Πτυχίο στη Νευροεπιστήμη

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Νευροεπιστήμες στο Assumption College

Ο εγκέφαλος αναφέρεται συχνά ως το τελευταίο σύνορο επειδή, όπως δήλωσε ο Δρ. Neil deGrasse Tyson, «... ακριβώς πώς λειτουργεί ο [εγκέφαλος] παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια και φαίνεται ότι όσο περισσότερο ερευνάμε τα μυστικά του, εκπλήξεις που βρήκαμε ». Η νευροεπιστήμη προσπαθεί να λύσει τα μυστήρια του νου, του εγκεφάλου και της λειτουργίας του νευρικού συστήματος χρησιμοποιώντας πολυεπιστημονικές προσεγγίσεις.

Το Πρόγραμμα Νευροεπιστημών μας συγκεντρώνει μια διεπιστημονική ομάδα καθηγητών που είναι παθιασμένοι με την καθοδήγηση προπτυχιακών φοιτητών σε αυτό το συναρπαστικό πεδίο σπουδών, που τους εμπλέκει στην έρευνα που αποκαλύπτει νέους μηχανισμούς της λειτουργίας του εγκεφάλου και διερευνά τις νευρικές συσχετίσεις του συναισθήματος, της γνώσης και της ψυχοπαθολογίας. Assumption College προσφέρει πολλές ευκαιρίες να ασχοληθεί με τη νευροεπιστήμη, όπως:

  1. Ένας κύριος Νευροεπιστήμων
  2. Μία σημαντική βιολογία με συγκέντρωση στη Νευροεπιστήμη και τη Συμπεριφορά
  3. Μια βασική ψυχολογία με συγκέντρωση στην ανθρώπινη νευροεπιστήμη
  4. Κέντρο για τη Νευροεπιστήμη, το οποίο παρέχει πρακτική άσκηση φοιτητών, μια σειρά διαλέξεων, ευκαιρίες δικτύωσης και κοινοτική εμβέλεια.

Το Assumption College Κέντρο Νευροεπιστήμης

Assumption College είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα νέο Κέντρο Νευροεπιστήμης. Το Κέντρο παρέχει μια διεπιστημονική κοινότητα με ευκαιρίες επικεντρωμένες σε νευροεπιστήμες για δραστηριότητες κοινής διδακτέας ύλης, κοινοτική εμβέλεια, υπηρεσία και δικτύωση σταδιοδρομίας. Το Κέντρο προσφέρει επίσης καταβαλλόμενες καλοκαιρινές έρευνες, μια σειρά διαλέξεων για τις νευροεπιστήμες και τη συμμετοχή στο κεφάλαιο της Δυτικής Μασαχουσέτης της Εταιρείας για τη Νευροεπιστήμη.

Νευροεπιστήμη κύριος με κυτταρική διαδρομή

Ένας κύριος της Νευροεπιστήμης χρησιμοποιεί μια διεπιστημονική προσέγγιση για να ενδυναμώσει τους μαθητές να

  1. Ανάπτυξη και βελτίωση των δεξιοτήτων έρευνας με έμφαση στον εγκέφαλο και στο μυαλό
  2. Αποκτήστε μια ισχυρή κατανόηση των κλασικών και σύγχρονων ευρημάτων στη νευροεπιστήμη
  3. Κατανοήστε και εκτιμήστε τη δυναμική, πολυεπιστημονική φύση αυτού του πεδίου
  4. Να ρωτήσετε προσεγμένες ερωτήσεις και να επιλέξετε στρατηγικά προσεγγίσεις για να απαντήσετε σε ερωτήσεις
  5. Δημιουργήστε ενημερωμένες υποθέσεις και σχεδιάστε / εκτελέστε πειράματα για να δοκιμάσετε υποθέσεις
  6. Αναλύστε με κριτικό τρόπο τα δεδομένα και καθορίστε εάν τα δεδομένα υποστηρίζουν υποθέσεις.

Οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε ανεξάρτητες έρευνες και πρακτική άσκηση, εκτός από την επιτυχή ολοκλήρωση των απαιτούμενων μαθημάτων. Οι μεγαλύτερες εταιρείες νευροεπιστημών θα είναι διατεθειμένες να ασκήσουν σταδιοδρομία στη βιομηχανία, στα επαγγέλματα υγείας και στις μεταπτυχιακές σπουδές στο πεδίο της νευροεπιστήμης.

Βιολογία κύριας με συγκέντρωση στη νευροεπιστήμη και τη συμπεριφορά

Ο κύριος τομέας της Βιολογίας είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για μαθητές των οποίων τα ενδιαφέροντα αντλούνται από γενετικούς, μοριακούς και κυτταρικούς μηχανισμούς ανάπτυξης και λειτουργίας του εγκεφάλου καθώς και από νευρολογικές διαταραχές / ασθένειες. Οι σπουδαστές διερευνούν την τρέχουσα έρευνα για τις νευροεπιστήμες και κατανοούν τις τελευταίες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να αποκαλύψουν νέες συνεισφορές στο πεδίο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που ελπίζουν να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στη νευροεπιστήμη και τα επαγγέλματα υγείας, όπως ιατρική σχολή, βοηθός γιατρού και προγράμματα φυσικής θεραπείας. Αυτό το μεγάλο είναι επίσης καλά αντιστοιχισμένο για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την εργασία τους στην έρευνα, καθώς και οργανώσεις επιστήμης υγείας.

Η κύρια ψυχολογία με τη συγκέντρωση στη νευροεπιστήμη της ανθρώπινης συμπεριφοράς

Ο κύριος Ψυχολογίας είναι ιδανικός για όσους θέλουν να επικεντρωθούν στις ψυχολογικές πτυχές της εγκεφαλικής λειτουργίας και για τους φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στη γνωστική, τη νευροεπιστήμη και την κλινική ψυχολογία. Οι μαθητές σε αυτή τη συγκέντρωση βασίζονται σε όλα τα εμπειρικά εργαλεία της ψυχολογίας και στη συνέχεια εφαρμόζουν αυτά στην εξειδικευμένη μελέτη της κοινωνικής, γνωστικής και συναισθηματικής νευρολογίας. Οι φοιτητές σε αυτή τη συγκέντρωση θα είναι επίσης προετοιμασμένοι να εργαστούν σε ερευνητικά εργαστήρια και να διερευνήσουν τρόπους σταδιοδρομίας στην εφαρμοσμένη νευροεπιστήμη όπως το neuromarketing.

Χειροκίνητη έρευνα

Οι σπουδαστές της Θεοτόκου έχουν την ευκαιρία να εργαστούν ένα-ένα με την σχολή Κοίμησης της Θεοτόκου σε ερευνητικά προγράμματα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν ακαδημαϊκή πίστωση για έρευνα που ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για καταβαλλόμενες υποτροφίες για θερινή έρευνα Assumption College επίσης απολαμβάνει μια στενή συνεργασία και έναν αγωγό πρακτικής άσκησης με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης (UMMS). Εκτός από τις πολυάριθμες συνεργασίες μεταξύ των σχολών και των δύο ιδρυμάτων, πολλοί από τους σπουδαστές μας ολοκληρώνουν ερευνητικές πρακτικές στο Τμήμα Νευροβιολογίας και με τη Σχολή Ψυχιατρικής στο UMMS, καθώς και σε πολλά άλλα ερευνητικά ιδρύματα.

Ακαδημαϊκές Συνεργασίες

Οι σπουδαστές και των δύο μεγάλων εταιρειών ενθαρρύνονται να επωφεληθούν από πολυάριθμες συμφωνίες συνεργασίας με άλλα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προγράμματα που προσφέρουν στους σπουδαστές ευκαιρίες για εγγυημένη εισαγωγή ή / και επιταχυνόμενα πτυχία ή εντατική επιστημονική μελέτη.

Απαιτήσεις για το πτυχίο

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τη Νευροεπιστήμη στην Κοίμηση της Θεοτόκου έχουν τρεις επιλογές: 1) ένα Νευροεπιστήμονα με κυτταρικό μονοπάτι , 2) ένα κύριο Βιολογικό με μια συγκέντρωση στη νευροεπιστήμη και τη συμπεριφορά και 3) ένα κύριο Ψυχολογία με συγκέντρωση στην ανθρώπινη νευροεπιστήμη. Παρακαλούμε δείτε τις εργασίες για κάθε μία από αυτές τις τρεις επιλογές παρακάτω.

Η κύρια νευροεπιστήμη με κυτταρική διαδρομή (18 μαθήματα)

Ένας κύριος τομέας της Νευροεπιστήμης χρησιμοποιεί μια διεπιστημονική προσέγγιση για να ενδυναμώσει τους μαθητές να: 1) αναπτύξουν και βελτιώσουν τις δεξιότητες της έρευνας με έμφαση στον εγκέφαλο και το νου, 2) αποκτήσουν μια ισχυρή κατανόηση των κλασικών και σύγχρονων ευρημάτων στη νευροεπιστήμη, 3) κατανοήσουν και εκτιμήσουν η δυναμική και πολυεπιστημονική φύση αυτού του τομέα 4) να ρωτάμε προσεγμένες ερωτήσεις και να επιλέγουμε στρατηγικά προσεγγίσεις για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις 5) να αναπτύξουμε ενημερωμένες υποθέσεις και να σχεδιάσουμε / εκτελέσουμε πειράματα για να δοκιμάσουμε υποθέσεις και 6) να αναλύσουμε κριτικά τα δεδομένα και να καθορίσουμε αν τα δεδομένα υποστηρίζουν υποθέσεις. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε ανεξάρτητες έρευνες και πρακτική άσκηση, εκτός από την επιτυχή ολοκλήρωση των απαιτούμενων μαθημάτων. Οι μεγαλύτερες εταιρείες νευροεπιστημών θα είναι διατεθειμένες να ασκήσουν σταδιοδρομία στη βιομηχανία, στα επαγγέλματα υγείας και στις μεταπτυχιακές σπουδές στο πεδίο της νευροεπιστήμης.

Ερευνητικά Έργα

Ο αυξανόμενος αριθμός σπουδαστών της Κοίμησης της Θεοτόκου έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα σε μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα σε ολόκληρο το έθνος, όπως το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου και το Ίδρυμα για την Παχυσαρκία. Επίσης, η Κοίμηση της Θεοτόκου προσφέρει ευκαιρίες έρευνας στην καλοκαιρινή πανεπιστημιούπολη σε σπουδαστές ανώτερου επιπέδου που υποβάλλουν αίτηση για να βοηθήσουν τη σχολή Κοίμησης της Θεοτόκου στα ερευνητικά τους έργα Οι φοιτητές που επιλέγονται για θερινές ερευνητικές θέσεις λαμβάνουν επιχορήγηση και στέγαση στην πανεπιστημιούπολη.

Μεταπτυχιακά σχολεία και σταδιοδρομία

Αποφοίτων Οι πτυχιούχοι βιολογίας έχουν την εκπαίδευση και την εμπειρία να εισέλθουν σε μια σειρά επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένης της βιοτεχνολογίας, της φαρμακολογίας, της διδασκαλίας και άλλων οργανώσεων της επιστήμης της ζωής. Είναι επίσης διατεθειμένοι να παρακολουθήσουν πτυχία μεταπτυχιακών σπουδών σε πολλά επιστημονικά πεδία και στα επαγγέλματα υγείας.

Οι απόφοιτοι Ψυχολογίας μας μπορούν να εισέλθουν σε μια σειρά από τομείς, συμπεριλαμβανομένης της εργαστηριακής εργασίας και της συνεργασίας με μη κερδοσκοπικούς και επιχειρηματικούς οργανισμούς, εταιρείες και τοπική, κρατική και ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Μπορούν επίσης να ακολουθήσουν προγράμματα στη γνώση, στη νευροεπιστήμη, στην πειραματική ψυχολογία, στην σχολική ψυχολογία (βαθμολογούνται ως η # 1 κοινωνική επιστήμη σταδιοδρομίας από την US NEWS) και σε άλλους κλάδους. Assumption College προσφέρει ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ψυχολογία συμβουλευτικής που είναι γνωστό σε εθνικό επίπεδο.

Πολλοί φοιτητές επιδιώκουν επίσης μεταπτυχιακούς τίτλους σε διάφορους άλλους τομείς, όπως η κοινωνιολογία, οι υπηρεσίες αποκατάστασης και ο νόμος.

Η Κοίμηση της Θεοτόκου έχει συμφωνίες αρθρώσεως με διάφορα μεταπτυχιακά προγράμματα, έτσι ώστε οι σπουδαστές της Κοίμησης της Θεοτόκου, οι οποίοι διατηρούν ισχυρή ακαδημαϊκή θέση, να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα προγράμματα.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... περαιτέρω

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη