Πτυχίο στη διαχείριση αθλητικών και αναψυχής

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κατά τη διάρκεια των σπουδών στο πτυχίο Bachelor in Sports and Leisure Management στο Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) θα μάθετε να δημιουργείτε εμπορικές αθλητικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες, να εφαρμόζετε προϊόντα και εκδηλώσεις, να καθοδηγείτε αθλητικές συνεδρίες και να παρέχετε συμβουλές για άσκηση και διατροφή. Οι σπουδές σε αυτό το πτυχίο περιλαμβάνουν θέματα όπως ο αθλητισμός και η άσκηση, η προπόνηση και η αντοχή και η προπόνηση δύναμης καθώς και ο αθλητικός τουρισμός και η διοίκηση και ηγεσία του αθλητισμού.

Kajaani University of Applied Sciences προάγει μια εξατομικευμένη προσέγγιση στην εκπαίδευση, παρέχοντας στη φοιτητική του βάση ένα περιβάλλον ένα προς ένα όπου μπορούν να αναπτύξουν σχέσεις τόσο με καθηγητές όσο και με συναδέλφους. Το περιβάλλον των μικρών πόλεων των εγκαταστάσεων μας μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες εκπαιδευτικές διαδρομές που είναι προσαρμοσμένες στις μελλοντικές επιθυμίες σταδιοδρομίας των μαθητών. Οι μαθητές είναι σε θέση να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορες εξειδικεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των αρκτικών αθλημάτων και τουρισμού, διαχείρισης εκδηλώσεων ή ψηφιακού μάρκετινγκ για να αναπτύξουν την εξατομικευμένη ακαδημαϊκή τους πορεία.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την εξειδίκευσή σας πηγαίνοντας για ανταλλαγή στο εξωτερικό σε ένα από τα πολλά πανεπιστήμια συνεργατών μας και επωφεληθείτε από την εμπειρία τους, για παράδειγμα στον αθλητικό προπονητή, την προώθηση της υγείας ή τις επιχειρήσεις.

Οι απόφοιτοι του πτυχίου μας βρίσκουν δουλειά τόσο στην εκπαίδευση όσο και στη διοίκηση καθώς και στη διοίκηση και τη διοίκηση σε αθλητικές ενώσεις, σωματεία και γυμναστήρια. Διαθέτουν επίσης τις γνώσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη λειτουργία των δικών τους δραστηριοτήτων αθλητισμού και αναψυχής. Επιπλέον, οι πτυχιούχοι του πτυχίου μας έχουν μια σταθερή βάση για να συνεχίσουν τις σπουδές τους στον ευρύτερο τομέα της διαχείρισης αθλημάτων και αναψυχής.

Σπουδές Αθλητισμού στο KAMK

Το μαθησιακό περιβάλλον στο KAMK ενθαρρύνει ενεργά την επίτευξη του δηλωμένου στόχου παρέχοντας ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται και είναι ευέλικτο στις ανάγκες των μαθητών. Λόγω της φύσης του προγράμματος, οι στρατηγικές μάθησης που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη των στόχων του ποικίλλουν. Ανάλογα με το θέμα που μπορεί να περιλαμβάνουν: διαλέξεις, επιδείξεις PE, σεμινάρια, ατομικά σεμινάρια, εργαστήρια, μελέτη περίπτωσης, ομαδική εργασία, έργο και έρευνα. Η διαδραστική μάθηση, η ομαδική εργασία και οι μικρές ομαδικές συνεδρίες αποτελούν σημαντικό στοιχείο της διαδικασίας μάθησης του πτυχίου Bachelor in Sports and Leisure Management. Οι μαθητές συχνά προσφέρονται επίσης δυνατότητες συμμετοχής στον προγραμματισμό και την οργάνωση διαφορετικών εκδηλώσεων τοπικά. Η συμμετοχή σε πραγματικές εκδηλώσεις και έργα παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να εξασκήσουν τις δεξιότητες που έχουν μάθει στη θεωρία και να προετοιμαστούν για την επαγγελματική ζωή. Ένα από τα πιο δημοφιλή αθλητικά θέρετρα όλο το χρόνο στο FInland, το Vuokatti, βρίσκεται μόλις 30χλμ. Μακριά.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Kajaani University of Applied Sciences (KAMK) offers a selection of degrees that are widely respected by the working community, including Bachelor’s and Master's Degrees delivered in English. If you’r ... περαιτέρω

Kajaani University of Applied Sciences (KAMK) offers a selection of degrees that are widely respected by the working community, including Bachelor’s and Master's Degrees delivered in English. If you’re interested in taking advantage of the famous Finnish education, you can choose to study International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management or Adventure Tourism at KAMK. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη