Πτυχίο Interior Design

Al-Ahliyya Amman University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Interior Design

Al-Ahliyya Amman University

Interior Design

Ιδρύθηκε Τμήμα Interior Design το 2000, προκειμένου να οικοδομηθεί εξειδικευμένα στελέχη επαγγελματικά, έχουν τεχνικές γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες για την αντιμετώπιση των εσωτερικών χώρων των κτιρίων σε όλα τα λειτουργικά πρότυπα και τα προσόντα για να δημιουργήσει άνετα με ανθρώπινες διαστάσεις Odaiaa εσωτερικά περιβάλλοντα, και αντικατοπτρίζουν τις προσδοκίες των επιβατών αισθητικά.

Ενώ το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ανάγκη να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή από την αρχή, αλλά για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα μεταπτυχιακό αυτής της ειδικότητας για την αντιμετώπιση τοπικών, περιφερειακών και παγκόσμιων αναγκών της αγοράς με υψηλής απόδοσης, καθώς και τον ορισμό της φύσης του επαγγέλματος και της ηθικής μέσω της θεωρητικής και εφαρμοσμένης υλικών, καθώς και το πρόγραμμα κατάρτισης στις τοπικές και περιφερειακές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά διαπίστευσης και χρόνια, με σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές και να αναπτύξει την ικανότητά της να τη δημιουργικότητα και την αυτο-έκφραση των ιδεών μέσα στα διαδραστικά υλικά και σεμινάρια (Samnarat), και με την υποβολή εκθέσεων και αναλυτικές μελέτες και τα μετρητά, και η προετοιμασία των σχεδίων έργων που χαρακτηρίζονται από μια επιτυχημένη και καινοτόμο.

Απόφοιτος αυτής της ειδικότητας ο οποίος έχει πτυχίο στο Interior Design (BID) μπορεί να λειτουργήσει σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους μέσα και έξω από την Ιορδανία, καθώς και σε όλες τις κυβερνητικές και τον ιδιωτικό τομέα, θα πρέπει να διατεθούν στην εσωτερική διακόσμηση συνδυάζει την επιστήμη και την τεχνολογία και διάφορες τέχνες και χαρακτηρίζεται έτσι από την ένταξη, τη ζωτικότητα και την καλλιτεχνική δημιουργικότητα και προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες δημιουργός για να επιτευχθεί αυτο και πολιτιστικές φιλοδοξίες.

μήνυμα

Η προετοιμασία των δημιουργικούς σχεδιαστές είναι σε θέση να επιτύχει μια ποικιλία από τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση.

Στόχοι

  • Επαγγελματική ανάπτυξη και επαγγελματικών δεξιοτήτων των μαθητών.
  • Αποκατάσταση των εξειδικευμένων στελεχών που ασχολούνται με τα εσωτερικά περιβάλλοντα, τις απαιτήσεις του επαγγελματισμού και τον επαγγελματισμό της επανάληψης.
  • Επικοινωνήστε με τους παγκόσμιους θεσμούς με ειδίκευση στον εσωτερικό σχεδιασμό.
  • Ενθαρρύνετε την επιστημονική υπηρεσία της έρευνας στελέχη και ζήτησε.
  • Επέκταση συνεργασίας με ακαδημαϊκά ιδρύματα και κέντρα που σχετίζονται με το εσωτερικό και το εξωτερικό της Ιορδανίας.
  • Ενίσχυση της συνεργασίας με την τοπική κοινωνία φορείς και όργανα και τους οργανισμούς διακρίνεται στην αγορά εργασίας.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • αραβικός


Τελευταία ενημέρωση March 14, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ιορδανία - Amman, Amman Governorate
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ιορδανία - Amman, Amman Governorate
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών