Τεχνολογική Εκπαίδευση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με

Διδάξτε την επόμενη γενιά τεχνολογίας trailblazers όταν κερδίζετε πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τεχνολογική εκπαίδευση στο Kansas State Polytechnic.

Σε συνεργασία με το Κολέγιο Εκπαίδευσης του K-State, αυτή η επιλογή τεχνολογικής εκπαίδευσης είναι σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί άτομα που ενδιαφέρονται να διδάξουν την τεχνολογία στο επίπεδο του γυμνασίου. Επί του παρόντος, υπάρχει μια εθνική πρωτοβουλία για την προετοιμασία περισσότερων ανθρώπων για να γίνουν STEM, ή επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά, εκπαιδευτικοί, και αυτός ο βαθμός σας βοηθά να συμβάλλετε σε αυτή την ανάγκη.110092_Undergrad_WithTeacher4.jpg

Οι εγγεγραμμένοι σπουδαστές μελετούν ένα συνδυασμό τεχνολογικού περιεχομένου που επικεντρώνεται στο μηχανικό, ηλεκτρονικό και υπολογιστικό σύστημα σπουδών. Πολλά από τα μαθήματα - που καλύπτουν θέματα όπως η βασική ηλεκτρονική, οι αρχές πληροφορικής, το βασικό υλικό και το λογισμικό, ο σχεδιασμός μηχανών και οι μέθοδοι κατασκευής - περιλαμβάνουν εργαστηριακές ώρες και εργασίες που βασίζονται στο έργο, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν καλύτερη κατανόηση του υλικού και να χρησιμοποιούν hands- για διαδηλώσεις στις δικές τους αίθουσες διδασκαλίας.

Η παιδαγωγική δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διδάσκεται μέσω τηλεδιάσκεψης από καθηγητές του Κολλεγίου Παιδείας. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν μαθήματα τεχνολογικής εκπαίδευσης ενώ θα διδάξουν σε ένα τοπικό γυμνάσιο για ένα εξάμηνο. Μια επίσημη άδεια θα κερδίσει μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου και το πέρασμα του κράτους δοκιμή Praxis.

Διαδρομή καριέρας

Η τεχνολογία αγγίζει πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής, από τις μεθόδους επικοινωνίας έως την κατασκευή και την κατασκευή στην ιατρική και πολλά άλλα. Λόγω της συνάφειας της τεχνολογίας και της συνεχιζόμενης προόδου, η επείγουσα ανάγκη παραγωγής περισσότερων αποφοίτων γυμνασίου με προηγμένες τεχνολογικές δεξιότητες δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

Τα τελευταία χρόνια, οι εθνικές πρωτοβουλίες και οι εκθέσεις για τις θέσεις εργασίας έχουν σκιαγραφήσει την αναγκαιότητα για περισσότερη εκπαίδευση STEM. Το Κολέγιο Εκπαίδευσης του K-State είναι συνεργάτης στο δίκτυο 100Kin10 , το οποίο δημιουργήθηκε το 2011 μετά την πρόσκληση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να προστεθεί 100.000 εκπαιδευτικοί STEM σε ολόκληρη τη χώρα κατά τα επόμενα 10 χρόνια. Η ομάδα αποτελείται από περισσότερα από 280 ακαδημαϊκά ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ιδρύματα, εταιρείες και κυβερνητικές υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έχουν αναλάβει τη δέσμευση να βοηθήσουν στην καθοδήγηση της κατηγορίας.110085_Facilities_PolytechnicFrontGate_EDITED.jpg

Πιο πρόσφατα, η διοίκηση του Trump απηύθυνε αυτή την επείγουσα ανάγκη, κατευθύνοντας το Τμήμα Εκπαίδευσης τον Σεπτέμβριο να επενδύσει τουλάχιστον 200 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε επιχορήγηση για περαιτέρω ανάπτυξη της STEM και της εκπαίδευσης των υπολογιστών.

Το κράτος του Κάνσας πρόσθεσε την τεχνολογική εκπαίδευση στον κατάλογο των εγκεκριμένων διδακτικών εγκρίσεων πριν από λίγα χρόνια ως ένα Pathway για την επίτευξη των κρατικών STEM εκπαιδευτικών αναγκών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family!

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family! Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη