Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στις Επιχειρηματικές Σπουδές

Η Διεθνής Σχολή Επιχειρήσεων της Χάγης (IBSH) Ολλανδία προσφέρει ένα Bachelor of Arts στις Επιχειρηματικές Σπουδές. Το τριετές (180 ECTS) πρόγραμμα BSc στις σπουδές επιχειρήσεων προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στις επιχειρηματικές μελέτες, τη διαχείριση και την ανάπτυξη? και ένα μοναδικό συνδυασμό θεωρητικής κατάρτισης, πρακτικών ασκήσεων και επαγγελματικών θέσεων πρακτικής άσκησης. Θα έχετε την ευκαιρία να εξειδικεύσετε σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: Τραπεζικές και Χρηματοοικονομικές, Χρηματοοικονομικές και Λογιστικές, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Διεθνές Μάρκετινγκ, Φιλοξενία, Τουρισμός και Ξενοδοχειακή Διοίκηση, Διοίκηση Επιχειρήσεων Πληροφορικής, Διαχείριση Επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις ειδικότητες συνεχίστε να διαβάζετε.

Για να βοηθήσει στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι θεωρητικές γνώσεις εφαρμόζονται στις πραγματικές καταστάσεις, το Bachelor in Business Studies συνδυάζει βασικές και προαιρετικές ενότητες που συνδυάζουν διάφορες μεθόδους διδασκαλίας και εκμάθησης, συμπεριλαμβανομένων διαλέξεων και σεμιναρίων, εργαστηρίων και προσομοιώσεων, , αναπτύσσουν, παρουσιάζουν και συζητούν ιδέες και προσδοκίες.

Τι να περιμένετε από την IBSH Executive BA-BS:

Ένα διαπιστευμένο πτυχίο στις Τέχνες που απονέμεται από κοινού από την IBSH και από ένα πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρόγραμμα μας είναι ένα σταθερό και επαγγελματικό πρόγραμμα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ειδικεύεστε σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό. Στο IBSH τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους ακαδημαϊκούς και διακεκριμένους επαγγελματίες με εμπειρία σε διεθνείς επιχειρήσεις, στην κοινωνία των πολιτών, στη διοίκηση και στη χρηματοοικονομική και λογιστική. Η ποικιλόμορφη ακαδημαϊκή κοινότητα μας δίνει μια βαθιά δέσμευση στην ανάπτυξη των μαθητών μας και μια επιθυμία να τους ενθαρρύνει, να τους προκαλέσει και να τους εμπνεύσει.

Πληροφορίες εισόδου

  • Έχει ολοκληρώσει σπουδές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης / λύκεια (12 ετών και άνω).
  • Έχει επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας (IELTS 6.0 ή νεότερη).
  • Πληρούσε τις πρόσθετες απαιτήσεις σχετικά με τη νόμιμη κατοικία.
  • Έχει συμπληρώσει το Έντυπο Αίτησης. και
  • Έχει καταβάλει το τέλος εγγραφής του προγράμματος (€ 100) και τα δίδακτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.ibsthehague.com

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποInternational Business School the Hague »

Τελευταία ενημέρωση March 12, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,500 EUR
Σήμερα προσφέρουμε μια περιορισμένη έκπτωση 1000 ευρώ για τους Ευρωπαίους φοιτητές από το Σεπτέμβριο του 2018
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 15, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 15, 2021
Άλλη