πτυχίο στην περιβαλλοντική επιστήμη για τη βιώσιμη ενέργεια και την τεχνολογία

Ζητήματα όπως η υπερθέρμανση του πλανήτη, η ρύπανση και Cradle to Cradle σας ενδιαφέρουν. Η Περιβαλλοντική Επιστήμη για τη Βιώσιμη Ενέργεια και το πρόγραμμα Τεχνολογίας θα σας μετατρέψει σε μια περιβαλλοντική επαγγελματία.
Η τοπική αρχή σε μια πόλη θέλει να είναι ουδέτερα σε CO2 μέχρι το 2040. Είστε μέρος μιας ομάδας συμβούλων. Μπορείτε να βρείτε τρόπους για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και να χρησιμοποιούν κατάλληλες βιώσιμες πηγές ενέργειας. Μπορείτε έρευνα της διαθεσιμότητας της ηλιακής ενέργειας, η υδροηλεκτρική, η γεωθερμική ενέργεια, αιολική ενέργεια και η βιομάζα. Η λύση σας είναι οικονομικά βιώσιμη και αποδεκτή τόσο από τη βιομηχανία και το κοινό. Μπορείτε να λαμβάνουν υπόψη τις μελλοντικές εξελίξεις, τεχνικές και πολιτικές.

Εσείς

Θέλετε να κρατήσετε τον πλανήτη ασφαλή για τις μελλοντικές γενιές. Είστε ενδιαφέρονται για τα θέματα της επιστήμης και έχετε ανοιχτό μυαλό απέναντι σε άλλους πολιτισμούς. Είστε ένας παίκτης της ομάδας και, ταυτόχρονα, αυτενέργεια. Και είστε τολμηροί και ανεξάρτητοι.

Το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Επιστήμης για τη Βιώσιμη Ενέργεια και Τεχνολογίας

Μέσα από διάφορα έργα και τα μαθήματα, θα μάθετε για τις τεχνικές βιώσιμης ενέργειας, την καταλληλότητά τους σε συγκεκριμένες καταστάσεις, βιο-based διαχείριση των αποβλήτων, η ρύπανση του περιβάλλοντος και την τεχνολογία καθαρισμού, αναλύσεις κόστους-οφέλους, αναλύσεις των ενδιαφερόμενων μερών και της περιβαλλοντικής πολιτικής και νομοθεσίας. Λόγω του διεθνούς χαρακτήρα της ομάδας των μαθητών, θα μάθετε για αυτά τα θέματα σε σχέση με διάφορα μέρη του κόσμου.

Χαρακτηριστικά αυτού του προγράμματος σπουδών

Διδάσκοντες και τα μέλη του προσωπικού είναι εξαιρετικά προσόντα. Η προσέγγισή μας είναι προσωπικές. Θα εργάζονται σε μικρές ομάδες. Μια προσωπική σύμβουλος προπονητή και σπουδών θα σας δώσει την αφθονία της καθοδήγησης. Το 2012, το πρόγραμμα κατετάγη νούμερο ένα στις δύο κύριες έρευνες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ολλανδία. Η ατμόσφαιρα είναι φιλική και ανοιχτή. Η σύνθεση της ομάδας των μαθητών εκτείνεται από την Ευρώπη προς την Αφρική και την Ασία. Τα έργα προέρχονται από το περιβάλλον εργασίας, έτσι θα χειριστεί ρεαλιστικά τα προβλήματα και τα δεδομένα.

Απαιτήσεις

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει ψηφιστεί καλύτερο Περιβαλλοντικής Επιστήμης για τη Βιώσιμη πρόγραμμα σπουδών Ενεργειακών Τεχνολογιών και από τον Πλήρης απασχόληση Ανώτερη Επαγγελματική Εκπαίδευση Επιλογές Οδηγός το 2013, το 2014 και το 2016 και από το εβδομαδιαίο περιοδικό Elsevier επί τέσσερα συναπτά έτη 2013-2016.

Αγγλικές απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές

  • Εξετάσεις - Ελάχιστη βαθμολογία
  • IELTS συνολική ζώνη: 6
  • TOEFL υπολογιστή που βασίζεται: 213
  • TOEFL που βασίζονται στο Διαδίκτυο: 80

Συμπληρωματικές απαιτήσεις

Το επίπεδο της προηγούμενης εκπαίδευσης σας πρέπει να είναι ισοδύναμη με την ολλανδική HAVO, VWO ή MBO 4 επίπεδα με τα ακόλουθα μαθήματα:

  • Αγγλικά
  • Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών
  • Χημεία ή
  • Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας ή την υγεία

Αν δεν είμαστε εξοικειωμένοι με το αλλοδαπό δίπλωμα σας, NUFFIC, η ολλανδική οργάνωση για διεθνή αναγνώριση του διπλώματος, θα ελέγξει το επίπεδο για εμάς. Όλοι οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν ένα διπλό πρόγραμμα βαθμό.

Μαθηματικά και Επιστήμη

Εκτός από τις ελάχιστες απαιτήσεις δίπλωμα, επαρκείς γνώσεις Μαθηματικών και θέματα όπως η χημεία, η βιολογία και η φυσική είναι σημαντικό.

Έναρξη του προγράμματος σπουδών

Μήνας: Σεπτέμβριος

Προθεσμία ΕΕ: 1 Ιουν

Προθεσμία μη μέλη της ΕΕ: ​​1 Αυγούστου

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποAvans University of Applied Sciences - Undergraduate programs »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη