Γιατί να μελετήσετε μελέτες επικοινωνίας;

Ως Σπουδές Επικοινωνίας που είναι σημαντικές στο UIU, θα μάθετε για τον κεντρικό ρόλο που έχει η επικοινωνία στη ζωή μας. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε να προσδιορίζετε, να αναλύετε και να αξιολογείτε διάφορους στόχους επικοινωνίας και να προσαρμόζετε επιτυχώς τα μηνύματα στις απαιτήσεις περίπλοκων καταστάσεων. Ως παγκόσμιος πολίτης, θα μάθετε να καταλαβαίνετε, να εκτιμάτε και να διαχειρίζεστε διαφορετικές συμπεριφορές επικοινωνίας που σχετίζονται με άτομα από άλλες ομάδες, οργανώσεις και πολιτισμούς.

Ως επαγγελματίες επικοινωνίας, θα κερδίσετε την ικανότητα στα θεωρητικά και ηθικά θεμέλια που θα ενημερώνουν τις ερευνητικές, οργανωτικές και επαγγελματικές πρακτικές. Μεγάλες μελέτες επικοινωνίας θα σας προετοιμάσουν για επαγγελματική σταδιοδρομία στην κυβέρνηση, τη βιομηχανία, την εταιρική επικοινωνία, τις υπηρεσίες πελατών, την κατάρτιση και την ανάπτυξη, τον διαχειριστή ανθρώπινου δυναμικού, τον υπεύθυνο πληροφόρησης του κοινού, τις δημόσιες σχέσεις, τον διευθυντή κοινοτικής δράσης και τον καθηγητή γυμνασίου ή κολλεγίου.

Τομείς έμφασης

Μελέτες Επικοινωνίας

Όλες οι περιοχές έμφασης στις μελέτες επικοινωνίας βασίζονται σε ένα κοινό πυρήνα μαθημάτων: δημόσια ομιλία, θεωρία επικοινωνίας, επιχειρηματική και επαγγελματική επικοινωνία και επικοινωνία και ηθική των μέσων ενημέρωσης. Οι σπουδαστές επιλέγουν μια περιοχή έμφασης στην οποία θέλουν να ειδικεύσουν και να εφαρμόσουν αυτή τη γνώση. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να επιλέξουν έναν ανήλικο σε μελέτες επικοινωνίας ή δημοσιογραφίας. Οι σπουδαστές μπορεί να μην λάβουν πίστωση για τη λήψη και των δύο ανηλίκων.

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Οι σπουδαστές που αναζητούν σταδιοδρομία στον τομέα της εκτύπωσης και της ψηφιακής δημοσιογραφίας θα πρέπει να εγγραφούν στο πρόγραμμα έμφασης της δημοσιογραφίας. Αυτή η έμφαση προσφέρει μάθηση και πρακτική εμπειρία στην αναφορά και την επεξεργασία σε παραδοσιακές εκτυπώσεις και ψηφιακές ειδήσεις του 21ου αιώνα. αυτό περιλαμβάνει τη σύνταξη χαρακτηριστικών, blogs, tweets και άλλα κοινωνικά και online μέσα ενημέρωσης. Το μάθημα περιλαμβάνει τη θεωρία και τη φιλοσοφία της "νέας δημοσιογραφίας" όπως έχει παίξει στον 21ο αιώνα. την ελευθερία του Τύπου και την πρώτη τροποποίηση · ηθική και ευθύνες των δημοσιογράφων · τη σχέση μεταξύ μέσων και πολιτισμού · επαγγελματικά πρότυπα της δημοσιογραφίας, των παραδοσιακών και των αλλαγών στον 21ο αιώνα, και η λειτουργία των ειδήσεων εναντίον του τσαλοειδούς στην Αμερική του 21ου αιώνα.

Αυτή η έμφαση παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή γείωση στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης καθώς έχει αλλάξει για τις ανάγκες μιας ψηφιακής κουλτούρας ειδήσεων. Η έμφαση δίνει επίσης στους σπουδαστές ευκαιρίες να συμμετέχουν σε τεχνική και επαγγελματική γραφή, κριτική σκέψη, δεξιότητες δεοντολογικής έρευνας και αποτελεσματικές δεξιότητες συνέντευξης.

Οι σπουδαστές με έμφαση στη δημοσιογραφία είναι προετοιμασμένοι για επαγγελματική σταδιοδρομία, όπως περιοδικός, συντάκτης, συγγραφέας, συντάκτης, συνθέτης μέσων, σεναριογράφος, διορθωτής, συγγραφέας ειδήσεων, συντάκτης ειδήσεων, ερευνητής ειδήσεων, επαγγελματίας blogger και επαγγελματικό tweeter.

Αθλητική επικοινωνία

Οι φοιτητές θα προετοιμαστούν για να εργαστούν επαγγελματίες σε αθλητικά μέσα ενημέρωσης και σε άλλους τομείς επικοινωνίας. Οι σπουδαστές θα επωφεληθούν από ένα δίκτυο ευκαιριών πρακτικής άσκησης εντός και εκτός της πανεπιστημιούπολης με ομάδες, συλλόγους και αθλητικούς οργανισμούς για να κατανοήσουν καλύτερα και να επωφεληθούν από την αμοιβαία εξαρτημένη σχέση μεταξύ αθλητισμού, μέσων μαζικής ενημέρωσης και της επιχειρηματικής διάστασης και της αγωνίας του αθλητισμού. Ως επαγγελματίες επικοινωνιών, οι σπουδαστές αποκτούν δεξιότητες στον τομέα της εκτύπωσης, της μετάδοσης και της ψηφιακής / διαδικτυακής γραφής, της έρευνας και της θεωρίας της γενικής επικοινωνίας, καθώς και ένα υπόβαθρο στον αθλητικό νόμο, τη διοίκηση και το μάρκετινγκ. Οι σπουδαστές αποκτούν επίσης κατανόηση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και της ηθικής ευθύνης, τα οποία είναι επιτακτικά για τα επαγγέλματα επικοινωνίας στον αθλητισμό.

Οι μελέτες επικοινωνίας προσφέρονται στις ακόλουθες τοποθεσίες του Upper Iowa University της Upper Iowa University :

  • Κατοικημένη πανεπιστημιούπολη Fayette
  • Επιλέξτε κέντρα εκπαίδευσης
  • Online πρόγραμμα
  • Επιλέξτε διεθνή κέντρα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Upper Iowa University

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUpper Iowa University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
28,850 USD
Fayette Campus Φροντιστήριο (Φόρος φορτίο 12-18 πιστωτικές ώρες ανά εξάμηνο): 28.850 δολάρια ετησίως
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

#YouAreWelcomeHere

South Village Suites at Upper Iowa University

International Culture Night 2017