Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

John Cabot University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

John Cabot University

Παράθεση Bachelorstudies.com και θα παραιτηθεί τέλος αίτησης σας!

Το Bachelor of Arts στην Διοίκηση Επιχειρήσεων διακρίνεται από διεθνείς έμφαση της. Σύμφωνα με την παράδοση της αμερικανικής επιχειρηματικής εκπαίδευσης, το πρόγραμμα παρέχει στους σπουδαστές από διαφορετικά πολιτιστικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα με ένα δύσκολο πρόγραμμα σπουδών των επιχειρήσεων στο πλαίσιο ενός δυναμικού μαθησιακού περιβάλλοντος. Τα υποχρεωτικά μαθήματα ισορροπία ανάμεσα στις θεωρητικές και πρακτικές. Μικρό μέγεθος της τάξης επιτρέπει τα περισσότερα από τα ανωτέρου επιπέδου μαθήματα για να επικεντρωθεί στην ενεργητική μάθηση μέσα από συζήτηση στην τάξη και την ομαδική εργασία. Όλα τα μαθήματα τονίζουν τη σημασία των σαφών και ακριβών επικοινωνίας, γραπτές και προφορικές, και απαιτούν έργα, εκθέσεις, ή / και επίσημες παρουσιάσεις.

Η τελική πορεία του προγράμματος των επιχειρήσεων είναι ένα μάθημα επιστέγασμα στο Στρατηγικό Μάνατζμεντ. Το μάθημα αυτό έχει ληφθεί από τους φοιτητές στο τελευταίο έτος τους να ενσωματώσουν τις αρχές, τις έννοιες και τις τεχνικές που αναπτύχθηκαν σε προηγούμενα μαθήματα κορμού. Σε αυτό το μάθημα, οι μαθητές εξετάζουν θέματα που αφορούν τη στρατηγική διαχείριση των επιχειρήσεων που ανταγωνίζονται σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Στρατηγικό Μάνατζμεντ κάνει εκτεταμένη χρήση της μεθόδου μελέτη περίπτωσης της διδασκαλίας.

Απαιτήσεις για το πτυχίο

  • Οι απαιτήσεις Proficiency του Πανεπιστημίου στην αγγλική γλώσσα, Μαθηματικά και ξένη γλώσσα.
  • Οι γενικές απαιτήσεις Κατανομή του Πανεπιστημίου στα Αγγλικά, Μαθηματικά και Επιστήμη, Κοινωνικές Επιστήμες, Ανθρωπιστικές και Καλών Τεχνών. (Η απαίτηση Μαθηματικά και θα μείνετε ικανοποιημένοι από την ολοκλήρωση των μαθημάτων σε C).
  • Πρόσθετες απαιτήσεις για τη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων (3 μαθήματα) 1. CS 110 Εφαρμογές Μικροϋπολογιστών 2. ΜΑ 198 Μαθηματικά Ι 3. ΜΑ 208 Στατιστική Ι

Βασικό Πρόγραμμα Σπουδών


1. BUS 220 (πρώην BA360) Επιχείρηση Επικοινωνιών
2. ΕΚ 201 Αρχές της Μικροοικονομικής
3. ΕΚ 202 Αρχές της Μακροοικονομικής
4. FIN 201 (πρώην BA 201) Χρηματοοικονομική Λογιστική
5. FIN 202 (πρώην BA202) Διοικητική Λογιστική
6. FIN 301 (πρώην BA 311) Οικονομικών
7. ΝΟΜΟΣ 219 (πρώην BA219) Νομική περιβάλλον των επιχειρήσεων
8. MGT 301 (πρώην BA302) Αρχές Διοίκησης
9. MGT 310 (πρώην BA304) Οργανωτική Συμπεριφορά
10. MGT 330 (πρώην BA310) Διοίκηση Επιχειρήσεων
11. MGT 498 (πρώην BA405) Στρατηγικό Μάνατζμεντ
12. MKT 301 (πρώην BA301) Αρχές Μάρκετινγκ


Το Πανεπιστήμιο απαιτεί έναν ελάχιστο συνολικό μέσος όρος των βαθμών των 2,00 σε όλα τα μαθήματα που λαμβάνονται στο Πανεπιστήμιο, με όχι περισσότερο από δύο βαθμούς χαμηλότερη από C- σε μαθήματα κορμού.

Σημαντικές Μαθήματα


Τέσσερα επιπλέον μαθήματα από τα ακόλουθα: μαθήματα ανώτερου τμήματος της επιχείρησης, άνω τμήμα μαθήματα ΕΚ, MA209 Στατιστική ΙΙ, MA299 Λογισμός ΙΙ, CS 310 Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης.

Συγκεντρώσεις


Φοιτητές με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μπορεί να επιλέξει ένα πεδίο της συγκέντρωσης. Μια συγκέντρωση αποτελείται από τουλάχιστον τρία σημαντικά μαθήματα στην ίδια πειθαρχία. Το Τμήμα προσφέρει συγκεντρώσεις στα Χρηματοοικονομικά, Διεθνών Επιχειρήσεων, Νομικών Σπουδών, Διαχείρισης και Μάρκετινγκ.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,170 EUR
- Ένα μάθημα? 3.170 € - δύο μαθήματα
Locations
Ιταλία - Rome, Lazio
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιταλία - Rome, Lazio
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών