Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Επιχειρήσεων

Budapest Metropolitan University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Επιχειρήσεων

Budapest Metropolitan University

Η επιτυχία έχει πολλά συστατικά. Αν θέλετε να πετύχετε την επιχείρηση, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να σκεφτείτε μεγάλο, ικανό να κατανοήσετε διεξοδικές διαδικασίες και να έχετε αναλυτικές, οργανωτικές και διαχειριστικές δεξιότητες για να αποδώσετε επιχειρηματικά αποτελέσματα.
Αυτό είναι αδιανόητο χωρίς τεχνογνωσία αιχμής και αποτελεσματική κατάρτιση διαχείρισης και επικοινωνίας. Τα μαθήματά μας προετοιμάζουν τους σπουδαστές μας για να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε επιχειρηματική πρόκληση που μπορεί να φανταστεί κανείς, καθώς εκτός από τη λήψη διεξοδικών γνώσεις στην οικονομία οι μαθητές θα μάθουν επίσης πώς να κάνουν ισχυρές παρουσιάσεις, να χειρίζονται επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, να διοργανώνουν εκδηλώσεις και να γράφουν δελτία τύπου. Σας διδάσκουμε πώς να ανταγωνίζεστε για να πετύχετε στο επαγγελματικό περιβάλλον, πώς να αναπτύξετε στρατηγικές νίκης και πώς να πραγματοποιήσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΙΟΙ:

Είναι δημιουργικοί, έχουν καλές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και επικοινωνίας, ενδιαφέρονται για την οργάνωση και σύνθετες διαδικασίες, μπορούν να δουν πέρα ​​και να επιδιώξουν τον επαγγελματισμό.

ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

Μικρο-και μακροοικονομία. Αρχές του μάρκετινγκ; Οικονομικά των Επιχειρήσεων; Εισαγωγή στο ηλεκτρονικό επιχειρείν Εταιρική χρηματοδότηση; Λογιστική; Διαχείριση και οργάνωση. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ; Επιμελητεία; Θεωρία αποφάσεων και μεθοδολογία (συστήματα ERP). Διαχείριση έργου; Στρατηγικό σχεδιασμό; Έλεγχος; Επιχειρησιακή Πληροφορική · n

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ:

• Χρηματοοικονομική διαχείριση
• Διαχείριση Εμπορίου και Μάρκετινγκ

Οι ειδικότητες ξεκινούν μόνο εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξειδίκευση το ελάχιστο 15 μαθητές.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ;

• Παρουσιάζουμε τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές μέσω της ανάλυσης περιπτωσιολογικών μελετών σχετικών με τη βιομηχανία
• Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους σε ένα προσομοιωμένο επιχειρηματικό περιβάλλον.
• Η στρατηγική μας συνεργασία με την Ένωση Νέων Επιχειρηματιών της Ουγγαρίας παρέχει στους φοιτητές μας ευκαιρίες για δικτύωση και απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας.

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε 2 μοίρες; Σε μόλις 3,5 χρόνια μπορείτε να αποκτήσετε πτυχίο BA για Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκησης από το Metropolitan, καθώς και πτυχίο International Advertising ή International Business BA από το πανεπιστήμιο του Coventry.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ:

• Διευθυντής επιχείρησης
• επιχειρηματίες επικοινωνίας
• περιβαλλοντικός διευθυντής
• εμπειρογνώμονας των οικονομικών σχέσεων της ΕΕ
• διευθυντής επιχειρήσεων εκκίνησης

Πιστοποίηση όπως καθορίζεται στο πιστοποιητικό σπουδών:

Οικονομολόγος Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

«Έχω περάσει δέκα χρόνια διδάσκοντας σε μια πανεπιστημιακή επιχειρηματική δραστηριότητα και στη συνέχεια πήγα να γίνω CEO της Κεντρικής Ευρώπης μιας πολυεθνικής εταιρείας με έδρα την Ουγγαρία. Ήμουν επικεφαλής του προγράμματος BA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση για τρία χρόνια. Γνωρίζω ξεκάθαρα το είδος των εμπειρογνωμόνων που απαιτούνται στην αγορά εργασίας και καταφέραμε να προσφέρουμε ένα πρόγραμμα που εκπαιδεύει τους πτυχιούχους με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ώστε να γίνουν επιτυχημένοι φορείς στην διεθνή επιχειρηματική σκηνή ».

Pál István Kiss, Ph.D., CSc Αναπληρωτής Καθηγητής, πρώην Περιφερειακός Διευθύνων Σύμβουλος της Κεντρικής Ευρώπης, Friesland

"Το να είσαι μαθητής του Μητροπολιτικού υπήρξε ένα ανοιχτήρι για το μάτι καθώς όλες οι προσδοκίες μου για σπουδές σε ένα διεθνές περιβάλλον ξεπερνιούνται. Αυτή είναι μια εμπειρία του να είσαι μέρος ενός ενεργού μαθησιακού περιβάλλοντος με ζωντανές και δεσμευτικές τάξεις μαθήματος όπου το πρόγραμμα σπουδών έχει μεγάλη συνάφεια με τις δεξιότητες ζωής και τους στόχους σταδιοδρομίας. Οι διαλέξεις είναι πολύ λεπτομερείς και τα σεμινάρια είναι αλληλεπιδραστικά. Οι διαλέξεις είναι εμπειρογνώμονες στα αντίστοιχα μαθήματα τους, παρέχοντας συχνή και άμεση εποικοδομητική ανατροφοδότηση και είναι προσβάσιμες και χρήσιμες όλη την ώρα. Ο χρόνος μου στο Μητροπολιτικό έχει αναπτύξει τις αναλυτικές, υπολογιστικές και επικοινωνιακές δεξιότητές μου ».

George Nnaemeka Okoye, φοιτητής της διοίκησης επιχειρήσεων και διαχείρισης BA

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 15, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Φεβρ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,375 EUR
ανά εξάμηνο για φοιτητές εκτός ΕΕ · 1700 € / εξάμηνο σπουδαστών της ΕΕ
Information
Deadline
Ιούνιος 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Locations
Ουγγαρία - Budapest
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιούνιος 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Φεβρ. 2019
Ουγγαρία - Budapest
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιούνιος 30, 2019
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2019
Ουγγαρία - Budapest
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βίντεο

Welcome to Budapest Metropolitan University