Το Bachelor συμπληρώνει τη Θεολογία, το Υπουργείο και την Αποστολή

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Για όσους έχουν ήδη απονεμηθεί το δίπλωμα Durham στο St. John ή αλλού, προσφέρουμε την ευκαιρία να συμπληρώσουμε το Bachelor of Arts στη θεολογία, το υπουργείο και την αποστολή, που επικυρώθηκε από το πανεπιστήμιο του Durham στο πλαίσιο του προγράμματος Common Awards. Το μάθημα συμπληρώματος έχει σχεδιαστεί για όλους όσους θέλουν να συνεχίσουν τις θεολογικές σπουδές τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δραστηριοποιούνται στο υπουργείο, και οι οποίοι καθορίζονται και χειροτονούνται.

Αυτό το μάθημα μερικής απασχόλησης διαρκεί συνήθως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Όλα τα υλικά μελέτης παρέχονται μέσω διαδικτύου, επομένως είναι απαραίτητες ορισμένες δεξιότητες πληροφορικής. Θα εργαστείτε με τον εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτή σας και θα μπορείτε να συνομιλείτε με άλλους φοιτητές μέσω του Moodle, οπότε είναι δυνατόν να κάνετε αυτό το μάθημα οπουδήποτε στον κόσμο σε χρόνο και ρυθμό που σας ταιριάζει.

Αν δεν έχετε ένα Δίπλωμα Durham στη Θεολογία μπορείτε ακόμα να υποβάλετε αίτηση και θα σας προτείνουμε τις ενότητες που θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το μάθημα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από δύο χρόνια.

Συμπληρωματικές ενότητες BA

Για να συμπληρώσετε όσα θα έχετε μελετήσει για το Δίπλωμα, θα εργαστείτε σε 5 βαθμίδες 6 επί 2 χρόνια. Κατά το πρώτο έτος, θα εμβαθύνετε τη μελέτη της Καινής Διαθήκης, της Χριστιανικής Δοξασίας και της Θεολογικής σας Προοπτικής στο Χριστιανικό Υπουργείο. Κατά το δεύτερο έτος, θα σκεφτείτε τη χριστιανική σας πρακτική και την έρευνα για τη Διατριβή σας, μια ευκαιρία να μελετήσετε σε βάθος ένα θεολογικό θέμα της δικής σας επιλογής.

Η αξιολόγηση της εργασίας ποικίλλει, μέσω των μέσων εκχώρησης, προβληματισμών, εξωγήινων, αναθεωρήσεων βιβλίων, δημιουργίας πόρων για πρακτική χρήση και χαρτοφυλακίων. Ο προσωπικός σας δάσκαλος θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για αυτές και να σας συμβουλέψουμε πώς να αναπτύξετε τη μάθησή σας. Κάθε ενότητα θα επισημανθεί, με συνολική βαθμολογία για την BA όταν ολοκληρωθεί.

Πώς να εφαρμόσει

Οι φοιτητές που έχουν ήδη πτυχίο θεολογίας ή ισοδύναμο μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν σε αυτό το μάθημα ανά πάσα στιγμή, αλλά εγγραφούμε νέους φοιτητές το φθινόπωρο κάθε έτους. Θα σας δοθεί δάσκαλος που θα σας καθοδηγήσει στις σπουδές σας. Επίσης, θα έχετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό ιστότοπό μας Moodle με υλικό μελέτης, φόρουμ, φόρμες ανατροφοδότησης και λεπτομέρειες σχετικά με την αξιολόγηση για κάθε ενότητα. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης και επιστρέψτε την με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση registry@stjohns-nottm.ac.uk.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Αυγούστου για να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Ως μέρος της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, οι φοιτητές θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία ότι οποιαδήποτε προηγούμενη μελέτη / εκπαίδευση στο εξωτερικό είναι συγκρίσιμη με τα προσόντα του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του NARIC href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

Το NARIC μπορεί επίσης να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την εκτίμηση της αγγλικής γλώσσας, η οποία είναι απαίτηση του πανεπιστημίου Durham για όποιον δεν έχει την πρώτη γλώσσα στην αγγλική γλώσσα. Απαιτήσεις για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

Τέλη 2018/19

Κρατάμε τις αμοιβές μας ανταγωνιστικές επειδή θέλουμε πολλοί να έχουν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα μας. Το 2018/19 το ετήσιο τέλος για την BA (ανανέωση) είναι £ 1860. Αυτό καλύπτει τον εκπαιδευτή από απόσταση, τα υλικά στο διαδίκτυο και την επικύρωση του πανεπιστημίου. Το ποσό αυτό μπορεί να υποστεί μικρή αύξηση κάθε χρόνο και, καθώς το μάθημα BA (ανανέωσης) διαρκεί δύο χρόνια, το συνολικό ποσό μπορεί να ανέρχεται σε περίπου £ 3750.

Προσφέρουμε έκπτωση 5% σε όλους όσους υποβάλλουν αίτηση και καταβάλλουν την ετήσια χρέωση μέχρι τις 31 Αυγούστου. Αυτό μειώνει το ετήσιο τέλος από £ 1860 σε £ 1767.

Για όσους διαθέτουν αυστηρότερο προϋπολογισμό, προσφέρουμε την πληρωμή σε δόσεις. Για την BA (ανανέωση) θα πληρώσετε £ 620 μέχρι την 31η Αυγούστου, £ 620 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου και £ 620 μέχρι την 31η Μαρτίου.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων εάν αφήσετε το μάθημα κατά τη διάρκεια του έτους. Εντούτοις, είναι δυνατόν σε ειδικές περιπτώσεις να κάνετε ένα διάλειμμα από τις σπουδές σας, υπό την επιφύλαξη αμοιβής αναβολής £ 80, και να επιστρέψετε στις σπουδές σας το επόμενο έτος.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for ... περαιτέρω

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for front-line leadership through programmes that are context-based, integrated and relevant. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη