Κερδίστε το πτυχίο σας Τεχνολογίας Μηχανικών στη SWOSU

Καλώς ήλθατε στο Τμήμα Τεχνολογίας Μηχανικών στη SWOSU όπου παρέχουμε στους σπουδαστές μας μια σπουδαία εκπαίδευση που τους προετοιμάζει για τεχνικές εργασίες στη βιομηχανία.

Κάνε αίτηση τώρα

Τεχνικές Τεχνολογίας Βαθμοί που προσφέρονται

Γιατί SWOSU είναι η θέση για Τεχνολογία Μηχανικών

Το Τμήμα Τεχνολογίας Μηχανικών ενθαρρύνει την πρακτική μάθηση στα εργαστήρια της βιομηχανίας μας. Προσφέρουμε στους φοιτητές μας την ευκαιρία να εργαστούν και να αναλύσουν πολλά διαφορετικά υλικά. Οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν το σχεδιασμό και την κατασκευή διαφόρων έργων κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο SWOSU.

Προσφέρουμε δύο φοιτητικές οργανώσεις, την Εταιρεία Βιομηχανικών Μηχανικών και την Εταιρεία Γυναικών Μηχανικών. Συμμετέχουμε επίσης στο NASA Human Exploration Rover Challenge και φιλοξενούμε την First Tech Robotics Challenge.

Διαπίστευση

Το Τμήμα Τεχνολογίας Μηχανικών της SWOSU αναγνωρίζεται από δύο φορείς διαπίστευσης.

  • Η επιλογή κατασκευής στο πλαίσιο του πτυχίου Engineering Technology είναι διαπιστευμένη από την επιτροπή τεχνολογικής διαπίστευσης τεχνολογίας (ETAC) της ABET.
  • Το πτυχίο Βιομηχανικής Τεχνολογίας είναι διαπιστευμένο από τον Σύνδεσμο Τεχνολογίας, Διοίκησης και Εφαρμοσμένης Μηχανικής (ATMAE)

Καριέρα

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας είναι πολυάριθμες σε όλους τους τομείς σπουδών μας. Τα πρόσφατα ποσοστά τοποθέτησης μετά την αποφοίτησή τους ήταν υψηλά. Οι απόφοιτοί μας διοικούν ανταγωνιστικούς μισθούς. Παραδείγματα προσλήψεων πρόσφατων πτυχιούχων είναι μηχανικός κατασκευής, τεχνολόγος παραγωγής, μηχανικός διασφάλισης ποιότητας, μηχανικός πεδίου, τεχνικός συνεχούς βελτίωσης, υπεύθυνος παραγωγής, αναλυτής παραγωγής, προγραμματιστές-προγραμματιστές, εξειδικευμένος τεχνικός ηλεκτρικών και μηχανικών και διευθυντής έργου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποSouthwestern Oklahoma State University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη