Το Bachelor of Engineering στη Μηχανική Διαδικασιών στο GUtech είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του Σουλτανάτου του Ομάν και της ευρύτερης περιοχής, όμως βασίζεται στην τεχνογνωσία που έχει συσσωρευτεί στο RWTH Aachen της Γερμανίας, το Πανεπιστήμιο θυγατρικών της GUtech.

Το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων της GUtech. Συνεπώς, πολλά στοιχεία του προγράμματος υλοποιούνται σε συνεργασία με τοπικούς και διεθνείς εταίρους της βιομηχανίας.

Επιπλέον, βασικές "μαλακές δεξιότητες" όπως η κριτική και δημιουργική σκέψη, η δια βίου μάθηση, η διαπολιτισμική επικοινωνία και η ομαδική εργασία ενσωματώνονται σε ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών, προκειμένου να δώσουν στους αποφοίτους όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να γίνουν επιχειρηματίες, ενισχύοντας τη δημιουργία θέσεων εργασίας στο Σουλτανάτο και αλλού.

Δομή

Το Bachelor of Engineering in Process Engineering είναι ένα οκτάμηνο (τετραετές) πρόγραμμα. Χρησιμοποιεί ολοκληρωμένες και πρακτικές προσεγγίσεις για να αποκτήσουν οι φοιτητές ευρεία γνώση στις απαιτούμενες φυσικές επιστήμες και την πρακτική τους χρήση, εστιάζοντας στην Σχεδίαση Φυτών, Πετρελαίου και Πετροχημικών, Διαδικασίες Θερμικής Διαχωρισμού, Χημικών και Μηχανικών Διαδικασιών, Ελέγχου και Αυτοματισμού και Υλικό Επιστήμη.

Τα δύο πρώτα χρόνια παρέχουν στους φοιτητές βασικές γνώσεις και δεξιότητες στα Μαθηματικά, τη Φυσική, τη Χημεία, τον Σχεδιασμό και Προγραμματισμό Βοηθήματα στον Υπολογιστή και το Σχέδιο Μηχανικών. τα βασικά στοιχεία της Μηχανικής Διαδικασιών. Το υπόλοιπο του πτυχίου δίνει έμφαση στη χρήση και εφαρμογή αυτών των θεμελιωδών στοιχείων τόσο στη βιομηχανία όσο και στην έρευνα, τοπικά στο Σουλτανάτο και παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στα αγγλικά και περιλαμβάνει γραπτές και προφορικές εξετάσεις, μια Βιομηχανική πρακτική και μια πτυχιακή εργασία, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πειραματικές εργασίες. Οι σπουδαστές αναμένεται επίσης να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες επικοινωνίας στα γερμανικά.

Ευκαιρίες καριέρας

Υπάρχει τεράστια ζήτηση για μηχανικούς, όχι μόνο στο σουλτανάτο του Ομάν, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή στο σύνολό της. Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της βιομηχανίας λήφθηκαν υπόψη κατά την ανάπτυξη των προγραμμάτων Engineering στο GUtech και οι νέες ανάγκες και απαιτήσεις που αναδύονται λαμβάνουν τακτικά υπόψη με την ετήσια ανασκόπηση των προγραμμάτων. Συνολικά, η GUtech παράγει υψηλής ποιότητας πτυχιούχους που πληρούν τις ανάγκες της Ομάν και της Διεθνούς Βιομηχανίας.

Τα προγράμματα Bachelor μας έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους πτυχιούχους να αρχίσουν να εργάζονται στον κλάδο χωρίς περαιτέρω εκπαίδευση. οι περισσότεροι απόφοιτοι αρχίζουν να εργάζονται στη βιομηχανία λίγο μετά την αποφοίτησή τους, ενώ κάποιοι συνεχίζουν τη μελέτη τους, συχνά συμπληρώνοντας ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ευρώπη ή αλλού. Ενώ τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του σουλτανάτου του Ομάν και της ευρύτερης περιοχής, ορισμένοι απόφοιτοι έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους εργαζόμενοι στο εξωτερικό για επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

Οι πτυχιούχοι του προγράμματος Bachelor of Engineering στο Process Engineering θα έχουν λάβει διεπιστημονική εκπαίδευση, με επίκεντρο τη γνώση των θεμελιωδών θεωρητικών εννοιών καθώς και την ανάπτυξη των εφαρμοσμένων ικανοτήτων που απαιτούνται για το σχεδιασμό των μηχανικών, χημικών και θερμικών διαδικασιών.

Αυτή η καλά στρογγυλευμένη εκπαίδευση επιτρέπει στους πτυχιούχους να εργαστούν ως Μηχανικοί Διεργασιών σε πλήθος τομέων της βιομηχανίας ή της κυβέρνησης, για να κατασκευάσουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τα οποία εξαρτάται η σύγχρονη κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και ποτών, καυσίμων, τεχνητών ινών, φαρμακευτικών προϊόντων, , ενέργεια και καθαρό νερό.

Ευκαιρίες για περαιτέρω μελέτες

Οι πτυχιούχοι της Μηχανικής Διεργασίας θα μπορούν να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση της απόκτησης του status Chartered Engineer ή να προχωρήσουν με μεταπτυχιακές σπουδές στο Σουλτανάτο του Ομάν, καθώς και στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και αλλού.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
German University of Technology in Oman

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποGerman University of Technology in Oman »

Τελευταία ενημέρωση Μάρτιος 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη