Πτυχίο υδάτινων πόρων και γεω-περιβαλλοντικών επιστημών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ποια είναι η αποστολή των Υδατικών Πόρων Επιστήμης;

Για να εκπαιδεύσετε διεπιστημονική εμπειρογνώμονες γίνουν μελλοντικοί επιστήμονες και οι διαχειριστές των υδάτινων πόρων μας και να συμπληρώσετε τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για θέσεις εργασίας υψηλής οικονομικό αντίκτυπο.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα

Ο Υδατικών Πόρων & Γεω-Περιβαλλοντικών Επιστημών πρόγραμμα είναι το πρώτο και σήμερα το μόνο προπτυχιακό σημαντικές προσφέρονται στο Λίβανο.

Ποια προβλήματα είμαι εγώ που εκπαιδεύονται για να λύσει;

Ο αραβικός κόσμος είναι πάνω από 90% άγονες, και η κύρια δεξαμενή των υδάτινων πόρων στην περιοχή είναι Λίβανο. Κατά συνέπεια, θα επικεντρωθεί στην επίλυση των ζητημάτων της αποθήκευσης νερού, προστασία των υδάτων, η διαχείριση των υδάτων και της ποιότητας του νερού για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση για την παροχή νερού.

Ποια θέματα καλύπτει το πρόγραμμα;

Οι μαθητές μαθαίνουν μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα, μετά από μια διεπιστημονική προσέγγιση με την ενσωμάτωση των υδρογεωλογία, περιβάλλον, κοινωνικοοικονομικές και πολιτικές πτυχές της επεξεργασίας και διαχείρισης των υδάτων στο πρόγραμμα σπουδών.

Τι είδους ευκαιρίες σταδιοδρομίας είναι ανοιχτή όταν έχω μελετήσει Υδατικών Πόρων Επιστημών;

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για τους εμπειρογνώμονες των υδάτινων πόρων στο Λίβανο και την ευρύτερη περιοχή. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων σε τομείς όπως: • Περιβαλλοντική επιστήμη και την κλιματική αλλαγή • καθαρισμού νερού και εμφιάλωσης • Επεξεργασία λυμάτων και επαναχρησιμοποίηση • Δημόσια & περιβαλλοντικής υγείας • Έλεγχος ποιότητας • Η πολιτική υδάτων παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων και • Ολοκληρωμένη υδάτινων πόρων διαχείριση

Γιατί πρέπει να μελετήσει Υδατικών Πόρων Επιστήμης στο ΑΠΘ;

Η 99-πιστωτικό πρόγραμμα ενημερώνεται συνεχώς για να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις που προκύπτουν από τη λειψυδρία και διδάσκεται από κορυφαίους ειδικούς στο νερό, συμπεριλαμβανομένης επιστήμονες από την UNESCO Ινστιτούτο Υδάτων Εκπαίδευσης με έδρα το Delft, Ολλανδία. Η επίσκεψη καθηγητές μαζί με AUT σχολή εξασφαλίσει είστε εκτεθειμένοι με τις τελευταίες έρευνες και τεχνολογίες.

Επιπλέον, το μνημόνιο κατανόησης με το Υπουργείο Ενέργειας και Υδάτων βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για τις αλλαγές πολιτικής που επηρεάζουν τον τομέα των υδάτων στο Λίβανο. Η απαιτούμενη πρακτική άσκηση που μπορείτε να περάσετε σε εταιρείες ύδρευσης ή κρατικοί φορείς διασφαλίζουν ξέρετε ποια είναι η αγορά εργασίας είναι περίπου και την καλύτερη σας προετοιμάζει για την επαγγελματική επιτυχία.

Οι μαθητές των Υδατικών Πόρων Επιστήμης στο ΑΠΘ συνεργαστεί με τους δήμους για την ποιότητα έλεγχο του νερού. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το πρόγραμμα Phoenix με το Δήμο Byblos. Ένα άλλο πλεονέκτημα AUT προσφέρει είναι η παρουσία μιας συμβουλευτικής επιτροπής που απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα που συμβουλεύει τους μαθητές για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και συμβουλεύει την ικανότητα για αλλαγές στα προγράμματα σπουδών για να συνοδεύσει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των υδάτων.

Πού είναι οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη διάθεσή μου;

Θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν τον ιδιωτικό τομέα, όπως του περιβάλλοντος ή μηχανική σύμβουλοι, περιβαλλοντικές ομάδες, εμφιάλωση του νερού και της βιομηχανίας παραγωγής και των επιχειρήσεων, μονάδων επεξεργασίας νερού, τη διαχείριση των φραγμάτων, των διεθνών οργανισμών, όπως η ΠΟΥ, το UNDP, FAO, UNEP, ESCWA, UNIDO, καθώς και ως ΜΚΟ. Ο δημόσιος τομέας (Υπουργείο Ενέργειας και Υδάτων, Υπουργείο Περιβάλλοντος, Υπουργείο Γεωργίας, Υπουργείο Δημόσιας Υγείας), Αρχές Νερό και Δήμων.

Τι υψηλότερα ακαδημαϊκά πτυχία μπορώ να συνεχίσουν μετά το Πτυχίο Υδατικών Πόρων και Γεω-Περιβαλλοντικών Επιστημών;

Οι υποψήφιοι μπορούν να επιδιώξουν MSc και PhD πτυχία στον τομέα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων, των περιβαλλοντικών επιστημών, ή σε διεθνείς νερό και περιβαλλοντικού δικαίου, όπου απαιτείται υψηλή ζήτηση για τους εμπειρογνώμονες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτιος 2017

Σχετικά με τη Σχολή

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates.

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates. Διαβάστε Λιγότερα
Λιβάνου Συνδεδεμένοι

FAQ

Άλλη