Πολυμέσων και Εργαστήριο Γραφικών χρησιμοποιούνται για τις αιτούμενες μαθήματα εκτός από τη φωτογράφηση, ραδιοφωνίας και τηλεόρασης του Media Center. Το πρόγραμμα σπουδών της Οπτικής Επικοινωνίας Τμήμα Σχεδιασμού περιλαμβάνει εφαρμοσμένη μαθήματα που βοηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και απαιτούν συλλογική εργασία, όπως η εικονογράφηση, τυπογραφία, τη φωτογραφία, γραφικά υπολογιστών, παραγωγή βίντεο, σχέδιο συσκευασίας, web design και animation, καθώς και θεωρητικά μαθήματα που θα συμβάλει στην πνευματική ανάπτυξη των μαθητών. Καθ 'όλη τέσσερα χρόνια της εκπαίδευσης τους μαθητές Visual Communication Design αναλάβουν ολοκληρωμένη και ολοκληρωμένα έργα της επικοινωνίας με τη χρήση web, 3D, τεχνικές φλας και ούτω καθεξής, εκτός από τα νέα έργα μέσα ενημέρωσης. Οπτικής Επικοινωνίας Τμήμα Σχεδιασμού δέχεται φοιτητές με TS-1 (Τουρκικά, Κοινωνικών Επιστημών-1) έχει ως αποτέλεσμα την κεντρική Προπτυχιακά Τοποθέτηση Εξέταση (Lys).

Απαιτήσεις εισόδου για τους ξένους φοιτητές

  • Συμπληρωμένη αίτηση - Γυμνάσιο δίπλωμα, απολυτήριο, απομαγνητοφώνηση και συστατική επιστολή για προπτυχιακές τους αιτούντες - πανεπιστημιακό πτυχίο, απομαγνητοφώνηση και την ακαδημαϊκή συστατικές επιστολές για μεταπτυχιακές τους αιτούντες - Απόδειξη αγγλική γλώσσα - Αντίγραφο του διαβατηρίου - φωτογραφίες διαβατηρίου
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Yasar University

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποYasar University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 USD
ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη