Σχεδιασμός Παιχνιδιών BSc (Hons)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει με τις εξειδικευμένες δεξιότητες και γνώσεις για να μπείτε στα παιχνίδια, τις ψηφιακές και δημιουργικές βιομηχανίες ψυχαγωγίας. Θα εστιάσετε σε τρεις βασικούς τομείς: τον προγραμματισμό και την τεχνολογία λογισμικού. την τέχνη, την έννοια και την παραγωγή περιουσιακών στοιχείων. και μελέτες σχεδιασμού παιχνιδιών, πρακτική και θεωρία.

Θα λάβετε προϊόντα από μια αρχική ιδέα μέσα από τα στάδια σχεδιασμού, απεικόνισης και τεχνικής υλοποίησης. Το μάθημα θα προωθήσει την ατομική σας δημιουργικότητα και ευκαιρίες τοποθέτησης, εκδηλώσεις δικτύωσης και διαλέξεις φιλοξενουμένων από ειδικούς της βιομηχανίας θα ενισχύσουν την ευαισθητοποίησή σας για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας που σας έχουν ανοιχτεί.

Πλαίσιο αριστείας στον τομέα της έρευνας για το 2014

Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας 2014: Το Πανεπιστήμιο μας έδειξε δύναμη σε πέντε αναδυόμενους τομείς έρευνας, τους οποίους εισήγαγε στην αξιολόγηση για πρώτη φορά, συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης των υπολογιστών.

Οφέλη για το μάθημα

Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, υπάρχει έντονη έμφαση στη μάθηση που βασίζεται στην εργασία και στην αύξηση της απασχολησιμότητάς σας. Το πρόγραμμα τοποθέτησης σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο στη βιομηχανία, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην ανάπτυξη περιεχομένου βασισμένης σε επαγγελματικές συμβουλές. Οι προηγούμενοι μαθητές έχουν πραγματοποιήσει τοποθετήσεις με Team17 Digital, Dubit, Fusion Unlimited, Jagex και Omerta Game Ltd. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό στην Ευρώπη και διεθνώς.

Διοργανώνουμε διαλέξεις φιλοξενουμένων και βίντεο podcasts από ειδικούς της βιομηχανίας. Στο παρελθόν, αυτά συμπεριλάμβαναν τους Codemasters Team17 Digital και τον Dan Grey από το UsTwoGames. Είμαστε επίσης μέλη της Game Republic και κάθε χρόνο παίρνουμε τους φοιτητές στο Διαγωνισμό Student Showcase με πολλά βραβεία από τους βιομηχανικούς δικαστές.

Οι φοιτητές του τελικού έτους έχουν επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους μπροστά σε κορυφαίους εργοδότες στο τέλος του έτους. Τα προηγούμενα χρόνια έχουν δει πολλούς από τους μαθητές μας να αποκτήσουν προσφορές εργασίας μέσω των ευκαιριών της επίδειξης.

Προυποθέσεις εισόδου

Τα τιμολόγια UCAS απαιτούνται 96 βαθμοί. (Ελάχιστο 64 από δύο επίπεδα Α ή ισοδύναμα, εξαιρουμένων των Γενικών Μελετών).

Πρόσθετες απαιτήσεις:

GCSEs:

GCSE Αγγλική Γλώσσα και Μαθηματικά σε βαθμό C ή παραπάνω (βαθμός 4 για όσους συμμετέχουν στο GCSE από το 2017 και μετά) ή ισοδύναμο. Βασικά Χαρακτηριστικά Επίπεδο 2, Λειτουργικό Επίπεδο Δεξιοτήτων 2 και Πιστοποιητικό Ενηλίκου Αλφαριθμητικότητας / Αριθμητικότητας γίνονται αποδεκτά στη θέση των GCSEs.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑ:

Περάστε συνολικά με τουλάχιστον 96 πόντους UCAS.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΚΟΤΗΣ:

Ελάχιστο 5 μαθήματα σε βαθμό Β σε ανώτερο επίπεδο.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ:

Ελάχιστο 5 άτομα στη βαθμίδα C1 ή υψηλότερα στο υψηλότερο επίπεδο από τα οποία τουλάχιστον 3 πρέπει να είναι στο B2.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ:

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κριτήρια επιλογής με βάση τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά. εμπειρία ή / και δέσμευση στον τομέα της μελέτης. Αυτές οι πληροφορίες θα προκύψουν από την προσωπική σας δήλωση και αναφορά και θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν έχετε εκπληρώσει τις γενικές απαιτήσεις εισόδου.

Διεθνές απολυτήριο: 24 βαθμοί

IELTS:

IELTS 6.0 χωρίς ικανότητες κάτω του 5,5, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Απαιτούμε συνήθως κάποια στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, για παράδειγμα, ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω αυτής της διαδρομής, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική μας για την αναγνώριση πανεπιστημιακών σπουδών.

Σημειώστε ότι όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, οι παραλλαγές σε αυτό θα αναφέρονται στις ατομικές απαιτήσεις εισόδου.

Προοπτικές εργασίας

Θα αποφοιτήσετε με μια σειρά δεξιοτήτων σχετικών με τον υπολογισμό, την παραγωγή ψηφιακού στούντιο, τις αγορές δημιουργικών πρακτορείων και τη διαχείριση μικροεπιχειρήσεων. Θα μπορούσατε να εργαστείτε σε παιχνίδια και ψηφιακή ψυχαγωγία, 3D απεικόνιση ή στον τομέα της δημιουργικής μάρκετινγκ. Οι απόφοιτοι μας βρήκαν απασχόληση με μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες παιχνιδιών, όπως οι Rockstar Leeds, Sumo Digital και Team17 Digital, καθώς και διεθνείς ψηφιακοί οργανισμοί όπως ο Dubit.

 • Προγραμματιστής παιχνιδιών
 • Ψηφιακός καλλιτέχνης και καλλιτέχνης περιβάλλοντος περιβάλλοντος
 • Σχεδιαστής παιχνιδιών
 • Δοκιμαστής

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Ενότητες & Μάθηση

Μονάδες πυρήνα έτους 1

 • Σχεδιασμός παιχνιδιών
 • Ανάπτυξη Παιχνιδιού 1
 • Δημιουργία περιουσιακού στοιχείου 1
 • Ανάπτυξη Παιχνιδιού 2
 • Έννοια Τέχνης & Οπτικοποίηση 1
 • Δημιουργία περιουσιακού στοιχείου 2

Βασικές ενότητες 2ου έτους

 • Μελέτες παιγνίων
 • Ανάπτυξη παιχνιδιών 3
 • Κινήσεις χαρακτήρων
 • Μοντελοποίηση περιβάλλοντος
 • Έννοια Τέχνης & Οπτικοποίησης 2
 • Ομαδικό Έργο

Έδρα 3ου πυρήνα

 • Προηγμένη προβολή 3D
 • Παιχνίδι Studio
 • Παραγωγικό Έργο

Μονάδες επιλογής έτους 3

 • Προηγμένη σχεδίαση 3D χαρακτήρων
 • Mobile Gaming
 • Προηγμένα Παιχνίδια Συστήματα & Προγραμματισμός
 • Εφαρμοσμένο σχεδιασμό παιχνιδιών

Τέλη και χρηματοδότηση

Ηνωμένο Βασίλειο & ΕΕ

Η αμοιβή για φοιτητές για το έτος είναι £ 9250. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Εκπαιδευτικές επισκέψεις - Το κόστος αυτών των ταξιδιών καλύπτει τα ταξίδια, τη διαμονή και την επιβίωση. Η τιμή ποικίλλει ανά έτος και η προσέλευση είναι προαιρετική.

Υλικά μελέτης - Παρέχουμε βασικά υλικά κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε επιπλέον υλικά. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό και θα εξαρτηθεί από τα έργα που αναλαμβάνετε.

Διεθνές

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών είναι £ 12000. Το ποσό που θα πληρώσετε είναι σταθερό σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εκπαιδευτικές επισκέψεις - Το κόστος αυτών των ταξιδιών καλύπτει τα ταξίδια, τη διαμονή και την επιβίωση. Η τιμή ποικίλλει ανά έτος και η προσέλευση είναι προαιρετική.

Υλικά μελέτης - Παρέχουμε βασικά υλικά κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε επιπλέον υλικά. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό και θα εξαρτηθεί από τα έργα που αναλαμβάνετε.

Εγκαταστάσεις

Σουίτες λογισμικού

Οι σουίτες λογισμικού θα σας δώσουν πρόσβαση στα Adobe Creative Suite, το Final Cut Studio, το 3ds Max, το Unreal Tournament και το Unreal Engine. Έχουμε επίσης οκτώ εξειδικευμένα εργαστήρια που εκτελούν Windows και Mac OS X και εργαστήρια με Oracle και Oracle Apex.

Σουίτα σύλληψης κίνησης

Θα έχετε πρόσβαση στη σουίτα δέσμευσης κίνησης, καθώς και σε αισθητήρες φυσικής πληροφορικής, εικονικής πραγματικότητας και τεχνολογιών επαυξημένης πραγματικότητας.

Headingley Campus

Η ιστορική πανεπιστημιούπολη Headingley βρίσκεται σε ένα πάρκο 100 στρεμμάτων με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης του Λιντς.

Βιβλιοθήκη και ηλεκτρονικοί πόροι

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες από τους ψηφιακούς πόρους της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, είναι προσβάσιμα σε απευθείας σύνδεση σε χρόνο και χώρο που σας ταιριάζει.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Διαβάστε Λιγότερα
Λιντς , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη