Τεχνολογία λογισμικού και ηλεκτρονικών συστημάτων BEng (με έτος στη βιομηχανία)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η Τεχνολογία Λογισμικού και Ηλεκτρονικών Συστημάτων είναι ένα δυναμικό και συνεργατικό πρόγραμμα πτυχίων. συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή σκέψη με την πρακτική εφαρμογή. Οι μηχανικοί λογισμικού και ηλεκτρονικών συστημάτων κάνουν το αδύνατο δυνατό. Αμφισβητούν τις συμβατικές διαδικασίες και κοιτάζουν πέρα από αυτό που υπάρχει προς το επόμενο.

Από καθημερινά συστήματα, όπως κονσόλες παιχνιδιών και κινητά τηλέφωνα έως προηγμένα συστήματα παρακολούθησης και ιατρικών συσκευών, ο σύγχρονος κόσμος καθίσταται δυνατός από τις συσκευές που θα σας διδάξουν να κατανοείτε και να αναπτύσσετε κατά τη διάρκεια του προπτυχιακού προγράμματος Λογισμικού και Ηλεκτρονικών Συστημάτων.

Επιπλέον, το λογισμικό και η ηλεκτρονική μηχανική συστημάτων είναι ένας από τους λίγους τίτλους που βασίζονται στην έρευνα στο Queen's, ο οποίος περιλαμβάνει το σχεδιασμό τόσο ηλεκτρονικού υλικού όσο και λογισμικού. Ως πτυχιούχος SESE, μπορείτε όχι μόνο να σχεδιάσετε το φυσικό υλικό ενός κινητού τηλεφώνου, αλλά και να γράψετε το λογισμικό για να το εκτελέσετε.

Μέσω του διαφορετικού δικτύου συνδέσμων της βιομηχανίας, αρχίζετε να μαθαίνετε από υποψήφιους εργοδότες από την πρώτη μέρα. Οι τοποθετήσεις στον κλάδο, οι hackathon που χρηματοδοτούνται από την εταιρεία και οι προκλήσεις του έργου αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών και βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό τα ποσοστά απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών μας.

Καλύτερες στιγμές

Ένας πραγματικά ενσωματωμένος βαθμός στη γρήγορη διεπαφή μεταξύ λογισμικού και ηλεκτρονικών κλάδων.

Σύνδεσμοι βιομηχανίας

Οι μαθητές μας έχουν συνεχώς την ευκαιρία να εφαρμόσουν τη θεωρία. Συμβουλεύουμε τακτικά έναν μεγάλο αριθμό εργοδοτών, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, της Civica και της Sensata Technologies, οι οποίοι παρέχουν χορηγία για τους μαθητές μας, καθώς και τα δίκτυα NIE που είναι μέλη της επιτροπής συνδέσμου των εργοδοτών για το μάθημα.

Εξέλιξη καριέρας

Οι απόφοιτοι λογισμικού και ηλεκτρονικών έχουν μεγάλη ζήτηση, με πολλές σταδιοδρομίες σε λογισμικό, ηλεκτρονικά ή ρόλους που συνδυάζουν και τα δύο. Επιπλέον, υπάρχουν εξαιρετικές, καλά αμειβόμενες προοπτικές σταδιοδρομίας σε ένα ευρύ φάσμα θέσεων: σχεδιασμός. έρευνα; ανάπτυξη; παραγωγή; μάρκετινγκ και πωλήσεις σε βιομηχανίες όπως η αεροηλεκτρονική και το διάστημα · τηλεπικοινωνίες και εκπομπές · συνδεδεμένη ηλεκτρονική υγεία και ιατρική · καταναλωτικά ηλεκτρονικά και τυχερά παιχνίδια? υπολογιστές και λογισμικό · ενσωματωμένα συστήματα, έξυπνα δίκτυα και ηλεκτρονική ασφάλεια.

Εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης

Η Σχολή Ηλεκτρονικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών έχει παγκόσμια φήμη για την έρευνα και παρέχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μεγάλα νέα ερευνητικά κέντρα σε Secure Information Technologies (CSIT), Electronics, Communications and Information Technology (ECIT) και Sonic Arts (SARC).

Εμπειρία των σπουδαστών

Υποτροφίες: οι φοιτητές μπορεί να είναι επιλέξιμοι για υποτροφίες, π.χ. Υποτροφία Sensata Technologies, Υποτροφία Δικτύων NIE και Υποτροφία Civica.

Female software engineer in discussion with colleague

Δομή μαθημάτων

Αυτό το πτυχίο απαιτεί τρία χρόνια πλήρους φοίτησης και ένα προαιρετικό έτος στη βιομηχανία, το οποίο λαμβάνεται συνήθως μετά το Στάδιο 2. Η μεταφορά από το πτυχίο BEng στο MEng είναι δυνατή υπό την προϋπόθεση ικανοποιητικής απόδοσης.

Το πρόγραμμα περιέχει τα ακόλουθα θέματα που μπορεί να αλλάξουν λόγω τεχνολογικών και βιομηχανικών αναγκών.

Στάδιο 1

 • Ενσωματωμένα συστήματα
 • Μαθηματικά 1
 • Ηλεκτρονικά 1
 • Προγραμματισμός υπολογιστών
 • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Στάδιο 2

 • Ενσωματωμένα συστήματα 2
 • Επαγγελματική Μηχανική Πρακτική 2
 • Ανάπτυξη λογισμικού

Προαιρετικά μαθήματα

 • Σύστημα Σημάτων & Επικοινωνίας 2
 • Ηλεκτρονικά 2
 • Κυκλώματα και έλεγχος
 • Αρχιτεκτονική και δίκτυα

Στάδιο 3

 • Χρόνος τοποθέτησης

Στάδιο 4

 • Έργο 3
 • Μηχανική λογισμικού 3

Προαιρετικά μαθήματα

 • Agile & Component-based Development χρησιμοποιώντας NET
 • Συγχρονισμένος προγραμματισμός
 • Ασφάλεια συστημάτων πληροφοριών
 • Αρχιτεκτονική και Σχεδιασμός Ψηφιακών Συστημάτων
 • Επεξεργασία σήματος και επικοινωνίες
 • Δίκτυα και πρωτόκολλα επικοινωνίας
 • Μηχανική Συστημάτων Ελέγχου
 • Συνδεδεμένη υγεία

Επικοινωνήστε με τις ώρες διδασκαλίας

Μεγάλη ομαδική διδασκαλία 9 (μέγιστες ώρες)
9 ώρες διαλέξεων
Προσωπική μελέτη 24 (μέγιστες ώρες)
22-24 ώρες μελετώντας και αναθεωρώντας τον δικό σας χρόνο κάθε εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης κάποιας καθοδηγούμενης μελέτης με φυλλάδια, διαδικτυακές δραστηριότητες κ.λπ.
Διδασκαλία μεσαίων ομάδων 6 (μέγιστες ώρες)
6 ώρες πρακτικών μαθημάτων, εργαστηρίων ή σεμιναρίων κάθε εβδομάδα

Προοπτικές καριέρας

Οι απόφοιτοι με υψηλή εξειδίκευση με εμπειρία τόσο λογισμικού όσο και ηλεκτρονικών είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Υπάρχουν εξαιρετικές, καλά αμειβόμενες προοπτικές σταδιοδρομίας σε ένα ευρύ φάσμα: σχεδιασμός, έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, μάρκετινγκ και πωλήσεις σε τομείς απασχόλησης όπως η αεροηλεκτρονική και ο χώρος, οι τηλεπικοινωνίες και οι ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, τα συνδεδεμένα ηλεκτρονικά για την υγεία και την ιατρική, τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και τα τυχερά παιχνίδια, υπολογιστές και λογισμικό, ενσωματωμένα συστήματα και ηλεκτρονική ασφάλεια.

Πτυχίο συν βραβείο για εξωσχολικές δεξιότητες

Εκτός από το πτυχίο σας, στο Queen's, μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ευρύτερη ζωή, ακαδημαϊκές και δεξιότητες απασχολησιμότητας. Για παράδειγμα, τοποθετήσεις, εθελοντική εργασία, κλαμπ, κοινωνίες, αθλήματα και πολλά άλλα. Έτσι, όχι μόνο αποφοιτάτε με πτυχίο αναγνωρισμένο από ένα παγκόσμιο κορυφαίο πανεπιστήμιο, αλλά θα έχετε πρακτική εθνική και διεθνή εμπειρία συν μια ευρύτερη έκθεση στη ζωή συνολικά. Το ονομάζουμε Degree Plus. Είναι αυτό που κάνει τη μελέτη στο Queen's University Belfast ξεχωριστή.

Μάθηση και διδασκαλία

Η Σχολή έχει παγκόσμια φήμη για την έρευνα και παρέχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μεγάλα νέα ερευνητικά κέντρα σε Secure Information Technologies, Electronics, Communications and Information Technology και Sonic Arts. Ορισμένες ενότητες στο μάθημα συνδέονται στενά με την ερευνητική εμπειρογνωμοσύνη αυτών των κέντρων και εξελίσσονται και αλλάζουν γρήγορα ώστε να αντικατοπτρίζουν μερικές από τις τρέχουσες, αναδυόμενες και συναρπαστικές εξελίξεις στον τομέα.

Στο Queen's, στοχεύουμε στην παροχή ενός υψηλής ποιότητας μαθησιακού περιβάλλοντος το οποίο ενσωματώνει την πνευματική περιέργεια, την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές στη μάθηση, τη διδασκαλία και την υποστήριξη των σπουδαστών, ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να αποκτήσουν το πλήρες ακαδημαϊκό δυναμικό τους.

Στο BEng in Software and Electronic Systems Engineering, το κάνουμε αυτό παρέχοντας μια σειρά μαθησιακών εμπειριών που επιτρέπουν στους μαθητές μας να αλληλεπιδράσουν με ειδικούς σε θέματα, να αναπτύξουν χαρακτηριστικά και προοπτικές που θα τους εξοπλίσουν για τη ζωή και να εργαστούν σε μια παγκόσμια κοινωνία και να κάνουν χρήση καινοτόμες τεχνολογίες και μια βιβλιοθήκη παγκόσμιας κλάσης που βελτιώνει την ανάπτυξή τους ως ανεξάρτητων, δια βίου μαθητών. Παραδείγματα των ευκαιριών που παρέχονται για μάθηση σε αυτό το μάθημα είναι:

 • Τεχνολογίες ηλεκτρονικής μάθησης
  Οι πληροφορίες που σχετίζονται με διαλέξεις και εργασίες συχνά μεταδίδονται μέσω ενός εικονικού περιβάλλοντος μάθησης (VLE) που ονομάζεται Queen's Online. Μια σειρά από εμπειρίες ηλεκτρονικής μάθησης ενσωματώνονται επίσης στον βαθμό μέσω, για παράδειγμα, διαδραστικών εργαστηριακών ομάδων σε έναν ευέλικτο χώρο μάθησης. Ενότητες πληροφορικής και στατιστικών · podcasts και διαδραστικές διαδικτυακές μαθησιακές δραστηριότητες. ευκαιρίες χρήσης προγραμμάτων πληροφορικής που σχετίζονται με το σχεδιασμό σε πρακτικά και έργα που βασίζονται σε έργα κ.λπ.
 • Διαλέξεις
  Εισαγάγετε βασικές πληροφορίες για νέα θέματα ως αφετηρία για περαιτέρω αυτοκατευθυνόμενη ιδιωτική μελέτη / ανάγνωση. Οι διαλέξεις παρέχουν επίσης ευκαιρίες για να υποβάλουν ερωτήσεις, να λάβουν κάποια σχόλια και συμβουλές σχετικά με τις αξιολογήσεις (συνήθως παρέχονται σε μεγάλες ομάδες σε συνομηλίκους όλων των ετών).
 • Προσωπικός δάσκαλος
  Οι προπτυχιακοί φοιτητές διαθέτουν έναν Προσωπικό Εκπαιδευτή που συναντά μαζί τους πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους για να υποστηρίξει την ακαδημαϊκή τους ανάπτυξη.
 • Πρακτικές
  Όπου θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε τεχνικές δεξιότητες και να εφαρμόσετε θεωρητικές αρχές σε πραγματικό ή πρακτικό πλαίσιο.
 • Αυτο-κατευθυνόμενη μελέτη
  Αυτό είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της ζωής ως μαθητής της Βασίλισσας, όταν πραγματοποιείται σημαντική ιδιωτική ανάγνωση, εμπλοκή με πόρους e-learning, προβληματισμός σχετικά με τα σχόλια μέχρι σήμερα και πραγματοποιείται έρευνα ανάθεσης και εργασία προετοιμασίας.
 • Σεμινάρια / σεμινάρια
  Σημαντικές ποσότητες διδασκαλίας πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες (συνήθως 10-20 μαθητές). Αυτά παρέχουν την ευκαιρία στους μαθητές να αλληλεπιδράσουν με ακαδημαϊκό προσωπικό που έχει εξειδικευμένη γνώση του θέματος, να κάνουν ερωτήσεις και να αξιολογήσουν τη δική τους πρόοδο και κατανόηση με την υποστήριξη των συνομηλίκων. Θα πρέπει επίσης να περιμένετε να κάνετε παρουσιάσεις και άλλες συνεισφορές σε αυτές τις ομάδες.
 • Εποπτευόμενα έργα
  Τον τελευταίο χρόνο, αναμένεται να πραγματοποιήσετε μια σημαντική έρευνα σχετικά με ένα θέμα ή πρακτική μεθοδολογία που έχετε επιλέξει. Θα λάβετε υποστήριξη από έναν επόπτη που θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της έρευνάς σας και θα σας δώσει ανατροφοδότηση τουλάχιστον 2 φορές κατά τη διάρκεια του σταδίου σύνταξης.
 • Τοποθετήσεις εργασίας
  Οι μαθητές που λαμβάνουν Τεχνολογία Λογισμικού και Ηλεκτρονικών Συστημάτων αναλαμβάνουν μια θέση εργασίας μετά το Στάδιο 2. Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία για μάθηση και βελτίωση της απασχολησιμότητας.

Εκτίμηση

Οι λεπτομέρειες των αξιολογήσεων που σχετίζονται με αυτό το μάθημα περιγράφονται παρακάτω:

 • Ο τρόπος με τον οποίο αξιολογείτε θα ποικίλλει ανάλογα με τους μαθησιακούς στόχους κάθε ενότητας. Ορισμένες ενότητες αξιολογούνται αποκλειστικά μέσω έργων ή γραπτών εργασιών. Άλλοι αξιολογούνται μέσω ενός συνδυασμού μαθημάτων και εξετάσεων στο τέλος του εξαμήνου. Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης κάθε ενότητας παρουσιάζονται στο Εγχειρίδιο Φοιτητών που παρέχεται σε όλους τους μαθητές κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς.

Ανατροφοδότηση

Καθώς οι μαθητές προχωρούν στο μάθημά τους στο Queen's, θα λάβουν γενικά και συγκεκριμένα σχόλια σχετικά με τη δουλειά τους από μια ποικιλία πηγών, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών, συντονιστών ενότητας, εποπτών τοποθέτησης, προσωπικών δασκάλων, συμβούλων σπουδών και συνομηλίκων. Οι φοιτητές πανεπιστημίου αναμένεται να ασχοληθούν με την ανακλαστική πρακτική και να χρησιμοποιήσουν αυτήν την προσέγγιση για τη βελτίωση της ποιότητας της εργασίας τους. Τα σχόλια μπορούν να παρέχονται σε διάφορες μορφές όπως:

 • Τα σχόλιά σας παρέχονται μέσω επίσημων γραπτών σχολίων και σημάτων σχετικά με την εργασία που έχετε υποβάλει ως άτομο ή ως μέρος μιας ομάδας.
 • Σχόλιο πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει περιπτώσεις κατά τις οποίες χρησιμοποιείτε τις διαφημισμένες «ώρες γραφείου» των καθηγητών για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο ερώτημα.
 • Σχόλια ή αναφορές εργοδότη τοποθέτησης.
 • Ηλεκτρονικό ή ηλεκτρονικό σχόλιο.
 • Γενικά σχόλια ή ευκαιρίες ερωτήσεων και απαντήσεων στο τέλος μιας διάλεξης, σεμιναρίου ή σεμιναρίου.
 • Συμβουλές πριν από την υποβολή σχετικά με τα πρότυπα που πρέπει να στοχεύσετε και τις κοινές παγίδες που πρέπει να αποφύγετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να παρέχεται με τη μορφή μοντέλων απαντήσεων ή παραδειγμάτων που μπορείτε να ελέγξετε στο δικό σας χρόνο.
 • Ανατροφοδότηση και αποτελέσματα από πρακτικές τάξεις.
 • Σχόλια και οδηγίες που παρέχονται από το προσωπικό από εξειδικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης όπως, Καριέρα, Απασχολησιμότητα και Δεξιότητες ή η Υπηρεσία Ανάπτυξης Μάθησης.
 • Αφού ελέγξετε τα σχόλιά σας, θα ενθαρρυνθείτε να εντοπίσετε και να εφαρμόσετε περαιτέρω βελτιώσεις στην ποιότητα της εργασίας σας.

Απαιτήσεις εισόδου

Απαιτήσεις επιπέδου

 • Το ABB περιλαμβάνει τα Μαθηματικά και τουλάχιστον ένα από τη Βιολογία, τη Χημεία, την Πληροφορική, την Ψηφιακή Τεχνολογία, την Ηλεκτρονική, τα Περαιτέρω Μαθηματικά, τη Γεωγραφία, τις ΤΠΕ [όχι Εφαρμοσμένες ΤΠΕ], τη Φυσική, την Ανάπτυξη Συστημάτων Λογισμικού, την Τεχνολογία και το Σχεδιασμό ή Διπλά Βραβεία Επιστήμης Ζωής & Υγείας.

Απαιτήσεις πιστοποιητικού αποχώρησης από την Ιρλανδία

 • H3H3H3H3H3H3 / H2H3H3H3H3, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού H3 υψηλότερου επιπέδου στα Μαθηματικά και ένα μάθημα Επιστήμης (βλ. Λίστα στις απαιτήσεις A-level)

Πρόγραμμα πρόσβασης

 • Επιτυχής ολοκλήρωση του μαθήματος πρόσβασης με 80% σε κάθε ενότητα.
 • Πρέπει να είναι ένα σχετικό Πρόγραμμα Πρόσβασης που περιλαμβάνει δύο ενότητες στα Μαθηματικά (Επίπεδο 3) και δύο ενότητες στη Φυσική (Επίπεδο 3).

Διεθνές δίπλωμα απολυτηρίου

 • Συνολικά 33 βαθμοί, συμπεριλαμβανομένων 6,5,5 σε Ανώτερο Επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών και μιας σχετικής Επιστήμης.

BTEC Level 3 Extended / National Extended Diploma

 • QCF Level 3 BTEC Extended Diploma (180 credits), με 120 credits σε βαθμό Distinction και 60 credits σε βαθμό Merit, με διακρίσεις που απαιτούνται σε τέσσερις συγκεκριμένες ενότητες (40 μονάδες), συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών για Τεχνικούς και των Περαιτέρω Μαθηματικών για Τεχνικούς.
 • RQF Level 3 BTEC National Extended Diploma (1080 Guided Learning Hours (GLH)), με τουλάχιστον 780 GLH σε βαθμό Distinction (συμπεριλαμβανομένων όλων των εξωτερικά αξιολογημένων μονάδων) και 300 GLH σε βαθμό Merit, με διακρίσεις που απαιτούνται σε τέσσερις συγκεκριμένες ενότητες, συμπεριλαμβανομένων των Αρχών Μηχανικής και μαθηματικά περαιτέρω μηχανικής.
 • Εκτεταμένο Δίπλωμα / Εθνικό Εκτεταμένο Δίπλωμα πρέπει να είναι σχετικό.

Αποφοιτώ

 • Τουλάχιστον ένα πτυχίο 2: 2 με την προϋπόθεση ότι πληρούται επίσης οποιαδήποτε απαίτηση θέματος.

Επιλογή μεταφοράς

 • Μεταφορές μεταξύ BEng και MEng ενδέχεται να είναι δυνατές στο τέλος του Σταδίου 2.

Διεθνείς φοιτητές

Για πληροφορίες σχετικά με τα διεθνή ισοδύναμα προσόντων, παρακαλούμε ελέγξτε τις συγκεκριμένες πληροφορίες για τη χώρα σας.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Απαιτείται απόδειξη βαθμού IELTS * 6.0, με τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε στοιχείο ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο. * Λήφθηκε τα τελευταία 2 χρόνια.

Οι διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα) πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν την ικανότητά τους στα αγγλικά, προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από την πορεία σπουδών ή έρευνας. Οι υπήκοοι εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη μετανάστευση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις θεωρήσεις βίζας και μετανάστευσης (UKVI) για τη χορήγηση θεωρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους ΕΟΧ και εκτός ΕΟΧ, επισκεφθείτε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Αν χρειαστεί να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα πριν μπείτε στο πρόγραμμα σπουδών, το INTO Queen's University Belfast προσφέρει μια σειρά από μαθήματα αγγλικής γλώσσας. Αυτά τα εντατικά και ευέλικτα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αγγλική σας ικανότητα για εισαγωγή σε αυτό το βαθμό.

Ως αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19, θα προσφέρουμε διαδικτυακά μαθήματα ακαδημαϊκών αγγλικών και προ-συνεδρίων μόνο από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2020.

 • Ακαδημαϊκό Αγγλικό: μια έντονη αγγλική γλώσσα και μαθήματα σπουδών για επιτυχή πανεπιστημιακή μελέτη σε επίπεδο πτυχίου
 • Pre-session English: ένα σύντομο εντατικό πρόγραμμα ακαδημαϊκών αγγλικών για φοιτητές που ξεκινούν πρόγραμμα σπουδών στο Queen's University Belfast και οι οποίοι πρέπει να βελτιώσουν τα αγγλικά τους.

Διεθνείς φοιτητές - Ίδρυμα και Διεθνή Προγράμματα Έτους 1

Το INTO Queen's προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων ακαδημαϊκής και αγγλικής γλώσσας για την προετοιμασία διεθνών φοιτητών για προπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Queen Θα μάθετε από έμπειρους καθηγητές σε ένα ειδικό διεθνές κέντρο σπουδών στην πανεπιστημιούπολη και θα έχετε πλήρη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης του Πανεπιστημίου.

Αυτά τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για διεθνείς φοιτητές που δεν πληρούν τις απαιτούμενες απαιτήσεις ακαδημαϊκής και αγγλικής γλώσσας για άμεση είσοδο.

Δίδακτρα

Βόρεια Ιρλανδία (NI) 4,395 £
Αγγλία, Σκωτία ή Ουαλία (GB) 9,250 £
Άλλη (εκτός ΗΒ) ΕΕ 4,395 £
Διεθνές 20.800 £

Όλα τα δίδακτρα που αναφέρονται είναι για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21. Τα δίδακτρα υπόκεινται σε ετήσια πληθωριστική αύξηση, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

Πρόσθετα έξοδα μαθημάτων

Ολοι οι μαθητές

Ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών, ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον κόστη που δεν καλύπτονται από δίδακτρα, τα οποία οι μαθητές θα πρέπει να λάβουν υπόψη κατά τον προγραμματισμό των σπουδών τους.

Οι μαθητές μπορούν να δανειστούν βιβλία και να αποκτήσουν πρόσβαση σε διαδικτυακούς πόρους μάθησης από οποιαδήποτε βιβλιοθήκη της Βασίλισσας.

Εάν οι μαθητές επιθυμούν να αγοράσουν προτεινόμενα κείμενα, αντί να τα δανειστούν από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, οι τιμές ανά κείμενο κυμαίνονται από 30 £ έως 100 £. Ένα πρόγραμμα μπορεί να έχει έως και 6 ενότητες ανά έτος, το καθένα με προτεινόμενο κείμενο.

Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να κάνουν προϋπολογισμό από 30 έως 75 £ ετησίως για φωτοτυπίες, memory sticks και εκτυπώσεις.

Οι μαθητές που αναλαμβάνουν περίοδο εργασίας ή σπουδάζουν στο εξωτερικό, είτε ως υποχρεωτικό είτε ως προαιρετικό μέρος του προγράμματος τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν επιπλέον έξοδα ταξιδιού και διαβίωσης.

Εάν ένα τελευταίο έτος περιλαμβάνει ένα μεγάλο έργο ή διατριβή, ενδέχεται να υπάρχουν δαπάνες που σχετίζονται με τη μεταφορά, τη διαμονή και / ή το υλικό. Το ποσό θα εξαρτηθεί από το επιλεγμένο έργο. Μπορεί επίσης να υπάρχουν πρόσθετα κόστη για εκτύπωση και δέσμευση.

Οι μαθητές ενδέχεται να επιθυμούν να εξετάσουν την αγορά μιας ηλεκτρονικής συσκευής. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τις προδιαγραφές του επιλεγμένου μοντέλου.

Υπάρχουν επίσης πρόσθετες χρεώσεις για τελετές αποφοίτησης, εξετάσεις και πρόστιμα στη βιβλιοθήκη.

Κόστος Μηχανικής Λογισμικού και Ηλεκτρονικών Συστημάτων (με Έτος στη Βιομηχανία)

Οι μαθητές ενδέχεται να επιθυμούν να γίνουν φοιτητές μέλη του BCS - The Chartered Institute for IT - με ετήσιο κόστος 20 £ ή 30 £ για τέσσερα χρόνια (υπόκειται σε αλλαγές).

Οι μαθητές αναλαμβάνουν μια θέση στο έτος 3 και είναι υπεύθυνοι για τη χρηματοδότηση των εξόδων ταξιδιού, διαμονής και διαμονής. Αυτά τα κόστη ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και τη διάρκεια της τοποθέτησης. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν πληρωμή από τον πάροχο τοποθέτησης κατά τη διάρκεια του έτους τοποθέτησής τους.

Πώς χρηματοδοτώ τη μελέτη μου;

Υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις για τα δίδακτρα και την οικονομική υποστήριξη φοιτητών για φοιτητές από τη Βόρεια Ιρλανδία, εκείνους από την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία (Μεγάλη Βρετανία), και εκείνους από την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υποτροφίες

Κάθε χρόνο, προσφέρουμε μια σειρά υποτροφιών και βραβείων για νέους μαθητές.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the wo ... περαιτέρω

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the world for graduate prospects (QS Graduate Employability Rankings 2020), and a member of the Russell Group of UK research-intensive universities, combining excellence in research and education with a student-centred ethos. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη