Πτυχίο στη διαχείριση αθλητικών και αναψυχής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Κατά τη διάρκεια των σπουδών στο πτυχίο Bachelor in Sports and Leisure Management στο Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ), θα μάθετε να δημιουργείτε εμπορικές αθλητικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες, να υλοποιείτε προϊόντα και εκδηλώσεις, να διοργανώνετε αθλητικές συναντήσεις και να παρέχετε συμβουλές άσκησης και διατροφής. Οι σπουδές σε αυτό το βαθμό περιλαμβάνουν θέματα όπως αθλητικές και εκπαιδευτικές ασκήσεις, καθοδήγηση και αντοχή και κατάρτιση δύναμης, καθώς και δραστηριότητες τουρισμού και ευεξίας.

Διευρύνετε και εμβαθύνετε την επαγγελματική σας αθλητική ικανότητα με περαιτέρω σπουδές εξειδίκευσης (30 ECTS), όπου μπορείτε να μελετήσετε την εμπορική εκμετάλλευση αθλητικών υπηρεσιών, exergaming (= αθλήματα και αθλήματα), περιπετειώδη τουρισμό ή αθλητικό coaching, μεταξύ άλλων ειδικών θεμάτων. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε αυτό το πακέτο στο εξωτερικό σε ένα από τα πολλά πανεπιστήμια-εταίρους μας και να επωφεληθείτε από την εμπειρία τους, για παράδειγμα στην αθλητική προπόνηση, στην προαγωγή της υγείας ή στις επιχειρήσεις.

Οι απόφοιτοι του πτυχίου μας βρίσκουν δουλειά τόσο στην εκπαίδευση όσο και στη διοίκηση καθώς και στη διοίκηση και τη διοίκηση σε αθλητικές ενώσεις, σωματεία και γυμναστήρια. Διαθέτουν επίσης τις γνώσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη λειτουργία των δικών τους δραστηριοτήτων αθλητισμού και αναψυχής. Επιπλέον, οι πτυχιούχοι του πτυχίου μας έχουν μια σταθερή βάση για να συνεχίσουν τις σπουδές τους στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης αθλημάτων και αναψυχής.

Σπουδές Αθλητισμού στο KAMK

Το μαθησιακό περιβάλλον του KAMK ενθαρρύνει ενεργά την επίτευξη του αναφερόμενου στόχου, παρέχοντας ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται και είναι ευέλικτο στις ανάγκες των μαθητών. Λόγω της φύσης του προγράμματος, οι στρατηγικές μάθησης που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη των στόχων του ποικίλλουν. ανάλογα με το θέμα μπορεί να περιλαμβάνει: διαλέξεις, διαδηλώσεις PE, σεμινάρια, ατομικά σεμινάρια, εργαστήρια, μελέτη περιπτώσεων, ομαδική εργασία, εργασία έργου και έρευνα. Η διαδραστική μάθηση, η ομαδική διδασκαλία μαθημάτων και οι μικρές ομαδικές συνεδρίες αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο της διαδικασίας μάθησης του πτυχίου Bachelor in Sports and Leisure Management. Επίσης, οι μαθητές προσφέρονται συχνά δυνατότητες συμμετοχής στο σχεδιασμό και την οργάνωση διαφορετικών εκδηλώσεων σε τοπικό επίπεδο. Η συμμετοχή σε γεγονότα και έργα πραγματικής ζωής παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να εξασκήσουν τις δεξιότητες που έχουν μάθει στη θεωρία και να προετοιμαστούν για την επαγγελματική ζωή.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Kajaani University of Applied Sciences (KAMK) offers a selection of degrees that are widely respected by the working community, including Bachelor’s and Master's Degrees delivered in English. If you’r ... περαιτέρω

Kajaani University of Applied Sciences (KAMK) offers a selection of degrees that are widely respected by the working community, including Bachelor’s and Master's Degrees delivered in English. If you’re interested in taking advantage of the famous Finnish education, you can choose to study International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management or Adventure Tourism at KAMK. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη