απολυτηρίου στην διαχείριση των φυσικών πόρων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Απολυτηρίου στην Διαχείριση Φυσικών Πόρων

Το ίδιο το Τμήμα Κτηματολογίου Πόρων υπερηφανεύεται για την πρακτική προσέγγιση στη μάθηση της. Οι μαθητές που προβλέπονται εμπειρίες που επικαλύπτουν τις εφαρμογές πραγματικού κόσμου όσο το δυνατόν περισσότερο. Στεγάζεται στο κρατίδιο αφθονία Κέντρο εντός του Ουάκο Κέντρο, το Τμήμα διαθέτει state-of-the-art εγκαταστάσεις και περίπου 300 στρέμματα γης δίπλα στο κτίριο για υπαίθρια έργα. Ένα θερμοκήπιο και τα πριονιστήρια βρίσκονται στην ιδιοκτησία για μαθητή να χρησιμοποιήσει μαζί με τα κτίρια αποθήκευσης για εξοπλισμό συγκομιδής ξυλείας. Ένα εργαστήριο υπολογιστών είναι διαθέσιμα για τις κατάλληλες κλάσεις. Το εργαστήριο περιλαμβάνει υπολογιστές, plotters, ένα σαρωτή, και λογισμικό που αναπαράγουν αυτά που χρησιμοποιούνται σε γραφεία της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας. Ένα ευρύ φάσμα των εργαλείων χειρός, μεγάλο εξοπλισμό και όργανα κατάλληλα για εργαστήρια πεδίο είναι διαθέσιμα για την ενίσχυση της διδασκαλίας και της μάθησης. Παγκόσμια συστήματα προσδιορισμού θέσης (GPS) και γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών (GIS), τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε διάφορες κατηγορίες.

Ο βαθμός απολυτηρίου στην Διαχείριση Φυσικών Πόρων παρέχει στους φοιτητές με τη γνώση, αναλυτικές και πρακτικές δεξιότητες και ικανότητες λήψης αποφάσεων για την προστασία και την αποτελεσματική χρήση των ανανεώσιμων πόρων μας. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται στη λειτουργία των οικοσυστημάτων, εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων, γεωχωρικών ανάλυση και διαχείριση. Περαιτέρω, το πρόγραμμα ενσωματώνει τις προσφορές πορεία από το Τμήμα Επιστήμης και Μαθηματικών, Τμήμα Επιχειρήσεων, Τμήμα Κοινωνικών Επιστημών. Ο βαθμός περικλείει τη γενική εκπαίδευση, έναν πυρήνα Διαχείρισης Φυσικών Πόρων, επτά μεγάλες περιοχές συγκέντρωσης και ένα μπλοκ επιλογής συστατικό. Οι επτά βαθμού συγκεντρώσεις είναι Εφαρμοσμένων Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ποινική Δικαιοσύνη, Περιβαλλοντική Επιστήμη, Τεχνολογία Δάσος, Landman Τεχνολογία και Τοπογραφίας Τεχνολογίας.

Δύο συνεργάτης προγράμματα σπουδών που προσφέρονται, Δάσος Τεχνολογία και Τοπογραφίας Τεχνολογίας. Φοιτητές που συμπληρώνει αυτά τα προγράμματα συνεργάτης βαθμό μπορεί να εγγράφω απρόσκοπτα στο πρόγραμμα σπουδών Διαχείριση Φυσικών Πόρων. Η τεχνολογία πρόγραμμα Forest έχει αναγνωριστεί από την Κοινωνία της αμερικανικής Δασολόγων (ΔΔΠ) από το 1971. Το 2009, ΔΔΠ άρχισε η μετάβαση από την αναγνώριση σε πλήρη πιστοποίηση των προγραμμάτων σπουδών της τεχνολογίας δάσος. Το πρόγραμμα είναι υποψήφιος για διαπίστευση. Υπάρχουν μόνο 22 αναγνωρισμένα προγράμματα στη χώρα. Οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφεί στο νόμο του κράτους να ασκήσει διαχείριση των δασών στη Δυτική Βιρτζίνια. Οι απόφοιτοι του προγράμματος Associate Degree Τοπογραφίας λάβετε ένα καθεστώς του επιθεωρητή οικότροφος όπως το αναλυτικό πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Δυτική Βιρτζίνια Εξελεγκτική Επιτροπή της τοπογράφους και ο βαθμός παρέχει δύο από τα έξι χρόνια που απαιτούνται για την άδεια.

Οι συγγενείς πτυχιακά προγράμματα, όπως το πρόγραμμα απολυτηρίου, έχουν ενεργό συμβουλευτικές επιτροπές που αποτελούνται από εκπροσώπους της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας. Αυτά τα συμβουλευτικά όργανα διασφαλίζουν ότι οι κατηγορίες ανανεώνονται διαρκώς και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της βιομηχανίας και της κυβέρνησης. Ευκαιρίες απασχόλησης παραμένουν ισχυρές για τους αποφοίτους των τριών προγραμμάτων σπουδών.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2015

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1872 to provide instruction and practice for common school teachers in the science of education, Glenville State College has surpassed its original mission, and currently prepares students ... περαιτέρω

Founded in 1872 to provide instruction and practice for common school teachers in the science of education, Glenville State College has surpassed its original mission, and currently prepares students for careers in teaching, business, land resources, music, the liberal arts, the sciences, criminal justice, and human services. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη