Πτυχίο (BA) Ψυχολογίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η αναζήτηση για να κατανοήσει την ανθρώπινη συμπεριφορά είναι η καρδιά της ψυχολογίας. Μέσα από την εφαρμογή των επιστημονικών αρχών, ο ψυχολόγος ψάχνει για νόμους που εξηγούν την ανθρώπινη συμπεριφορά και αναζητά τρόπους για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Εντός του τμήματος ψυχολογίας, οι μαθητές μπορούν να εργαστούν προς την κατεύθυνση πτυχίο και να επικεντρωθεί μελέτη σε μια σειρά από διαφορετικές περιοχές περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των κλινικών, εξελικτική, η γνωστική / νευροεπιστήμη, κοινωνική ή ποσοτική ψυχολογία.

Μέλη ΔΕΠ Τα εθνικά αναγνωρισμένων επιστημόνων και ερευνητών, καθώς και αφιερωμένο εκπαιδευτές. Το τμήμα διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις έρευνας και της πληροφορικής και οι προπτυχιακοί φοιτητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν ενεργά στην έρευνα με τους καθηγητές τους. Πολλοί μαθητές έχουν συμμετάσχει στη συγγραφή ένα ή περισσότερα έγγραφα ή έντυπα με τα μέλη ΔΕΠ. Το τμήμα έχει επίσης μια εξαιρετική σειρά διάκριση των δύο ετών, αρχής γενομένης από το κατώτερο έτος με μια εισαγωγή στις βασικές αρχές της έρευνας και με αποκορύφωμα το ανώτερο έτος με την ολοκλήρωση του ανώτερου τιμά ερευνητικό έργο. Μια εμπειρία πρακτικής ενός έτους είναι επίσης διαθέσιμο σε μια κοινότητα νοσοκομείο ή υπηρεσία για τους μαθητές με τις κλινικές συμφέροντα.

Ενώ πολλοί φοιτητές ψυχολογίας συνεχίσει τις προωθημένες βαθμούς, ενδιαφέρουσες θέσεις σε συναφείς τομείς είναι επίσης διαθέσιμα για τους φοιτητές με πτυχίο ή BS. Αυτές περιλαμβάνουν τις θέσεις ως συμβούλους, εκπαιδευτικούς, στελέχη parole, στελέχη πρόνοιας και φροντίδας των παιδιών και των εργαζομένων υπεράσπισης. Μια σημαντική στην ψυχολογία μπορεί επίσης να παρέχει ισχυρή προετοιμασία για σταδιοδρομία σε τομείς όπως επιχειρήσεις, το δίκαιο και την ιατρική. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη λειτουργία του εγκεφάλου μπορεί να θέλετε να εξετάσει τη συγκέντρωση στη γνωστική νευροεπιστήμη, μια κοινή σημαντική συμμετοχή ψυχολογία και βιολογικές επιστήμες. Παρακαλώ δείτε τη γνωστική ενότητα νευροεπιστήμη αυτού του ενημερωτικού δελτίου για περισσότερες πληροφορίες.

Τελευταία ενημέρωση Ιούν. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1864—just a few years after the city of Denver itself was founded—the University of Denver is one of the country's premier private universities. The University's 125-acre campus, a few mile ... περαιτέρω

Founded in 1864—just a few years after the city of Denver itself was founded—the University of Denver is one of the country's premier private universities. The University's 125-acre campus, a few miles south of downtown Denver, is home to more than 11,500 students hailing from all regions of the United States and 83 other countries. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη