Πτυχίο στη Λογιστική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Kwararafa Πανεπιστήμιο Βουκάρι, Αδειοδοτήθηκε ως Βουκάρι Jubilee από την Εθνική Επιτροπή πανεπιστήμια το 2005. Απογειώθηκε το Μάρτιο του 2006 με 61 μαθητές ως η πρώτη και μοναδική κοινότητα που ανήκει Πανεπιστήμιο στη Νιγηρία, το πρώτο πανεπιστήμιο στο Taraba μέλος και το δεύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη ζώνη του Βορειοανατολικού Γεωπολιτική της Νιγηρίας.

BSc

Όραση

Για να γίνει ένα πρώτο ίδρυμα τάξη στην επιδίωξη της επιστημονικής και ακαδημαϊκής γνώσης μέσω της διδασκαλίας, της έρευνας και της κοινωφελούς εργασίας, προσανατολίζεται προς δίνοντάς της γνώσης και επιχειρηματικών δεξιοτήτων στους μαθητές που θα τους επιτρέψει να είναι παραγωγικοί και αυτάρκεις.

Αποστολή

 • Προκειμένου να δημιουργηθεί ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη αποτελεσματικών και αρρενωπός αυτόχθονες ανθρώπινων και υλικών πόρων για την ανάπτυξη του έθνους.
 • Για να παράγει αποφοίτους οι οποίοι είναι καλά-στρογγυλευμένο στην ειδικότητά τους και, επίσης, διαποτισμένη με τις απαραίτητες επιχειρηματική ικανότητα να συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη των ίδιων των ιδιαίτερα και της κοινωνίας γενικότερα.
 • Για να αντικαταστήσετε την ανεργία και την καριέρα στασιμότητα των αποφοίτων με τη δημιουργική εφευρετικότητα μέσα από καλά συσκευασμένα προγράμματα και πρακτική εκπαίδευση.
 • Να παρέχει άρτια εκπαίδευση σε Νιγηριανούς ανεξαρτήτως θρησκεύματος, φυλές, το φύλο και την πολιτική της Πίζας.
 • Για να δημιουργήσετε μια παγιοποίηση και ενθαρρυντικό περιβάλλον όπου η επιδίωξη της αριστείας, την ανάπτυξη της αυτο-πειθαρχίας, τη δημιουργική σκέψη και την ατομικότητα θα ευδοκιμήσουν και επίσης θεωρούνται βασικά συστατικά του συνεταιρισμού.

Έρευνα Focus / Σύνδεσμοι

Το Πανεπιστήμιο σήμερα αναπτύσσει προγράμματα σύνδεση με άλλα ιδρύματα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Το επίκεντρο της έρευνας είναι στις περιοχές:

 • Την ειρήνη και την Επίλυση Συγκρούσεων
 • Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
 • Μαθηματικά
 • Κληρονομιάς Μελέτες και Eco-Τουρισμός

Η εστίαση της έρευνας προέρχεται από τη μοναδική τοποθεσία του Πανεπιστημίου στην κοιλάδα Benue με την αφθονία της χλωρίδας και της πανίδας, καθώς και τα πλούσια κοινωνική πολιτιστικές παραδόσεις των λαών της περιοχής που θα μπορούσε να είναι ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος για τους ερευνητές. έργο της κοινότητας μας είναι Μαθηματική Εκπαίδευση.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν συνεργαστούν με την ευρύτερη κοινότητα μας και να αναπτύξετε τις σύγχρονες τεχνικές για τη διδασκαλία των μαθηματικών θα είναι η πλήρωση ενός κενού στην εκπαίδευση των μαθηματικών, ειδικότερα, και της επιστημονικής εκπαίδευσης γενικότερα.

Ποια είναι τα κριτήρια εισδοχής;

Απαιτήσεις Πρωτοβάθμια Ελάχιστες Έναρξη

 • Πέντε σχετικές Συντελεστές σε SSCE, GCE, O / L ή TC Αξίας ή ισοδύναμο που λαμβάνεται σε όχι περισσότερα από δύο συνεδριάσεις.
 • Δύο περάσματα A / L συν τρεις πόντοι O / L σε 3 άλλα θέματα σε όχι περισσότερο από 2 συνεδριάσεις? δύο περάσματα σε TC II συν ΜΥΔ αξία περνά, συμπεριλαμβανομένων μείζον θέμα και Παιδείας.
 • Εθνικό ή διαπιστευμένο Πανεπιστημίου / Πολυτεχνείου Δίπλωμα με την αξία ή χαμηλότερη Credit βαθμού, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον τέσσερις μονάδες O / L σε SSCE / GCE ή ισοδύναμο.
 • υποψηφίους Μεταφορά σε προγράμματα διαβαθμισμένες βαθμό θα πρέπει να έχουν ελάχιστη CGPA 1,50
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν καθίσει για τις εξετάσεις Πανεπιστήμια Matriculation και για τους υποψηφίους Direct Entry, θα πρέπει να αγοράσει τα έντυπα UME εκτός από τα σχετικά προσόντα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

To become a first class institution in pursuit of knowledge and scholarship through teaching, research and community service, geared towards inculcating knowledge and entrepreneurial skills to student ... περαιτέρω

To become a first class institution in pursuit of knowledge and scholarship through teaching, research and community service, geared towards inculcating knowledge and entrepreneurial skills to students that will enable them to be productive and self-reliant. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη