βα στην ανάπτυξη ιστοσελίδων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

&nbsp

ZIBAT Πανεπιστημιούπολη Roskilde (Business & IT) σας προσφέρει μια κορυφαία-μέχρι τη δυνατότητα για ένα Πτυχίο στην ανάπτυξη Ιστού.

Αν είστε ένα AP (Ακαδημίας Επάγγελμα) απόφοιτος στην Επιστήμη των Υπολογιστών, Σχεδιασμός Πολυμέσων ή κατέχουν αντίστοιχες διεθνείς τίτλους στον τομέα του web προγραμματισμό και τεχνολογίες πολυμέσων, τότε αυτό το 1 ½ χρόνο top-up πρόγραμμα μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

&nbsp

Είστε επιδιώκουν μια σταδιοδρομία στη ανάπτυξη web ή ηλεκτρονικού επιχειρείν;

Η δομή και η σύνθεση του προγράμματος είναι σαφώς στόχο το μέλλον που όλοι μέσα στο διαδίκτυο και τα πολυμέσα anticipates.This επιχειρήσεις σημαίνει ότι η έμφαση δίνεται στους μαθητές σε συνεργασία με τις τεχνολογίες που θα εξασφαλίζουν ότι θα είναι έτοιμη να αναλάβει πολλές διαφορετικές θέσεις εργασίας, όπως:

  • Προγραμματιστής Διαδικτύου (web, HTML, Java, Perl)
  • Προγραμματιστής Πολυμέσων
  • Προγραμματιστής Σύστημα
  • Webmaster
  • Προγραμματιστής εφαρμογών
  • Web Developer και IT Developer.
  • Διαπίστευση και ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση

Το Bachelor of Ανάπτυξης Web παρέχει πρόσβαση στα σχετικά προγράμματα μάστερ σε διάφορα πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Δανία. Εκτός από τα πανεπιστήμια της Δανίας, θα έχετε επίσης ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για περαιτέρω εκπαίδευση σε άλλες χώρες, ειδικά στην Ευρώπη, δεδομένου ότι το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο Μονάδες. Σημειώστε ότι μπορείτε να υπόκειται σε κανονισμούς άδειας παραμονής σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες

&nbsp

&nbsp

Πληροφορίες του προγράμματος

Το πρόγραμμα σπουδών και μαθησιακούς στόχους του προγράμματος βασίζονται σε έρευνα σχετικά με τις μελλοντικές απαιτήσεις του διαδικτύου και των μέσων ενημέρωσης για το προσωπικό της βιομηχανίας με μια ευρεία βάση στο διαδίκτυο και τεχνολογίες πολυμέσων. Θα αποκτήσουν πλήρη εικόνα, π.χ.Βάσεις δεδομένων και XML, Web Επικοινωνιών και Δικτύων
Κοινωνιολογία, Περιβάλλοντα Ανάπτυξης και CMS, διασύνδεση του σχεδιασμού και Ψηφιακή Αισθητική, Advanced Media Technologies, Διαχείρισης Έργων και Ασφάλειας.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η πρόκριση από τους μαθητές να εργάζονται ανεξάρτητα το σχεδιασμό και την κατασκευή web εφαρμογών όλων των μεγεθών.

&nbsp

&nbsp

Η περίοδος πρακτικής άσκησης

Η πρακτική της εταιρείας (συνήθως άνευ αποδοχών) είναι συγκρίσιμη με μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης με τις ίδιες απαιτήσεις όσον αφορά τις ώρες εργασίας, τη συμβολή, τη δέσμευση και την ευελιξία που ο απόφοιτος θα περιμένατε να βρείτε σε / πρώτη δουλειά του.

Οι σκοποί και οι στόχοι της πρακτικής άσκησης αποφασίζεται από το φοιτητή και δύο επόπτες (ένα από Πανεπιστημιούπολη Roskilde και ένα από την εταιρεία).

Η περίοδος πρακτικής καταλήγει με μια εκτίμηση που βασίζεται σε μια γραπτή έκθεση γίνεται από τον φοιτητή και ένα σύστημα αξιολόγησης γίνει από την εταιρεία.

&nbsp


Το πρόγραμμα Bachelor

Το έργο θα λάβει τα κεντρικά θέματα του προγράμματος σπουδών ως σημείο εκκίνησης και μπορεί να περιέχουν στοιχεία από το οικοτροφείο. Η δήλωση πρόβλημα για το έργο ετοιμάζεται από το φοιτητή, κατά προτίμηση σε συνεργασία με μια εταιρεία.

Δήλωση πρόβλημα του έργου πρέπει να εγκριθεί από Campus Roskilde.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Roskilde Business College είναι ένα από τα παλαιότερα κολέγια επιχειρήσεις στη Δανία. Ιδρύθηκε το 1869, το κολλέγιο έχει ένα σημαντικό μέρος του εκπαιδευτικού τομέα στο Roskilde για περισσότερο από έν ... περαιτέρω

Roskilde Business College είναι ένα από τα παλαιότερα κολέγια επιχειρήσεις στη Δανία. Ιδρύθηκε το 1869, το κολλέγιο έχει ένα σημαντικό μέρος του εκπαιδευτικού τομέα στο Roskilde για περισσότερο από έναν αιώνα. Το Κολλέγιο βρίσκεται στην πόλη του Roskilde, το οποίο απέχει μόλις 20 λεπτά με το τρένο από την Κοπεγχάγη. Roskilde Business College προσφέρει εκπαίδευση για νέους και ενήλικες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με την τόνωση της μελέτης ακαδημαϊκή μάθηση, σε συνδυασμό με τα στοιχεία της γενικής εκπαίδευσης και της κοινωνικής επάρκειας, και μακρόπνοες μεθόδους διδασκαλίας. &nbsp Ανάπτυξη και Ποιότητα Πανεπιστημιούπολη Roskilde (Business & IT) έχει μια μακρά και λαμπρή παράδοση που συνδυάζει την αριστεία με μια δυναμική και καινοτόμο κουλτούρα. Στόχος μας είναι να είμαστε μεταξύ των καλύτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην περιοχή μας, όταν πρόκειται για την εκπαίδευση και την κατάρτιση. Σύμφωνα με κανονισμό του δανικού έχουμε εφαρμόσει μια έννοια της ποιότητας και της πολιτικής, όπου οι δυο μας έρευνα μεταξύ του προσωπικού καθώς και τους μαθητές μας. Ο γενικός στόχος είναι να έχουμε μια σταθερή βάση για την ανάπτυξη του ετήσιου προγράμματος δράσης με στόχο την ικανοποίηση των χρηστών μας ακόμα καλύτερα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την έννοια της ποιότητας μας εδώ. &nbsp&nbsp Έρευνες Φοιτητών Πανεπιστημιούπολη Roskilde (Business & IT) διεξάγει ετήσια δημοσκόπηση μεταξύ των φοιτητών σε όλα τα προγράμματα μας. Μεταξύ άλλων, η έρευνα δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσει το κολέγιο τόσο τη διδασκαλία όσο και το περιβάλλον κολέγιο. Συγκριτικές έρευνες Μια παρόμοια έρευνα που διεξάγεται ταυτόχρονα σε όλα τα κολέγια των επιχειρήσεων στη Δανία. Με αυτό τον τρόπο τα κολέγια είναι σε θέση να συγκρίνουν τα αποτελέσματα και να μάθουν από αυτά τα κολέγια που κάνουν ιδιαίτερα καλά σε ορισμένους τομείς. Η έρευνα αυτή ονομάζεται το σημείο αναφοράς της έρευνας. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη